نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: کش نشدن صفحه در Client

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mahdi_negahi
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    www.iranbuycenter.com
    پست
    582

    کش نشدن صفحه در Client

    سلام
    اول اینم بگم که من جواب این سوال دیدم ولی هر چی گشتم پیدا نکردم

    من یک صفحه دارم که داخل آن یک gridview است که یک سلول از آن خاصیت کلیک دارد ، که اگر من روی این سلول کلیک کنم دو حالت دارد

    1- pop باز میشود
    2- ModalDialog باز میشود

    pop مشکل ندارد
    ولی ModalDialog باز میشود و مشکلی هم بار اول ندارد
    فرض کنید صفحه باز شونده قابلیت اضافه کردن داده در DB دارد ، اضافه میکند ولی وقتی پنجره بسته میشود و دوباره باز میکنیم همان داده های بار اول نمایش داده میشود
    با بررسی های بنده معلوم شد که در بار دوم کش شده آن نمایش داده میشود و اصلا صفحه دوباره جرا نمیشود . این تمام مشکل من بود . اگر بشه که از cash شدن صفحه جلوگیری کنیم مشکل حل میشود
    البته اینم بگم که بنا به دلایلی باید از modalDialig استفاده کنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mahdi_negahi
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    www.iranbuycenter.com
    پست
    582
    یکی جواب بده

  3. #3
    چشم قربان!
    مهدی جان من که بارها در مورد روش جلوگیری از Cache شدن توضیح دادم.
    سه خط بیشتر نیست... جستجو کن برادر.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Nightbat
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    699
    فکر کنم این مشکلت رو حل کنه. تو Page_Load بنویسش
    Response.Expires=0;

  5. #5
    برای کش نشدن از کد زیر توی PAGE_LOAD استفاده کن

    Response.Cache.SetCacheability(HttpCacheability.No  Cache)

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mahdi_negahi
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    www.iranbuycenter.com
    پست
    582
    اینم تاپیکی که برادر راد و چندی از دوستان این مشکل را بررسی کردن و من هم به خدا اول جستجو کردم ولی پیدا نشد

    اینجا کلیک کنید

  7. #7
    من روش هایی که گفته شد رو انجام دادم ولی مشکلم حل نشد
    یکی بگه چطوری میشه از cache شدن صفحه جلوگیری کرد

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار miladr
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    وقتی تو نت هستم همه جا هستم و هیچ جا نیستم.
    پست
    472
    دقیقا سوال شما رو پرسیده
    http://www.csharpfriends.com/Forums/...x?PostID=34042

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار miladr
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    وقتی تو نت هستم همه جا هستم و هیچ جا نیستم.
    پست
    472

  10. #10
    این دستور سرعت لود شدن صفحه را 2 برابر افزایش میده دستوره دیگه ای نیست کاری این دستور رو بکنه
    Response.Cache.SetCacheability(HttpCacheability.No Cache)

  11. #11
    نقل قول نوشته شده توسط JackJumper.Net مشاهده تاپیک
    این دستور سرعت لود شدن صفحه را 2 برابر افزایش میده دستوره دیگه ای نیست کاری این دستور رو بکنه
    Response.Cache.SetCacheability(HttpCacheability.No Cache)
    مطمئنی افزایش میده؟
    معمولا از کش برای افزایش سرعت استفاده می کنند !!!!

تاپیک های مشابه

  1. سرعت پایین یک client
    نوشته شده توسط majid325 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 16
    آخرین پست: پنج شنبه 16 شهریور 1385, 09:57 صبح
  2. محدود کردن اجرای فایل ها بر روی client
    نوشته شده توسط vatal در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 28 آبان 1384, 23:42 عصر
  3. client ip
    نوشته شده توسط yazdan در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 28 آذر 1383, 15:53 عصر
  4. client
    نوشته شده توسط bebakhshid در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 04 شهریور 1383, 19:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •