نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: فعال یا غیر فعال کردن enabled یه mainmenu

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887

    فعال یا غیر فعال کردن enabled یه mainmenu

    با سلام
    دوستان میخواستم بدونم چجوری میشه در زمان اجرا مثلا item سوم یه mainmenu رو enabledش رو false کرد
    ممنونم

  2. #2
    یک راهش اینه که Item مربوطه را پیدا کنید و خصوصیت Enabled آن را False کنید:
    MainMenu1.Items.Find('&File').Enabled := False;
    راه دیگه اینه که در برنامه خودتون Action تعریف کنید و این Action را به Item های منو اختصاص بدید. Disable کردن یک Action سبب میشه که تمام کنترل های متصل به آن غیرفعال بشند.
    درباره Action ها و مزیت استفاده از آنها قبلا در سایت توضیح داده شده.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  3. #3
    بجز این راه ، Itemهای MainMenu در دلفی Persistent میشوند ، برای همین میتونی مستقیم هم بهشون اکسس بکنی ، یعنی یک اسم خوب برای هر آیتم بزاری بعد مستقیم بری سراغش :

    mi_MyTestItem.Enabled := False;

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887
    جناب ghbil مشکل حل شد
    اما زمانیکه تعدادی از item ها رو false میکنم bidimide مربوط به menu از حالت راست چین تبدیل به حالت چپ چین میشه

  5. #5
    align فرم رو بذار bdrighttoleftnoalign
    You never know what you can do until you try

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887
    نقل قول نوشته شده توسط mzjahromi مشاهده تاپیک
    align فرم رو بذار bdrighttoleftnoalign
    align فرم رو هم روی righgt گذاشتم بازم حل نشد

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814
    با سلام
    نقل قول نوشته شده توسط Batman مشاهده تاپیک
    align فرم رو هم روی righgt گذاشتم بازم حل نشد
    آیا ParentBidiModeمربوط به MainMenu برابر Trueاست؟
    موفق باشی

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    اصفهان - تهران
    پست
    171
    سلام دوستان
    فکر میکنم راحت ترین راه دستور زیر باشه.
    البته با توجه به اینکه عدد اول شماره منو اصلی و عدد دوم در دستور زیر شماره زیر منوی منو اصلی را مشخص می کنه .
    frmMain.MainMenu1.Items[1].Items[2].Enabled := false ;

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887
    parentbidimode هم true هستش

  10. #10
    نقل قول نوشته شده توسط Batman مشاهده تاپیک
    align فرم رو هم روی righgt گذاشتم بازم حل نشد
    ببخشید
    Align نه
    BiDiMode
    You never know what you can do until you try

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887
    جناب جهرمی عزیز
    bidimode هم true هستش

  12. #12
    دوست عزیز BiDiMode که بولین نیست.
    You never know what you can do until you try

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887
    با سلام
    جناب جهرمی درسته منظور من rightetoleft بود
    ببینید من یه برنامه نوشتم که چند تا کاربر با یه سیستم کار میکنند (در زمانهای مختلف) و هر کاربر که وارد میشه طبق محدودیتهایی که مدیر براش گذاشته یه سری از منوها براش غیر فعال میشه و حالا همون مشکلی که گفتم پیش میاد
    بسیار متشکرم

  14. #14
    من دقیقا همین کار رو کردم و همین مشکل رو داشتم
    Direction ها به این صورت تنظیم شدند
    BidiMode خود فرم BDRightToLeft هست
    BiDiMode کامپوننت منو هم bdRightToLeft هست
    در هر حال با این دو تا بازی کنی مشکلت حل میشه
    You never know what you can do until you try

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887
    دقیقا تمام چیزهایی که گفتید righttoleft هستش ظاهرا چاره ای نیست یه کاریش میکنم
    بهر حال از توجهتون متشکرم

تاپیک های مشابه

  1. مشکل بعد از انتقال سایت Ajax Enabled
    نوشته شده توسط omid68 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 27 دی 1386, 00:58 صبح
  2. ASP.NET AJAX-Enabled Web Site
    نوشته شده توسط hesam_hma در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 01 دی 1386, 01:06 صبح
  3. debugging not enabled
    نوشته شده توسط fsima در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 17 آذر 1386, 14:06 عصر
  4. تغییر رنگ کنترل ها در زمان false شدن enabled
    نوشته شده توسط negar84 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 07 مهر 1385, 14:57 عصر
  5. خاصیت Enabled برای Command Manager های Janus کار نمیکنه
    نوشته شده توسط vbapr2005 در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 05 دی 1384, 22:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •