نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: export crystal report to word

  1. #1

    export crystal report to word


    سلام به همگی
    کسی میدونه اگه بخواهیم یک Report رو که باCrystal Report درasp.net 2003درست شده به خروجیWordتبدیل(Export)کنیم چطوریه؟ (در یک بر نامه تحت وب (Webapplication))

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ایساتیس
    پست
    1,389
    باید یه متغیر از گزارشتون تعریف کنین و بعد توی Click مربوط به کلید Export این رو بنویسین:

    dim r as new Report name
    ...
    ...
    ...
    r.ExportToDisk(CrystalDecisions.[Shared].ExportFormatType.WordForWindows, "c:\aaa.doc")


    موفق باشید

  3. #3
    sm عزیز خیلی ممنون
    Report ی که من میخوام به فایل word ،export کنم دارای پارامتر هست من کد شما رو در کنار کدی که برای تولید Report لازم هست می نویسم و (کد زیر)



    ////
    myreport rep= new myreport ();

    rep.SetParameterValue("FirstDate",FirstDate);

    rep.SetDataSource(mydataset);


    CrystalReportViewer1.ReportSource=rep;


    rep.ExportToDisk(CrystalDecisions.Shared.ExportFor matType.WordForWindows,"c:\aaa.doc");
    ////


    Errorی نمیده ولی فایل Word رو هم تولید نمیکنه و اگر هم اون رو جدا از این کد بنویسم پیغام خطای "Currentparametervalueexception"را می دهد من کد زیر را هم امتحان کردم که باز هم همین خطا را دارد



    ReportDocument rptWord=new ReportDocument();
    string strExportFile=Server.MapPath(".")+"\\aaa.doc";
    rptWord.Load("myreport.rpt");
    rptWord.ExportOptions.ExportDestinationType=Export DestinationType.DiskFile;
    rptWord.ExportOptions.ExportFormatType=ExportForma tType.WordForWindows;
    DiskFileDestinationOptions objOptions=new DiskFileDestinationOptions();
    objOptions.DiskFileName=strExportFile;
    rptWord.ExportOptions.DestinationOptions=objOption s;




    rptWord.Export();

    objOptions=null;
    rptWord=null;
    Response.Redirect("aaa.doc");
    ////

    ////
    واگر خط زیر را به آن اضافه کنم خطای(Login failed)را میدهد بر روی سیستم دسترسی هم Full
    هست

    (rptWord.SetParameterValue("FirstDate","1385/01/01");)


    ممنون می شم راهنمایی کنین

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ایساتیس
    پست
    1,389
    با اون کد اولی باید حتی اگه گزارشتون خالی هم باشه جواب بده و یه فایل خالی براتون بسازه.
    من عینا این کدها رو نوشتم و جواب داد
    یه گزارش خالی ایجاد کنین و تست کنین ببینین با این کدها جواب میده یا نه؟
    مسیری رو هم که دادین چک کنین ببینین فایل aaa.doc رو تولید نکرده؟ توی این مثال درایو c هست.

    موفق باشید

  5. #5

    مشکل در ظاهر فایل Word ی که از Crystal report ،Export شده


    sm عزیز به خاطر کمکتون ممنونم مشکلم با استفاده از کد شما در کنار کد لازم برای تولید گزارش حل شد و پارامتر ها رو هم براش فرستادم الان فایل Word رو Export میکنه ولی اگر تعداد رکورد ها بیشتر از سایز یک صفحه در Wordباشه در هر صفحه 3 رکورد آخر رو روی هم میندازه و بعد در صفحه بعدی از ادامه اون شروع می کنه(مثلا اگر 35 رکورد در صفحه اول جا بشه رکورد 36 و 37 و 38 رو روی همین رکورد 35 میاره و از رکورد 39 به صفحه بعدی میره و باز هم این مشکل در انتهای صفحات دیگر هم وجود داره)با تنظیمات Page set up در Word هم سر و کله زدم ولی به جایی نرسیدم این مشکل به تنضیمات Word مربوط میشه یا در کد نویسی چیزی رو باید تنظیم کنم؟راه حلش چیه؟

    ممنون

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ایساتیس
    پست
    1,389

  7. #7

    نقل قول: export crystal report to word

    دوستان منم يك سوال داشتم در مورد export
    من از كد sm استفاده كردم .روي local كار مي كنه ولي روي server كار نميكنه.يعني فايل رو ميسازه ولي روي سرور ميسازه كه به درد كلاينت نميخوره.
    لطفا راهنمايي كنيد.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار kiosksoft
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران - کردستان - خامسان
    پست
    632

    نقل قول: export crystal report to word

    نقل قول نوشته شده توسط negar2nd مشاهده تاپیک
    دوستان منم يك سوال داشتم در مورد export
    من از كد sm استفاده كردم .روي local كار مي كنه ولي روي server كار نميكنه.يعني فايل رو ميسازه ولي روي سرور ميسازه كه به درد كلاينت نميخوره.
    لطفا راهنمايي كنيد.

    دوست عزیز

    نمیدونم اشتباه میکنم یا نه , اما شما میتونید ابتدا سمت سرور در یک شاخه temp ذخیره کنید سپس با دستور زیر سمت کلاینت نمایش بدید,حالا این فایل سمت کلاینت میتونه ذخیره یا چاپ بشه.



    Response.Redirect(PdfName);

    یا

    OpenNewWindow(@"temp\\" + keepFileName);

تاپیک های مشابه

  1. لیست Export در Crystal Reports
    نوشته شده توسط spidermanX در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 25 خرداد 1386, 19:23 عصر
  2. Export در Crystal (خیلی فوری)
    نوشته شده توسط Hamedm در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 13 دی 1384, 17:16 عصر
  3. نحوه export از Qreport به word
    نوشته شده توسط MOHSEN731 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 27 تیر 1383, 18:02 عصر
  4. export در quick report به یک فایل متنی
    نوشته شده توسط MOHSEN731 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 اسفند 1382, 09:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •