نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در ذخیره عکس هنگامی که Relation بین جداول هست؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814

    مشکل در ذخیره عکس هنگامی که Relation بین جداول هست؟

    با سلام
    بنده با دستور زیر یک عکس را در جدول خودم ذخیره می کنم.

    Jpeg := nil;
    Stream := nil;
    Jpeg := TJPEGImage.Create;
    Jpeg.LoadFromFile(FileName);
    Stream := TMemoryStream.Create;
    Jpeg.SaveToStream(Stream);
    Stream.Position := 0;
    TBlobField(ADO.FieldByName(FieldName)).LoadFromStr eam(Stream);

    هم زمانی که رکورد جدید می سازم و هم زمانی که رکورد را ویرایش می کنی کار درست انجام می شود.
    ولی زمانی که این جدول کلید من و جدول دیگر کلید خارجی من است اگر رکورد جدید ایجاد کنم باز هم مشکلی نیست.
    ولی اگر رکوردهای قبلی را ویرایش کنم پیغام خطا زیر نمایش می دهد.Cannot Update Text ,Ntext,Image OR Image Column and a Clistring Key At The Same Time

  2. #2
    وقتی میخوای یک فیلد Primary Key رو که Clustered index هم هست به همراه یک فیلد(حداقل) از نوع Image, Text ویرایش کنی باید دو تا کوئری Update بنویسی(البته این از معنی پیغام خطا هم مشخص هست)، یکی برای کلید و یکی هم برای سایر فیلدها.
    راه دیگه‌ای هم داری که میشه فیلد کلید را از Clustered index خارج کنی تا همونطوری که انتظار داری، عمل کنه یعنی با یک کوئری، ولی راه حل خوبی نیست.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814
    با سلام
    محمد جان باز هم دستت درد نکنه.
    در زمانی که ویرایش می کردم هم کلید و هم Image را با هم ویرایش می کردم.
    ولی زمانی که در دو مرحله عمل ویرایش را انجام می دهم مشکل حل می شود.

    ADO.Edit;
    ......
    ADO.Post;
    ADO.Edit;
    //Image Edit
    ADO.Post;

    باز هم متشکر از راهنمایی شما.

تاپیک های مشابه

  1. حذف Relation
    نوشته شده توسط parandeh1383 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 05 شهریور 1386, 21:45 عصر
  2. Relation کردن دو جدول
    نوشته شده توسط ehsan_ansaripoor در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 20 مرداد 1386, 20:10 عصر
  3. relation
    نوشته شده توسط reza_Nazem در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اردیبهشت 1386, 14:36 عصر
  4. ایجاد relation در صورت برقرار بودن یه شرط ؟
    نوشته شده توسط ir_ali_s در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 23 اسفند 1385, 13:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •