نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: Use Excel to repair DBF

  1. #1

    Use Excel to repair DBF

    اینم یه روش از سایت foxite
    خودم تا حالا تست نکردم
    برای انجام این کار اکسل باید روی سیستمتون نصب باشه

    *------------------------------------------------------------------------
    * ut_RepairDBF()
    *
    * Call this routine to repair a DBF file reported by VFP to be corrupted.
    *
    * PASSES:
    * tcFile = The full path to the DBF file to be repaired.
    * e.g. 'c:\path\table.dbf'
    *
    * RETURNS:
    * .t. if successful, .f. otherwise.
    *
    * OUTPUT:
    * The original DBF is backup with .bak extension.
    * The repaired DBF has the same name as the original file.
    *
    * EXAMPLE:
    * ut_RepairDBF('c:\path\table.dbf')
    *
    * REMARKS:
    * Microsoft Excel is used to repair the DBF.
    *------------------------------------------------------------------------
    function ut_RepairDBF(tcFile)

    local loExcel as Excel.Application
    local lcBackupFile
    local lcFixedFile

    if empty(tcFile) or not file(tcFile)
    return .f.
    endif

    loExcel = createobject("Excel.Application")
    if vartype(loExcel)<>'O'
    return .f.
    endif

    lcBackupFile = alltrim(tcFile)+'.bak'
    lcFixedFile = alltrim(tcFile)+'.tmp'

    delete file (lcBackupFile)
    delete file (lcFixedFile)

    loExcel.Workbooks.Open(tcFile)
    loExcel.ActiveWorkbook.SaveAs(lcFixedFile, xlDBF3)
    loExcel.ActiveWindow.Close(.f.)
    loExcel.Quit()

    rename (tcFile) to (lcBackupFile)
    rename (lcFixedFile) to (tcFile)
    endfunc

    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  2. #2

    fox to excel

    سلام
    یک فایل fox تحت DOS را به چه صورت میشه convert کرد در یک فایل excel?

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mehran_337
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    رشت
    پست
    1,305
    از برنامه جناب حسینی استفاده کنید

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط mehran_337 مشاهده تاپیک
    از برنامه جناب حسینی استفاده کنید
    برادر مهران عزیز!
    بدون تعارف عرض کنم از پستهای ارسال شده شما می توان پی برد که شما خیلی پیگیر و در حیطه کاری خود خیلی وارد هستید اما بهتر نیست در جواب دوستان کمی تامل نمایید و با صبر راه حلی پیشنهاد دهید بجای استفاده از برنامه دیگران با این کار خلاقیت فکری بیشتر می شود چون صدرصد هم من و هم دوستان دیگر چنین کدهایی داریم اما ارسال همه سورسها در این سایت خیلی علمی نمی باشد. چون شما فکر کنید همه باید می گفتند خوب برنامه نویسان مایکرو سافت و یا سان و ... هستند دیگه کسی هم دنبال برنامه نویسی نمی رفت یکی می نوشت همه استفاده می کردند اگر کمی هم با دقت نگاه کنید می بینید که مثلا از یک برنامه کامپیوتری مانند برنامه های ویروس یاب چنصد برنامه وجود دارد حال با علم براینکه شما می دانید منهم می دانم که از این چنصد برنامه فقط چند تا شون با پدر و مادر دار هستند .
    کلا جسارت اینجانب را ببخشید برادر مهران چون حداقل من چند تا از پستهای خود شما را دیده ام که به این مطلب اشاره کرده اید.
    البته از دوستان عذز خواهی میکنم چون این مطلب در این جا نمی گنجید.

  5. #5

    Report to Excell

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevis1978 مشاهده تاپیک
    سلام
    یک فایل fox تحت DOS را به چه صورت میشه convert کرد در یک فایل excel?
    دوست عزیز روشهای زیادی برای اینکار وجود دارد من یک روش ساده را برای شما توضیح می دهم.
    1- تبدیل بانک داس به بانک ویندوز با CP 1256
    2- استفاده از دستور COPY TO d:\ListBimeh.XLS TYPE XL5' برای انتقال اطلاعات به اکسل.

    البته این روش خیلی ساده است روشهای پیچیده تر استفاده از Report ها و ارسال آنها به برنامه اکسل می باشد. با متریالهای جذابتر برای اکسل برای زیبایی کار .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mehran_337
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    رشت
    پست
    1,305
    با تشکر از فرهاد عزیز باید عرض کنم برنامه آقای حسینی بصورت open source ارائه شده است و دستوراتی که کاربر بخواهد بر پایه آن بر اطلاعات خویش بیفزاید نیز در آن قابل مشاهده و بررسی می باشد . این یعنی همان مقصدی که شما اشاره کردید. مسلما همه برنامه نویسان ابزارهای آماده بسیار دارند دانستن اینکه روش کار چگونه است و تسلط بر فهم کد از لحاظ بنده کفایت می کند و برای سرعت بخشیدن به کار باید از نوشتن الگوریتمهای تکراری جلوگیری کرد و به فکر ایجاد دستورات پیچیده تر بود نه کاری که دیگران کردند ما دوباره بازنویسی کنیم البته باز هم متذکر می شوم که در صورتی که باید به دستورات آماده مطالعه شود تا فهم آن حاصل گردد.

  7. #7
    سلام
    با عرض معذرت این تاپیک مخصوص ترمیم بانک توسط اکسل است. فقط در این خصوص پست ارسال شود. ممنون
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

تاپیک های مشابه

  1. repair کردن dbf
    نوشته شده توسط kia1349 در بخش Foxpro
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 15 شهریور 1384, 17:31 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 19 اردیبهشت 1384, 06:26 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •