نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل با open file dialog

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486

    Question مشکل با open file dialog

    یه سوال داشتم در مورد گزینه DerefrenceLink در آرگمان های open file dialog
    من یه کدی رو به این صورت نوشتم

    privatevoid openbutton_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string filename;
    openFileDialog1.Filter = "Text Files (*.txt)|*.txt|All Files (*.*)|*.*";
    openFileDialog1.FilterIndex = 1;
    openFileDialog1.DereferenceLinks = true;
    if (openFileDialog1.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    filename = openFileDialog1.FileName;
    MessageBox.Show(filename);
    }
    }

    ولی با توجه به اینکه DerefrenceLink رو برابر با true گذاشتم ولی وقتی که یه shortcut رو انتخاب مبکنم آدرس فایلی که درون shortcut هست( یعنی آدرس فایل اصلی) برنمیگرده
    می خواستم ببینم مشکل از کجاست؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486
    هیچ کس نمیدونه مشکل این چیه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار MH2538
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    No Man Land
    پست
    537
    سلام
    دوست من گزینه Allfiles رو حذف کن و نتیجه رو ببین.با این حالت امحان کردم درست شد.
    کدت رو به اینصورت بنویس

    OpenFileDialog1.Filter = "Text Files (*.txt)|*.txt";

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486
    با تشکر
    ولی اگه اینجوری بنویسم که دیگه امکان انتخاب shortcut رو ندارم .فقط میشه فایل های txt رو انتخاب کرد
    شما چه جوری یه shortcut رو انتخاب کردی؟؟؟!!!!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار MH2538
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    No Man Land
    پست
    537
    سلام
    lnk.*

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486
    سلام
    lnk.*
    والا من که نفهمیدم , میشه بیشتر توضیخ بدین چون من all file رو حذف کردم و پسوند lnk رو به جای اون قرار دادم ولی فرقی نکرد باز هم آدرس shortcut برمیگرده

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    خیلی عجیبه!!!!!!!! کدهاتون رو بدون کوچکترین تغییری، اجرا کردم، بدون هیچ مشکلی آدرس فایل اصلی رو داد، نه shortcut رو!؟
    اون فایلی که open میکنی، شاید اصلا shortcut نباشه! بلکه شبیه اش باشه.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486
    چرا shortcut هست .اصلا من خودم از یه فایل txt یه shortcut میسازم و بعد open میکنم.
    نمیدونم والا خودمم موندم

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با Open File Dialog
    نوشته شده توسط Big Brother در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 25 خرداد 1387, 10:42 صبح
  2. مشکل در باز کردن عکس(JPG)
    نوشته شده توسط Roya Rayane در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 28 بهمن 1386, 22:08 عصر
  3. سوال در مورد OPEN DIALOG
    نوشته شده توسط farzad_az_shiraz در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 28 مرداد 1386, 18:55 عصر
  4. کار با Open Dialog
    نوشته شده توسط VisualStudio در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 01 تیر 1386, 14:49 عصر
  5. Open Dialog در دلفی 8 ایراد می گیره
    نوشته شده توسط aminadibi در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 19 تیر 1383, 11:10 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •