نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: بایند کردن combobox

  1. #1

    بایند کردن combobox

    یک combobox دارم که از یک جدولی پر میشه و میخوام که با فیلد یک جدول دیگه بایند بشه.
    مثل انتخاب شهر برای تعریف اشخاص که از شهرها پر میشه و شهر اون شخص نشون میده

    ولی وقتی از update دیتاآداپتر استفاده میکنم، اون فیلدو پر نمیکنه
    چیکار کنم؟

    cbCity.DataSource=ds;
    cbCity.DisplayMember="name"

    cbCity.DataBindings.Add("Text", bindingSource1,"city");

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    Mrs.Net عزیز، از این دوتا پستی که گذاشتی من که چیزی نفهمیدم ولی در مورد پست اولت، وقتی شما داری از یه جدول دیگه هم استفاده میکنی، بایستی در موقع آپدیت، اون جدول رو هم آپدیت کنی، یعنی من فکر میکنم که تو از دو جدول استفاده میکنی، برای update هم بایستی فیلدهای مربوطه ی هر دو جدول رو update کنی.
    موفق باشید.

  3. #3
    من یک جدول دارم که اسم شهرهارو داره و یک جدول دارم که اسم اشخاص داره
    برای تعریف یک شخص جدید دیگه چیکار update کردن جدو.ل شهرها دارم؟!!!
    فقط میخوام combobox از جدول شهرها پر بشه و برای هر شخص برابر شهر اون شخص نشون بده. همین
    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    ببین برای بایند کردن comboBox ات از کد زیر استفاده کن :

    // Attach dataset's DefaultView to the combobox
    comboBox1.DataSource = dataSet.Tables["customers"].DefaultView;
    comboBox1.DisplayMember = "CustomerID";


    و برای نمایش شهر هر شخص در comboBox ات از کد زیر استفاده کن :(از این کد در داخل رویداد dataGridView_SelectionChanged استفاده کن)

    DataRow currentRow = this.ds_archive1.t_Archive.Rows[this.dataGridView1.CurrentCell.RowIndex];
    this.combo_lovelDoc.Text = currentRow["LevelDoc"].ToString();

  5. #5
    hdv212 میشه بگین کدوم کد combox از شهرها پر میکنه؟!
    و کدوم کد اسم اون شهری که الان binding رو اون شخص قرار داره توی combox نشون میده؟!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    اون comBox ای که گذاشتم مثلا از جدول شهرها پر میشه دیگه، بعدشم همانطور که گفتم توی رویداد dataGridView_SelectionChanged شما داری رکورد جاری رو توی یه dataRow میریزی، حالا فوکوس روی هر رکوردی توی دیتاگریدت بره، اطلاعات همون رکورد در dataRow ریخته میشه، حالا تو قسمت دوم کدی که بهت دادم(در داخل همون رویدادdataGridView_SelectionChanged)
    داده ی فیلد مورد نظرت رو میذاری تو خاصیت text مربوط به comboBox خودت.

  7. #7
    پس شما نکته مهم قضیه رو فراموش کردید که همه اینها باید بایند شده باشند و موقع update کار کنه
    پس به هیچ رویدادی برای تغییر combox احتیاج نباید باشه

    سوال اصلی اینه که چجوری یک combox به یک فیلد بایند کنم که وقتی update میزنم، مقداری که الان انتخاب شده ثبت اون فیلد بشه؟
    مرسی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111

    Smile

    دوست عزیز اگر من منظور شما را درست متوجه شده باشم شما می خواهید مثلا یک جدول دارید که باید نام شهری در یکی از فیلدها ذخیره شود اما شما برای هر شهر کدی را در نظر گرفتید و جدولی دارید که نام شهر و کد ان در ان ذخیره شده شما می خواهید نام شهرها را به کاربر نشان بدهید ولی داخل جدول اصلیتون بصورت کد ذخیره شود اگر منظور شما این است باید از خواص displaymember,valuemember,selecteditem,selectedval ue استفاده کنید

  9. #9
    نقل قول نوشته شده توسط Mrs.Net مشاهده تاپیک
    یک combobox دارم که از یک جدولی پر میشه و میخوام که با فیلد یک جدول دیگه بایند بشه.
    مثل انتخاب شهر برای تعریف اشخاص که از شهرها پر میشه و شهر اون شخص نشون میده

    ولی وقتی از update دیتاآداپتر استفاده میکنم، اون فیلدو پر نمیکنه
    چیکار کنم؟

    cbCity.DataSource=ds;
    cbCity.DisplayMember="name"

    cbCity.DataBindings.Add("Text", bindingSource1,"city");
    سلام.
    من نمیخوام به سوالتون جواب بدم، فقط دیدم که کدی که نوشتید از نظر performance زیاد خوب نیست. همیشه برای Bind کردن، ابتدا DisplayMember، سپس ValueMember و در نهایت DataSource رو ست کنید. برای اینکه بفهمید چرا اینطوری، این مقاله رو بخونید.

  10. #10
    باید از خواص displaymember,valuemember,selecteditem,selectedval ue استفاده کنید
    چجوری؟
    من میخوام comboxام از یم جدول پر بشه و با یک جدول دیگه بایند بشه
    لطفا همینو راهنماییم کنید

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111

    Smile

    من برای پروژه هام اینکارو می کردم ابتدا combox را به جدول شهر bind می کردم و خاصیت displaymember را معادل نام شهر و valuemember را برابر کد شهر قرار می دادم سپس selectedval ue را برابر فیلدی که می خواستم کد شهر در ان قرار بگیرید می گذاشتم مثل پروژه زیر
    WindowsApplication1.zip

  12. #12
    مرسی دقیقا همونی بود که میخواستم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531
    من این کد رو پیدا کردم وتغییر دادم طوری که با تغییر مقدار combo box مقدار فیلدهای مربوطه اش تغییر کنه این با دیتا بیس pubs کار میکنه
    فقط یه مشکل وقتی مقدار combo box تغییر میکنه حتما باید دکمه search زده شود و اگر کد رو در رویداد تغییر combo box بذارم Error میگیره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. اضافه کردن ایتم به combobox
    نوشته شده توسط jafari_m246 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 17 مرداد 1386, 16:42 عصر
  2. مشکل دوم ComboBox
    نوشته شده توسط lililili در بخش Access
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 19 تیر 1386, 10:22 صبح
  3. پر کردن combobox با یک جدول و بایند کردن به جدول دیگه
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 03 خرداد 1386, 23:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •