نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: پرینت متن فارسی درون RichTextBox کنترل

  1. #1

    پرینت متن فارسی درون RichTextBox کنترل

    سلام
    چطور می شه از RichText که درون آن متن فارسی قرار داره پرینت گرفت.
    من این کار را با ابزارهای موجود انجام دادم ولی متن را بصورت راست به چپ پرینت نمی گیره.

    کسی می تونه کمکم کنه.

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    55
    اگه از Crystal Report استفاده کنی مشکلت حل خواهد شد.
    1- مثلا یک فایل Crystal Report درست کن مثلا crystalReport1
    2- درون فایل Crystal Reportیک پارامتر مثلا paramter1 از نوع String تعریف کن و درون فایل Crystal Report قرار بده و تنضیمات آنرا Set کن.
    3- فایل crystalReport1 را به پروژت اضافه کن.
    4- یک شی از CrystalReportViewer مانند crystalReportViewer1 فرم اضافه کن.
    5- شی ای از crystalReport1 را بساز و انرا به crystalReportViewer1 بایند. کن

    crystalReport1 report = new crystalReport1();
    crystalReportViewer1.DataSource = report;

    6- مقدار پارامتر درون crystalReport1 را مقداردهی کن.

    crystalReport1.SetParameterValue("parameter1", richTextBox1.Text);


    7- از متد Print مربوط به crystalReportViewer1 برای پرینت استفاده کن.

  3. #3
    سلام
    آیا روشی غیر از استفاده از ریپورت سازها وجود نداره؟

  4. #4
    کسی در این مورد کار نکرده

  5. #5
    من یک کنترل RichTextBox ساختم که متد Print داره. Attach کردم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    سلام
    این کامپوننت به نظر میاد یه مشکلی داشته باشه
    چون وقتی روی فرم قرار می گیره و اجرا می شه برنامه ایراد می گیره

  7. #7
    اگر ممکنه نمونه برنامه رو که مشکل داره attach کن تا حلش کنم

  8. #8
    سلام
    من از ویژوال استودیو 2005 استفاده میکنم شاید عیبش این باشه با این حال نمونه
    برنامه خطا دار را براتون گذاشتم.
    ممنونم یا حق
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9
    ببخشید من در هنگام تولید فایل rar اسم dll رو تغییر داده بودم و یادم نبود که به شما اعلام کنم.

    کافیست که اسم dll رو از RichTextBoxPrintCtrl1.dll به RichTextBoxPrintCtrl.dll تغییر دهید.(1 را بردار)

  10. #10
    refrence را هم از پروژه پاک کن و دوباره add کن

  11. #11
    سلام
    آقا شرمنده من اون کارو انجام دادم ولی هنوزم مشکل دارم
    بازم همون خطا را می ده
    عجیبه تین دونم مشکل از کجاست

تاپیک های مشابه

  1. چطوری محتوای RichTextBox رو پرینت کنم؟
    نوشته شده توسط javad2000 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 16 بهمن 1386, 07:57 صبح
  2. چگونگی ذخیره richTextBox در پایگاه داده
    نوشته شده توسط M * M * A در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 27 تیر 1386, 14:20 عصر
  3. richtextbox
    نوشته شده توسط shahrzad2 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 24 خرداد 1386, 23:44 عصر
  4. گذاشتن جدول در richtextbox
    نوشته شده توسط mina_at2000 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 17 آذر 1385, 23:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •