نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در حذف رکورد از gridview

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    24

    مشکل در حذف رکورد از gridview

    دوستان من دارم یه سیستم کتابخانه تحت وب می نویسم تو صفحه admin یه gridview دارم که اطلاعات مربوط به user ها رو نشون میده من می خوام مثل کد آقای راد وقتی admin تیک چک باکسی رو می زنه اون رکورد حذف بشه که به کدم error میده ، نمی دونم باید چی کارکنم.
    ضمنا" می خوام وقتی دکمه ویرایشو میزنه صفحه Register رو نشون بده که صفحه Register با اطلاعات اون کاربر خاص پر شده باشه از application ها برای ارسال مقادیر استفاده کردم که جواب نداد.
    من پروژه رو با detache دیتا بیسم می زارم هر کی می تونه برام درستش کنه . فایل دیتا بیس تو فولدر App_Data می باشد.

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    24
    پروژه به زبان C#‎ می باشد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    از Application برای فرستادن اطلاعات استفاده نکن از Session استفاده کن حتما جواب میده.

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    24
    مثل اینکه کسی به تاپیک من توجه نکرده، مشکلمو بیشتر توضیح میدم :
    من می خوام تو GridView با کلیک روی دکمه ویرایش به صفحه Register برم و اونجا اطلاعات اون کاربر خاص رو نمایش بدم ، حالا مشکل من دقیقا" اینجاست که نمی تونم یه Username خاص رو بگیرم.از کدهای زیر استفاده می کنم ولی جواب نمی ده:

    foreach (GridViewRow gvRow in GridView1.Rows)
    {
    Application["update"] = "1";
    // Application["EditUser"] = gvRow.FindControl("lblUserName").Controls[0];
    Label1.Text = gvRow.Cells[6].Controls[0].ToString();
    Application["EditUser"] =gvRow.Cells[6].Controls[0];
    Response.Redirect("Register.aspx");
    }

    lblUserName یه Label است که تو html تعریفش کردم و به "UserName" تو data base وصلش کردم.برای application["EditUser"] هم تو صفحه Register یه تابع نوشتم به نام User_Bind_Update

    publicvoid Bind_User_Update(string username)
    {
    SqlConnection cnn = newSqlConnection();
    cnn.ConnectionString = "Data Source=localhost;Initial Catalog=library;Integrated Security=True;";
    SqlCommand cmd = newSqlCommand();
    cmd.Connection = cnn;
    SqlDataReader dr;
    try
    {
    cnn.Open();
    cmd.CommandText = "SELECT * FROM [User] WHERE [UserName]=@UserName";
    cmd.Parameters.Add("@UserName", username);
    dr = cmd.ExecuteReader();
    while (dr.Read())
    {
    this.txtUsername.Text = (dr["UserName"]).ToString();
    this.txtAddress.Text = (dr["Address"].ToString());
    this.txtMail.Text = (dr["Email"].ToString());
    this.txtName.Text = (dr["Name"].ToString());
    this.txtFamily.Text = (dr["Family"].ToString());
    this.txtPhone.Text = (dr["telephone"].ToString());
    this.txtNo.Text = (dr["userId"].ToString());
    this.txtBirthNo.Text = (dr["BirthCertificateNo"].ToString());
    this.DropDownList1.SelectedValue = (dr["levelId"].ToString());
    this.DropDownList2.SelectedValue = (dr["StudentStatusId"].ToString());
    this.Image1.ImageUrl = (dr["imagePath"].ToString());
    }
    cnn.Close();
    dr.Close();

    }
    catch (Exception ex)
    {
    Response.Write(ex.Message);
    }
    finally
    {
    cnn.Close();
    }
    }

    و تو page_load فراخوانی کردم:

    if(Application["update"]=="1")
    {
    Bind_User_Update(Application["EditUser"].ToString());
    }

    حالا مشکلم اینجاست که اصلا" تو while(dr.read()) منی ره .
    تو رو خدا یکی کمکم کنه دیگه باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. ستون gridview و استایل خاص
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 13 مهر 1389, 23:53 عصر
  2. حذف از GridView
    نوشته شده توسط maxpayn2 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 29 مرداد 1387, 10:39 صبح
  3. GridView با گوشه های کمانی (Rounded Gridview Corner)
    نوشته شده توسط maryam_80 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 24 دی 1386, 04:31 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •