نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: 'exception of type 'System.StackOverflowException

  1. #1

    'exception of type 'System.StackOverflowException

    وقتی میخواد پروژه را Debug کنه از خطی که SQLDataAdapter رو fill کردم یا از خطی که میخوام GridView رو bind کنم یه خطای عجیب غریب میگیره :


    An unhandled exception of type 'System.StackOverflowException' occurred in System.Data.dll

    باید چیکار کنم ؟؟؟

  2. #2
    اگر کد خودتون را بگذارید خیلی بهتر می تونیم کمک تون کنیم.
    لطفا کد خودتون را بگذارید

  3. #3
    صفحه درست لود میشه . Button رو کلیک می کنم اون ارور خوشگله رو میده

    این کدButton_Click :


    protected void Button_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string CS = (string)ConfigurationManager.AppSettings["myConnectionString"];
    SqlConnection cnn = new SqlConnection(CS);

    string meghdar = Textsearch.Text;
    string find_convert = meghdar.Replace('ی', 'ی');
    string strsql = null;

    switch (DDLL.SelectedIndex)
    {
    case 0:
    strsql = "select * from DR where FAMILY = @Search ";
    break;
    case 1:
    strsql = "select * from DR where ZONEE = @Search ";
    break;
    case 2:
    strsql = "select * from DR where PROFICIENCY = @Search ";
    break;

    }

    SqlDataAdapter adpDR = new SqlDataAdapter(strsql, cnn);

    SqlCommand cmd = new SqlCommand(strsql, cnn);
    cmd.Parameters.Add(new SqlParameter("@Search", SqlDbType.NVarChar));
    cmd.Parameters["@Search"].Value = find_convert;

    adpDR.SelectCommand = cmd;

    DataSet DS = new DataSet();

    adpDR.Fill(DS, "DR");

    GridView.DataSource = DS.Tables["DR"];
    GridView.DataBind();

    }




  4. #4
    تو MSDN در مورد این خطا میگه :


    Make sure you do not have an infinite loop or infinite recursion.
    Too many method calls is often indicative of a very deep or unbounded recursion.

  5. #5

    تو MSDN در مورد این خطا میگه :


    Make sure you do not have an infinite loop or infinite recursion.
    Too many method calls is often indicative of a very deep or unbounded recursion
    من همین مشکل رو دارم ، من وقتی میخوام به کلاسی که نوشتم دست پیدا کنم همین خطا رو میده ، بعد از این که این خطا رو گرفت هر کلاس دیگه رو به هر صورت بنویسم ( مثل دی ال ال یا حتی یک کلاس ساده که به پروژه اد می کنم ) به هیچ و جه کار نمیکنه و همین خطا رو میده ، فکر نمی کنم دلیلش هم این چیزی باشه که این دوستمون از msdn گرفتن ؛ اگر موقپفق به رفع این خطا شدین لطفا من رو هم راهنمایی کنید


    کد مثال


    public class class 1

    function Example(byval a as string) as string
    return a.toupper()

    end function
    end class1


    حالا تو صفحه وب فرم در زیر برنامه Page_Load :

    Dim Class as new class1

    Dim B as string = Class.example("twelve")
    response.write(B)



    این یک مثال ساده بود ، خواستم بگم که قضیه به این یچیدگی که اینجا توی MSDN گفنه نیست !

    یه سوال ! امکانش هست این خطا ناشی از خود نرم افزار vs یا ویندوز باشه که با نصب مجدد اونها خطا برطرف بشه ؟؟؟ بسه دیگه خیلی حرف زدم...

تاپیک های مشابه

  1. خطا : An unhandled exception of type 'System.Data.OleDb.OleD
    نوشته شده توسط tazekar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 26 شهریور 1390, 21:06 عصر
  2. اضافه کردن یک Type جدید به Type Library یا OLE Automation Section
    نوشته شده توسط Hadizadeh در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 04 مرداد 1386, 09:08 صبح
  3. Object type cannot be converted to target type.
    نوشته شده توسط Beyondsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 23 خرداد 1385, 10:08 صبح
  4. Exception of type System.StackOverflowException was thrown.
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 05 اسفند 1384, 07:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •