نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دمای CPU

  1. #1

    دمای CPU

    چگونه میتوان در vfp دمای cpu را اندازی گیری کرد . آیا dll یا ocx خاصی نیاز هست .
    آیا قطعه متصل به فن cpu همان تریستور است . اگر هست من بیشتر هدفم کنترل حرارت از این قطعه است .
    اساتید اگر تجربه ای دارید لطفا راهنمایی کنید.
    من این کارو تو vfp میخوام انجام بدم.

  2. #2
    با استفاده از WinMgmts اگر مادربرد با استانداردهای مایکروسافت سازگار باشه میشه اطلاعاتی راجع به سنسور گرمایی روی سی پی یو بدست آورد.

    مثلا:

    LOCAL lcComputerName, loWMIService, loItems, loItem, lcVal
    lcComputerName = "."
    loWMIService = GETOBJECT("winmgmts:\\" + lcComputerName + "\root\cimv2")
    loItems = loWMIService.ExecQuery( "SELECT * FROM Win32_CurrentProbe",,48)

    FOR EACH loItem IN loItems
    lcVal = loItem.CurrentReading
    IF !ISNULL(lcVal)
    ? "Value: " + lcVal
    ?
    ENDIF
    ENDFOR



    sint32
    Read-only
    Qualifiers: Units(Milliamps)
    Current value indicated by the sensor.



    اگر در مورد MSAcpi_ThermalZoneTemperature تحقیق کنید باید دمای سی پی یو رو هم بشه بدست آورد.

  3. #3
    ببخشید اما من که چیزی نفهمیدم میشه بیشتر توضیح بدین ؟
    WinMgmts چی هست ؟
    MSAcpi_ThermalZoneTemperature ؟

  4. #4

  5. #5
    ببخشید ولی من چیزی نفهمیدم. !؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •