نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: نوشتن Event

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار DAMAVAND
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    همين اطراف
    پست
    373

    Talking نوشتن Event

    سلام
    من میخوام یه کنترول رو با کد نویسی به وجود بیارم مثالا یه Button تا اینجا مشکلی نیست!

    اگه بخوام یکی از Event های اون کنترول رو با کد نویسی بنویسم چی ??
    مثالا OnClick رو خودمون بنویسیم که هر وقت OnClick اتفاق افتاد ,
    مثلا رنگ فرم عوض بشه????
    اگه لطف کنید و یه مثال کامل بزنید خیلی ممنون میشم.
    با تشکر.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    ببینید دلفی یک زبان کامپایلری است پس اگر چیزی قرار جایی کار کنه باید از قبل تعریف شده باشه !
    شما برای استفاده از رخداد یک کنترلی که با کد نویسی خواهید ساخت باید روال رخداد را از قبل تعریف کرده باشید .


    type
    Tfrm_main = class(TForm)
    procedure FormCreate(Sender: TObject);
    procedure ButtonTMPClick(Sender: TObject);
    private
    { Private declarations }
    public
    { Public declarations }
    end;

    var
    frm_main: Tfrm_main;

    implementation

    {$R *.dfm}

    procedure Tfrm_main.FormCreate(Sender: TObject);
    begin
    with TButton.Create(Self) do begin
    Parent := Self;
    Width := 100;
    Caption := 'Back to WHITE';
    OnClick := ButtonTMPClick;
    end;
    end;

    procedure Tfrm_main.ButtonTMPClick(Sender: TObject);
    begin
    //;
    // Testing to change the color of the parent.
    with TButton( Sender ) do begin
    if Parent is TForm then
    TForm( Parent ).Color := clWhite;
    end;
    end;


    یا حق ...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار DAMAVAND
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    همين اطراف
    پست
    373
    سلام
    امکانش هست که این رو تویه یه DLL بکار ببریم???
    من میخوام یه تابع توی یه DLL بنویسم که اگه این تابع رو تویه یه برنامه از DLL فراخوانی کنیم
    مثلا یه button بوجود بیاد که Event هم داشته باشه?
    من هر چی سعی کردم نشد! ( یعنی نتونستم! )
    با تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    ساختن فرم از طریف اجرای تابع در DLL توی انجمن زیاد بحث شده ، یه جستجو بزن اگه چیزی که خواستی نشد بگو مثال ضمیمه کنیم .

    یا حق ...

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار DAMAVAND
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    همين اطراف
    پست
    373

    Wink

    نقل قول نوشته شده توسط Hamid_PaK مشاهده تاپیک
    ساختن فرم از طریف اجرای تابع در DLL توی انجمن زیاد بحث شده ، یه جستجو بزن اگه چیزی که خواستی نشد بگو مثال ضمیمه کنیم .

    یا حق ...
    سلام
    دوست عزیز من فقط میخوام یه تابع داشته
    باشیم که یه buttn به مابده!
    که مثلا Event (Onclick) هم داشته
    باشه.که اگه اتفاق افتاد مثلا رنگ فرم عوض بشه!!
    نمیخوام یه فرم بسازم!!!!!
    فرض کنیم یه تابع توی DLL داریم بنام createbutton

    اگه تویه برناممون این تابع رو از DLL بالا
    فراخوانی کنیم روی فرممون یه Button بوجود بیاد.

    با تشکر از راهنماییتون.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار merced
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    خراسان جنوبي
    پست
    562
    توی DLL داری یه کامپوننت ویژال میسازی مگه نه ؟
    خوب اون تابع DLL باید بدونه که کجا بسازه .. پس مثل ساخت فرم با DLL ، باید هندل فرمی و parent اونی که قراره ساخته بشه رو توی DLL بدونی ..

    حدس می زنم باید اینجوری باشه .. به همین سادگی !

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار DAMAVAND
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    همين اطراف
    پست
    373

    Smile

    نقل قول نوشته شده توسط merced مشاهده تاپیک
    توی DLL داری یه کامپوننت ویژال میسازی مگه نه ؟
    خوب اون تابع DLL باید بدونه که کجا بسازه .. پس مثل ساخت فرم با DLL ، باید هندل فرمی و parent اونی که قراره ساخته بشه رو توی DLL بدونی ..

    حدس می زنم باید اینجوری باشه .. به همین سادگی !
    درسته دارم یه جورایی یه کامپوننت Button میسازم
    منتها تو یه DLL !
    مشکلی تو ساختن نیست.ولی من میخوام یه Event مثلا ONClick داشته
    باشه!
    ولی نمیدونم توی DLL چطوری این کار رو انجام بدم?

    با تشکر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    تا جایی که من میدونم کامپوننت رو مثل TButton توی یک یونیت طراحی کن و بعد از طریق ActiveX Control Wizard از کامپوننت یک اکتیوایکس خروجی بگیر که همه جا هم کار خواهد کرد ...

    یا حق ...

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار DAMAVAND
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    همين اطراف
    پست
    373
    من مشکلم تو
    نوشتن EVENT است.
    میشه یه مثال بزنید من هر کاری میکنم نمیتونم
    این رو توی یه یونیت بنویسم که بعدش ازش یه Activx یا dll بسازم!!

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار merced
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    خراسان جنوبي
    پست
    562
    یعنی انیجوری نمی خوای ؟


    procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
    var w : TButton ;
    begin
    w := TButton.Create(Self) ;
    w.Left := 10 ;
    w.Top := 10 ;
    w.Parent := Self ;
    w.OnClick := x;


    end;

    procedure TForm1.X(sender: Tobject);
    begin
    ShowMessage(sender.ClassName);
    end;



تاپیک های مشابه

  1. Event های صفحه کلید
    نوشته شده توسط ب- تات در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 27 اردیبهشت 1386, 10:55 صبح
  2. Delegate ,Event ,Event Handler , EventArg....
    نوشته شده توسط programmable در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 04 اردیبهشت 1386, 09:33 صبح
  3. دریافت EVENT از برنامه
    نوشته شده توسط آرشم@30 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 15 شهریور 1385, 09:50 صبح
  4. میخواهم event بنویسم
    نوشته شده توسط azam2005 در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 15 اسفند 1384, 15:32 عصر
  5. مشکل با event ها در #C
    نوشته شده توسط Leon_pro در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 07 بهمن 1384, 18:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •