نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: Merg کردن دوتا جدول در datagridview

  1. #1

    Merg کردن دوتا جدول در datagridview

    دوتا جدول دارم که بصورت master, details هستند و میخوام تو دیتاگرید بصورت گروه بندی شده نشون بده.
    یعنی رکوردهای مستر نشون داده بشه با علامت + کنارش که اگه باز شد, رکوردهای details اون رکورد نشون داده بشه
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    باید دو تا آبجکت از نوع DataColumn بسازی که فیلدهایی که دو جدول رو به هم ارتباط میدن رو در خودشون مگه دارن، بعد یه آبجکت دیگه از نوع DataRelation میسازی و اون دو آبجکتی رو که ساختی به سازندش پاس میکنی، بعد آبجکت DataRelation رو به DateSet.Relations خودت اضافه میکنی، مثال :

    SqlConnection con = new SqlConnection(Properties.Settings.Default.Database 1ConnectionString);
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    SqlDataAdapter adapter = new SqlDataAdapter();
    cmd.CommandText = "select * from t_books where bookName like '%" + searchText + "%'";
    cmd.Connection = con;
    adapter.SelectCommand = cmd;
    DataSet ds = new DataSet();

    SqlCommand cmd2 = new SqlCommand();
    SqlDataAdapter adapter2 = new SqlDataAdapter();
    cmd2.CommandText = "select * from t_sessions where sessionName like '%" + searchText + "%'";
    cmd2.Connection = con;
    adapter2.SelectCommand = cmd2;

    adapter.Fill(ds, "t_books");
    adapter2.Fill(ds, "t_sessions");

    DataRelation dataRelation;

    DataColumn dc1 = ds.Tables["t_books"].Columns["bookID"];
    DataColumn dc2 = ds.Tables["t_sessions"].Columns["bookID"];

    dataRelation = new DataRelation("Relation1", dc1, dc2);
    ds.Relations.Add(dataRelation);

    موفق باشید

  3. #3
    دوست من, متوجه سوال من شدید؟
    میخوام بدونم چجوری میتونم تو یک datagridview چندتا گروه داشته باشم از رکوردهای بانک
    برای relation مشکلی ندارم!

  4. #4
    کسی نمیدونه چجوری میشه تو دیتاگرید برای هر ردیف چندتا ردیف دیگه داشت؟!!!!!
    یعنی هر ردیف یک علامت + کنارش باشه که باز بشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111

    Smile

    تا انجا که من می دونم این قایلیت فقط داخل دیتاگرید است نه دیتاگریدویو پیشنهاد من استفاده از کامپوننت janus است

  6. #6
    تا انجا که من می دونم این قایلیت فقط داخل دیتاگرید است
    خوب با datagrid چجوریه؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111
    باید بین دو جدولتان داخل دیتاست رابطه ایجاد کنی بعد جدول اصلی را به دیتاگرید بایند کنی البته ظاهرش زیاد جالب نیست

  8. #8
    من خیلی دیتاگرید دیدم که بصورت گروهی هستند (مثل treenode) کسی نمیتونه کمک کنه همچین چیزی درست کنم؟!!
    با janus کسی نمونه داره (نمونه ساده فقط برای همین) که اینکارو کرده باشه؟
    میخوام چیزی شبیه به treenode داشته باشم اما چند ستونه

    ----
    datagrid چک کردم، همونطور که گفتی اصلا جالب نیست

تاپیک های مشابه

  1. Merg کردن DLL های مورد نیاز به فایل اجرایی
    نوشته شده توسط vb_nima در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 31 مرداد 1385, 19:01 عصر
  2. merg چند سلول در MSFlexGrid
    نوشته شده توسط riyahiyan در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 15
    آخرین پست: پنج شنبه 25 خرداد 1385, 19:01 عصر
  3. Auto merg
    نوشته شده توسط mzjahromi در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 12 خرداد 1385, 11:06 صبح
  4. Zip,split,merg
    نوشته شده توسط مطهر در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 24 آبان 1382, 16:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •