نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چگونگی ذخیره richTextBox در پایگاه داده

  1. #1

    Question چگونگی ذخیره richTextBox در پایگاه داده

    با سلام
    من در richTextBox اطلاعاتی از قبیل متن و تصویر دارم. چگونه می توانم در بانگ اطلاعاتی اطلاعات richTextBox را ذخیره کنم.
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111

    Smile

    دوست عزیز داخل جدول بانک یک ستون از نوع Byte یا image درست کن سپس با متد save کنترل richTextBox متن را داخل یک متغییر stream ذخیره کن و سپس یک SqlCommand تعریف کن و پارمتری از نوع باینری اضافه کن و مقدار این متغییر را برابر ارایه ای از بایت ها که از متغییر stream شده قرار بدید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    از varbinary(max) هم میتونی استفاده کنی.

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط M * M * A مشاهده تاپیک
    با سلام
    من در richTextBox اطلاعاتی از قبیل متن و تصویر دارم. چگونه می توانم در بانگ اطلاعاتی اطلاعات richTextBox را ذخیره کنم.
    با تشکر
    در این کنترل چگونه عکس را به آن اضافه کرده اید؟
    میشه بگید؟

  5. #5
    یه راه ساده تر هم هست.
    البته فکر نکنم روی عکس جواب بده .
    RichTextBox خاصیتی داره به نام RTF که اگه محتویاتش رو ذخیره کنید و دوباره بریزید توی خودش همه متون به همراه رنگهاشون و سایر خواص سر جاشون هستند.
    میشه گفت مشابه تگهای HTML که از ادیتور در وب می گیرید این هم یه نوع تگهای مختص فایل های Rich می باشد .

    موفق و پیروز باشید

  6. #6

    Question

    نقل قول نوشته شده توسط ghafoori مشاهده تاپیک
    دوست عزیز داخل جدول بانک یک ستون از نوع Byte یا image درست کن سپس با متد save کنترل richTextBox متن را داخل یک متغییر stream ذخیره کن و سپس یک SqlCommand تعریف کن و پارمتری از نوع باینری اضافه کن و مقدار این متغییر را برابر ارایه ای از بایت ها که از متغییر stream شده قرار بدید
    اگر میشه کد این برنامه را ارسال نمایید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111
    ببین این کد کار می کند
    Stream s;
    this.richTextBox1.SaveFile(s, RichTextBoxStreamType.RichText);
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    SqlParameter p = new SqlParameter("@rich", SqlDbType.Binary);
    p.Value = s;
    cmd.Parameters.Add(p);
    cmd.CommandText = "Your command";

تاپیک های مشابه

  1. چطوری محتوای RichTextBox رو پرینت کنم؟
    نوشته شده توسط javad2000 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 16 بهمن 1386, 07:57 صبح
  2. richtextbox
    نوشته شده توسط shahrzad2 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 24 خرداد 1386, 23:44 عصر
  3. پرینت متن فارسی درون RichTextBox کنترل
    نوشته شده توسط hamid_isf_1360 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 11 خرداد 1386, 23:55 عصر
  4. گذاشتن جدول در richtextbox
    نوشته شده توسط mina_at2000 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 17 آذر 1385, 23:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •