نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: استفاده از Resources در CodeBehind

  1. #1

    استفاده از Resources در CodeBehind

    وقتی داریم از Resources ها استفاده می کنیم فق کافی به عنوان مثال دستو زیر را بکارببریم تابه ریسورس مورد نظر دسترسی پیدا کنیم
    <%$ Resources:Resource, User_Name_Login_Header %>
    اما سوال!!!؟؟؟
    چطور می شه تو Codebehind یکی از آیتم های ریسورس رو خوند !؟
    ممنون می شم اگر کمکم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    558
    سلام

    Label1.Text = Resources.WebResources.WelcomeText;
    یا
    Image1.ImageUrl = (String)GetGlobalResourceObject("WebResourcesGloba l", "LogoUrl");


  3. #3
    جواب بالا کاملا درسته ولی برای اعمال Culture بهتره از این روش استاندارد استفاده کنید:
    Function getGlobalstring(ByVal str AsString) AsString
    Dim rm As ResourceManager
    Dim ci As CultureInfo
    Thread.CurrentThread.CurrentCulture = CultureInfo.CurrentCulture
    rm = New ResourceManager("Resources.Resource", System.Reflection.Assembly.Load("App_GlobalResources"))
    ci = Thread.CurrentThread.CurrentCulture
    Return rm.GetString(str, ci)
    EndFunction
    آخرین ویرایش به وسیله violet : شنبه 05 خرداد 1386 در 21:09 عصر دلیل: اصلاح کد

تاپیک های مشابه

  1. نحوی فراخوانی یک متد تعریف شده در CodeBehind
    نوشته شده توسط amirfahmideh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 08 مهر 1386, 19:33 عصر
  2. خطای Codebehind صفحات
    نوشته شده توسط hamidafs در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 25 بهمن 1385, 19:55 عصر
  3. مشکل در کار با Resources
    نوشته شده توسط MicroGalaxy در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 05 آبان 1383, 16:39 عصر
  4. pe resources
    نوشته شده توسط alimrb در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 15 مهر 1382, 23:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •