نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: caption

  1. #1

    caption

    لطفا اگر کسی میتواند کمک کند
    من یک شی datagrid به بانک کانکشن داده ام و می خواهم caption ستونها را عوض کنم
    وقتی روی آن کلیک راست میکنم گزینه ای به نام properties builder نمی بینم یا اگر راه دیگری وجود دارد مرا راهنمایی کنید . متشکرم :?:

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    PropertyBuilder مربوط به وب کنترل دیتاگرید است. برای دیتاگرید Winforms باید برای اون TableStyle تعریف کنید. به لیست خصوصیتهای دیتاگرید نگاه کنید اون رو می‌بینید. از طریق کد نویسی میتونید با این روش TableStyle تعریف کنید:

    DataGridTableStyle gridStyle = new DataGridTableStyle();
    gridStyle.MappingName = "TableName"; //Table Name in DataSet

    for (int i=0; i<=n; i++)
    gridStyle.GridColumnStyles.Add(new DataGridTextBoxColumn());
    gridStyle.GridColumnStyles[0].MappingName = "ColumnName";
    gridStyle.GridColumnStyles[0].HeaderText = "Header Text";
    .
    .
    .
    gridStyle.GridColumnStyles[n].MappingName = "ColumnName";
    gridStyle.GridColumnStyles[n].HeaderText = "Header Text";

    dataGrid1.TableStyles.Add(gridStyle);

  3. #3
    با تشکر از راهنمایی شما . مشکلم حل شد. :)

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    MappingName رو باید هم برای Table و هم برای تک تک ستونها تنظیم کنید.

تاپیک های مشابه

  1. چرا گاهگاهی caption فرم برنامه عوض می شود ؟
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 16
    آخرین پست: شنبه 27 مرداد 1386, 11:47 صبح
  2. Caption فرم فعال
    نوشته شده توسط mzjahromi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 16 اسفند 1384, 12:35 عصر
  3. caption به شکل چشمک زن
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 27
    آخرین پست: شنبه 23 مهر 1384, 05:06 صبح
  4. قرار دادن متن در Caption bar فرم
    نوشته شده توسط ali643 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 26 شهریور 1383, 10:46 صبح
  5. به حرکت دراوردن caption فرم
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 06 شهریور 1383, 09:28 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •