نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: در مورد Sort در Accses

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران-غرب-شهران....
    پست
    146

    در مورد Sort در Accses

    سلام به تما م بچه های گل.
    برنامه نویسان گرامی من یک راه حل برای Sort کردن داده ها در بانک اطلاعاتی و همچنین
    نمایش آن در برنامه می خواهم . لطفا در این ضمینه مرا راهنمایی کنید.
    در صورت امکان تکه کد او نو برای من بذارید.
    باتشکر
    بدرود

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار CodeMasterX
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Iran, Shiraz
    سن
    36
    پست
    960

    Cool Data Sort using VB6

    شما برای برقراری ارتباط با بانک های اطلاعاتی همونجوری که میدونید باید از آبجکت ADO استفاده کنید.اینجا برای سوال شما نسخه اون مهم نیست.شما به روش زیر میتونید ترتیب دهی داده ها رو کنترل کنید:

    1 - هنگام باز کردن رکوردست:


    Dim CN As New ADODB.Connection
    Dim RS As New ADODB.Recordset

    CN.Open ConnectionString
    RS.Open "SELECT * FROM TableName ORDER BY FieldName ASC" , CN , adOpenStatic , adLockOptimistic


    این جا تمام اطلاعات از جدول TableName استخراج میشن و داده ها بر اساس FieldName بصورت صعودی ترتیب دهی میشن.در واقع ترتیب دهی داده های مربوط به زبان SQL میشه.مثلا اینجا ASC برای صعودی و DESC برای نزولی هست.
    برای ترتیب دهی داده ها به شکل های دیگه،مثلا فرموله سازی داده ها و غیره به دستورات SQL رجوع کنید.

  3. #3
    دوستمون زودتر توضیح دادن و کامل
    ORDER BY
    توی دستورات اس کیو ال به راحتی براتون مرتب می کنه

تاپیک های مشابه

  1. accses
    نوشته شده توسط farhad_sh_63 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 28 آذر 1386, 08:51 صبح
  2. ارتباط با پایگاه داده accses
    نوشته شده توسط M * M * A در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 04 مرداد 1386, 12:28 عصر
  3. sort کردن رکورهای سلکت شده بعد از فیلتر کردن
    نوشته شده توسط once4ever در بخش SQL Server
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 00:06 صبح
  4. چگونه یک بانک اطلاعاتی accses رابه دلفی ببرییم واز ان گزارش بگیریم لطفا هر کس بلد .
    نوشته شده توسط میثم از دوستان میخواهد در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اردیبهشت 1386, 09:49 صبح
  5. sort کردن به فارسی در php ؟
    نوشته شده توسط andre_king2 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 21 بهمن 1385, 22:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •