نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: print در Asp.net

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    46

    print در Asp.net

    من تابع print در Asp.net و همچنین نحوه اتصال کریستال ریپورت در Asp.net را می خواهم

  2. #2
    تابع window.print تابع JAVASCRIPT هستش که با کمک اون میتونیدPrintdialog رو باز کنید. این تابع رو با استفاده از کد زیر به رویدادOnclickدکمه مربوطه اضافه کنید
     
    ibtnPrint.Attributes.Add("onclick", "return window.print() ;")


    برای استفاده از کریستال ریپورت هم اول گزارشتون رو در Crystal Report ایجاد کنید بعد یک ایتم از نوع CrystalReport به پروژه اضافه کنید. بعد از انتخاب نام و تایید در پنجره Crystal Report Gallary گزینه سوم یعنی ّFrom an exisiting report رو انتخاب کنید و آدرس فایلتون رو بدید

    درمرحله بعد توی فرم مورد نظرتون یک کنترل از نوع Crystal Report viewer انتخاب کنید و در رخداد مورد نظر برای نمایش این گزارش کدهای زیر رو بنویسید:


    dim rep1 as new crystalreport1
    crystalreportviewer1.reportsource=rep1
    crystalreportviewer1.Databind()

تاپیک های مشابه

  1. how to print?
    نوشته شده توسط mir saeed در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 13 بهمن 1386, 17:35 عصر
  2. اشکال در مورد Print
    نوشته شده توسط lililili در بخش Access
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 24 تیر 1386, 10:44 صبح
  3. گرفتن print از explorer بدون باز شدن پنجره print
    نوشته شده توسط abruee در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 08 فروردین 1386, 16:43 عصر
  4. پرینت در دلفی(print)
    نوشته شده توسط tina_ba در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 06 اردیبهشت 1384, 23:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •