نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: bindingNavigator و انقیاد آن

  1. #1

    bindingNavigator و انقیاد آن

    سلام دوستان

    یک bindingnavigator برای movefirst, move previous,move next,move last دارم که با زدن هر کدام شماره واقع در قسمت position همان binding navigator تغییر می کند .
    حالا می خوام که این تغییرات در DataGridView هم اعمال شود یعنی با استفاده از دگمه های move next , .... در سطرهای جدول آن حرکت کنم.
    از چه دستوری استفاده کنم.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 8.JPG‏ (30.5 کیلوبایت, 36 دیدار)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111

    Smile

    اگر جدول و bindingnavigator هر دو به یک binding source متصل باشند خود به خود با زدن دکمه رکورد بعدی رکورد جاری در جدول هم تغییر می کند

  3. #3
    این دستورات رو نوشتم ولی کار نمی کنه.
    DataSet l_gridViewDataSet = g_database.readTableData(tableName);
    g_activeDataTable = l_gridViewDataSet.Tables[tableName];
    this.tableDataGridView.DataSource = l_gridViewDataSet.Tables[tableName].DefaultView;

    this.bindingNavigator.BindingSource.DataSource = this.tableDataGridView.DataSource;

  4. #4

    Question

    this.tableDataGridView.DataSource = l_gridViewDataSet.Tables[tableName].DefaultView;

    this.bindingNavigator.BindingSource.DataSource = this.tableDataGridView.DataSource;

    آیا غیر از این دو دستور باید از دستور دیگری برای انقیاد bindingNavigator به tableGridView استفاده کنم؟
    لطفا کدشو برام بنویسید. ضروریه.

  5. #5
    پیدا کردم.
    کد ها رو به صورت زیر تغییر میدهیم:
    this.bindingNavigator.BindingSource.DataSource=l_g ridViewDataSet.Tables[tableName].DefaultView;
    this.tableDataGridView.DataSource=this.bindingNavi gator.BindingSource;
    this.bindingNavigator.BindingSource=this.bindingNa vigator.BindingSource;

  6. #6
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    193
    نقل قول نوشته شده توسط sara.pazhrang مشاهده تاپیک
    پیدا کردم.
    کد ها رو به صورت زیر تغییر میدهیم:
    this.bindingNavigator.BindingSource.DataSource=l_g ridViewDataSet.Tables[tableName].DefaultView;
    this.tableDataGridView.DataSource=this.bindingNavi gator.BindingSource;
    this.bindingNavigator.BindingSource=this.bindingNa vigator.BindingSource;
    کدت را تست کردم ولی جواب نمیده
    شاید اشتباه تایپ کردی
    ولی راه حل درست و تست شده اینه



    SqlConnection con = new SqlConnection("server=(local);database=test;Integr ated Security=true");
    DataTable dt = new DataTable();
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from TB1", con);
    da.Fill(dt);
    BindingSource bindingSource = new BindingSource();
    bindingSource.DataSource = dt;
    this.bindingNavigator1.BindingSource = bindingSource;
    dataGridView1.DataSource = bindingSource;



    موفق باشید
    مهدی کیانی
    راستی کد هات را در داخل تگ code بنویس که اینطوری به هم نریزه

  7. #7
    ممنون از راهنماییت.
    دلیل اینکه در تست شما کار نمی کنه اینه که این کدها فقط قسمتی از پروژه ای است که من دارم روی آن کار می کنم. در واقع database و رشته اتصال و تابع update و ... را در یک Interface تعریف کرده ام.

تاپیک های مشابه

  1. کار با bindingnavigator
    نوشته شده توسط آنیل در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 19 شهریور 1386, 10:52 صبح
  2. استفاده از BindingNavigator
    نوشته شده توسط امیر تورانی در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 10 دی 1384, 10:26 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •