نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: کمک در مورد inputbox

  1. #1

    Red face کمک در مورد inputbox

    سلام
    آیا می شود اطلاعاتی که در iunput box وارد می شود به صورت ستاره باشند ؟
    آیا مشابه دیگری برای این کار هست ؟

  2. #2
    بله میشه (کتاب راهنمای برنامه نویسان دلفی انتشارات ناقوس - صفحه 49)
    اگه دنبال همچین کدهای ویژه ای میگردی کتاب راهنمای برنامه نویسان دلفی انتشارات ناقوس رو تهیه کن.


    موفق باشی.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814
    با سلام
    از PasswordChar می توانی استفاده کنی.
    قبل از ایجاد تاپیک جستجو کن زودتر به جواب می رسی.(تاپیکهای مشابه زیاده)

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011

    const
    InputBoxMessage = WM_USER + 200;

    type
    TForm1 = class(TForm)
    Button1: TButton;
    procedure Button1Click(Sender: TObject);
    private
    procedure InputBoxSetPasswordChar(var Msg: TMessage); message InputBoxMessage;
    public
    end;

    var
    Form1: TForm1;

    implementation

    {$R *.DFM}

    procedure TForm1.InputBoxSetPasswordChar(var Msg: TMessage);
    var
    hInputForm, hEdit, hButton: HWND;
    begin
    hInputForm := Screen.Forms[0].Handle;
    if (hInputForm <> 0) then
    begin
    hEdit := FindWindowEx(hInputForm, 0, 'TEdit', nil);
    {
    // Change button text:
    hButton := FindWindowEx(hInputForm, 0, 'TButton', nil);
    SendMessage(hButton, WM_SETTEXT, 0, Integer(PChar('Cancel')));
    }
    SendMessage(hEdit, EM_SETPASSWORDCHAR, Ord('*'), 0);
    end;
    end;

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    InputString: string;
    begin
    PostMessage(Handle, InputBoxMessage, 0, 0);
    InputString := InputBox('Input Box', 'Please Enter a Password', '');
    end;

  5. #5
    سلام
    در یک application جدید انجام می شود ولی در یک پروزه اصلا پروسیجر فراخوانی و کامپایل نمی شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  6. #6

    Talking

    سلام
    مشکل حل شد . کافی بود عبارت message InputBoxMessage; در انتهای تعریف پروسیجر در public بیاید

  7. #7

    نقل قول: کمک در مورد inputbox

    سلام
    این خط error میده span class="highlight">InputString</span>: string>;

  8. #8

    نقل قول: کمک در مورد inputbox

    اینه identifier cxpected but < found

تاپیک های مشابه

  1. inputbox
    نوشته شده توسط saba_v در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 16 بهمن 1386, 09:38 صبح
  2. inputbox فارسی
    نوشته شده توسط mina_at2000 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 24 خرداد 1386, 12:48 عصر
  3. inputbox
    نوشته شده توسط setak در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 08 بهمن 1385, 13:59 عصر
  4. InputBox
    نوشته شده توسط masysh در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 فروردین 1385, 23:07 عصر
  5. سوال در مورد inputbox
    نوشته شده توسط khomar در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 21
    آخرین پست: دوشنبه 14 فروردین 1385, 00:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •