نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: افزودن داده از دیتاگرید به دیتابیس sql

  1. #1

    افزودن داده از دیتاگرید به دیتابیس sql

    سلام
    من یک shopping cart درست کردم که با هر بار زدن دکمه buy در datagrid اطلاعات آن سطر به datagrid دیگری که به data table متصل است ریخته می شود حالا چه طو ر می تونم اطلاعات موجود در سطر های این datagrid دوم را به دیتابیس sql اضافه کنم .
    با تشکر fereshteh

  2. #2
    ساده ترین راه اینه که داخل یک حلقه For Each یا foreach بخونی و تک تک داخل جدول دیتابیس Insert کنی !
    برای روشن شدن مطلب یک سر به تاپیک مهندس راد بزن "اعمال متداول دیتاگرید"

  3. #3
    من برای این کار این تابع را نوشتم ولی نمی دونم چرا جواب نمی دهد ممکن است بیشتر راهنماییم کنید باتشکر fereshteh

    Private Sub btnSubmitOrder_Click(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs)
    Dim tblOrders As DataTable = dsShoppingCart.Tables.Add("tblorders")
    tblOrders.Columns.Add("orderid", GetType(Integer))
    'tblOrders.Columns.Add("CustomerID", GetType(String))
    tblOrders.Columns.Add("orderdate", GetType(Date))
    tblOrders.Columns("orderid").AutoIncrement = True
    tblOrders.Columns("orderid").AutoIncrementSeed = -1
    tblOrders.Columns("orderid").AutoIncrementStep = -1
    tblOrders.PrimaryKey = New DataColumn() {tblOrders.Columns("orderid")}


    ' tblOrders.Rows.Add(New Object() {Nothing, request.Cookies("CustomerID").value, DateTime.Now})
    'dsShoppingCart.Relations.Add(tblOrders.Columns("o rderid"), _
    'dsShoppingCart.Tables("order details").Columns("orderid"))
    Dim strSQL As String
    Dim cmdInsert As OleDbCommand
    Dim daOrders, daDetails As OleDbDataAdapter

    daOrders = New OleDbDataAdapter("", cn)
    'strSQL = "INSERT INTO tblorders (orderdate) VALUES (?); SELECT SCOPE_IDENTITY() AS orderid"
    'cmdInsert = New OleDbCommand(strSQL, cn)
    'cmdInsert.Parameters.Add("@CustomerID", OleDbType.WChar)
    ' cmdInsert.Parameters.Add("@orderdate", OleDbType.Date)
    ' cmdInsert.UpdatedRowSource = UpdateRowSource.FirstReturnedRecord
    'daOrders.InsertCommand = cmdInsert

    daDetails = New OleDbDataAdapter("", cn)
    strSQL = "INSERT INTO [order details] (orderid, productid, quantity, unitprice) VALUES (@orderid, @productid, @quantity, @unitprice);"
    cmdInsert = New OleDbCommand(strSQL, cn)
    cmdInsert.Parameters.Add(New System.Data.OleDb.OleDbParameter("@orderid", System.Data.OleDb.OleDbType.Integer, 4, "orderid"))
    cmdInsert.Parameters.Add(New System.Data.OleDb.OleDbParameter("@productid", System.Data.OleDb.OleDbType.Integer, 4, "productid"))
    cmdInsert.Parameters.Add(New System.Data.OleDb.OleDbParameter("@quantity", System.Data.OleDb.OleDbType.SmallInt, 4, "quantity"))
    cmdInsert.Parameters.Add(New System.Data.OleDb.OleDbParameter("@unitprice", System.Data.OleDb.OleDbType.Currency, 4, "unitprice"))
    cmdInsert.UpdatedRowSource = UpdateRowSource.None
    daDetails.InsertCommand = cmdInsert

    cn.Open()
    ' daOrders.Update(tblOrders)
    ' daDetails.Update(dsShoppingCart.Tables("order details"))
    cn.Close()

    ' Dim intNewOrderID As Integer = tblOrders.Rows(0)("orderid")
    'Response.Write("<P>Thank you for your business. Your order number is: <B>" & intNewOrderID & "</B></P>")
    Response.Write("<P>Please keep this order number for your records.</P>")

    gridCart.Columns(5).Visible = True
    gridCart.Columns(6).Visible = True
    btnSubmitOrder.Visible = True
    dsShoppingCart.Dispose()
    dsShoppingCart = Nothing
    SaveCart()

    End Sub

  4. #4
    من در تابع شما For Each نمی بینم ! عرض کردم باید داخل یک حلقه دیتاگرید را بخوانید

  5. #5
    ممکن است نمونه کدی به غیر از اعمال متداول در گرید ویو برام بگذارید
    با تشکرfereshteh

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •