نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: دو سوال در مورد MessageBox

  1. #1

    دو سوال در مورد MessageBox

    میخواستم ببینم میشه در MessageBox ، اون قسمت MessageBoxButtons که مثلا YesNo هستش رو ، فارسی کرد ؟ مثلا بله خیر قرار داد ؟‌

    سوال دیگه اینکه ، من یه پیغام فارسی مینویسم ولی از سمت چپ صفحه بندیش میکنه (یعنی مثل انگلیسی که از چپ مینویسم و اینتر میزنیم میره سر خط (سمت چپ ) )،‌ چطوری میشه از راست بنویسه ؟


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    بله، میشه (اول فکر میکردم نمیشه!)
    مثلا:

    MessageBox.Show("این یک TEXT است\nالبته اگر بشه گفت", "aasd", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Error, MessageBoxDefaultButton.Button1, MessageBoxOptions.RightAlign | MessageBoxOptions.RtlReading);

    با استفاده از MessageBoxOptions.

    اما برای دکمه های فارسی نمیشه.

  3. #3
    ممنونم از پاسخت . یه سوال دیگه ،‌ اون MessageBoxDefaultButton برای چیه ؟‌

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    خواهش میکنم،
    خاصیت MessageBoxDefaultButton مشخص میکنه که بصورت پیش فرض فوکوس روی کدوم دکمه قرار بگیره، مثلا اگر مقدارش button2 باشه، و دو دکمه Yes و No را برای MessageBox مشخص کرده باشیم، اونوقت بصورت پیش فرض فوکوس روی دکمه No قرار داره و اگر Enter رو بزنیم، همون گزینه No انتخاب میشه. (در صورتی که اگر مقدارش Button1 باشه، فوکوس روی Yes قرار داره)

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار merlin_vista
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    1,014
    فکر کنم باید یک MessageBox سفارشی خودت طراحی کنی ! ولی هرچه گشتم آموزش اون نبود !

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار benighted.boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    35
    پست
    109
    ساختن این مورد که کاری نداره شما میتونین یه فرم طراحی کنین و در بقیه جاها با استفاده از آبجکتی که از فرم میگیرین و ارث بری از اون فرمای متعدد بسازید که کاره کادر پیام رو انجام بده

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    501
    کاری نداره که با vb از بخش activex dll رو انتخاب کن و در آخر خروجی به صورت dll بگیر و در دات نت در قسمت refrence اضافه کن و باهاش کار کن

  8. #8
    اینم یه MessageBox که می تونه فارسی هم بشه.

    همراه نمونه: دانلود

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mohammad272005
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    639
    یه نگاهی به این بنداز. کار خودمه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط merlin_vista مشاهده تاپیک
    فکر کنم باید یک MessageBox سفارشی خودت طراحی کنی ! ولی هرچه گشتم آموزش اون نبود !
    http://msdn.microsoft.com/msdnmag/is...e/default.aspx

تاپیک های مشابه

  1. messagebox در دلفی
    نوشته شده توسط lajevardi106 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 28 تیر 1396, 23:33 عصر
  2. فارسی کردن دکمه های messagebox
    نوشته شده توسط barati_1367 در بخش VB.NET
    پاسخ: 17
    آخرین پست: یک شنبه 02 آذر 1393, 20:21 عصر
  3. Right to Let کردن متن عنوان MessageBox
    نوشته شده توسط babak23 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 14 دی 1386, 23:36 عصر
  4. درخواست : یه Messagebox ی میخواهم که کاربر نتونه بیشتر از 7 کاراکتر وارد کنه
    نوشته شده توسط hp1361 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 07 شهریور 1385, 18:47 عصر
  5. کلیدهای فارسی برای MessageBox
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 22 اردیبهشت 1385, 19:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •