نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: کار با Office از طریق دلفی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702

    کار با Office از طریق دلفی

    کسی source کد در رابطه با کار کردن با word.,excel از طریق دلفی نداره؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    854
    uses
    comobj;

    var
    Excel : Variant;
    begin
    Excel := CreateOleObject( 'Excel.Application' );
    Excel.Visible := True;

    البته با مجموعه OfficePartner هم میشه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702
    در خصوص save as webpage چیزی میدونی؟

  4. #4

  5. #5

  6. #6

    Re: کار با Office از طریق دلفی

    نقل قول نوشته شده توسط SReza1
    کسی source کد در رابطه با کار کردن با word.,excel از طریق دلفی نداره؟؟؟
    با سلام
    دوست عزیز در مورد کار کردن با MSOffice بهترین ابزار استفاده از WordDocuments و یا دیگر چیزهای Servers خود دلفی هست که در تب Servers موجود هستند...

    من خودم یک مدت طولانی با این ابزار کار کردم (البته در مورد Word) و هر کاری که شما بخواهید در محصولات Office انجام بدین رو می تونید بوسیله این ابزار انجام بدین...

    اگر مورد خاصی مد نظرتون هست بفرمایید شاید بتونم راهنمایی کنم...

    موفق باشید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702

    Re: کار با Office از طریق دلفی

    نقل قول نوشته شده توسط DelphiMan
    نقل قول نوشته شده توسط SReza1
    کسی source کد در رابطه با کار کردن با word.,excel از طریق دلفی نداره؟؟؟
    با سلام
    دوست عزیز در مورد کار کردن با MSOffice بهترین ابزار استفاده از WordDocuments و یا دیگر چیزهای Servers خود دلفی هست که در تب Servers موجود هستند...

    من خودم یک مدت طولانی با این ابزار کار کردم (البته در مورد Word) و هر کاری که شما بخواهید در محصولات Office انجام بدین رو می تونید بوسیله این ابزار انجام بدین...

    اگر مورد خاصی مد نظرتون هست بفرمایید شاید بتونم راهنمایی کنم...

    موفق باشید
    در خصوص save as webpage چیزی میدونی؟

  8. #8
    با سلام
    من چند خط از یکی برنامه هام که اینکارو میکنه رو برات اینجا میزارم فکر کنم بدردت بخور:

    FileName := HorPath + '\' + FName + '_' + LName + '.htm';
    TmpOle1 := wdFormatHTML;
    MyWord.ActiveDocument.SaveAs(FileName, TmpOle1, EmptyParam, EmptyParam, EmptyParam,
    EmptyParam, EmptyParam, EmptyParam, EmptyParam, EmptyParam, EmptyParam);

    موفق باشی

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702
    یا اجرای دستورات بالا پیغام زیر ظاهر میشه!
    The server threw an exeption
    من که سر در نیاوردم
    اینم source مربوطه! delphi man عزیز شما چیزی سر در میارید؟



    unit Unit2;

    interface

    uses
    Windows, Messages, SysUtils, Variants, Classes, Graphics, Controls, Forms,
    Dialogs, StdCtrls, OleServer, Comobj, ExtCtrls, Word2000 ;

    type
    TForm1 = class(TForm)
    Button1: TButton;
    Edit1: TEdit;
    Edit2: TEdit;
    Edit3: TEdit;
    Edit4: TEdit;
    Edit5: TEdit;
    ComboBox1: TComboBox;
    RadioGroup1: TRadioGroup;
    procedure Button1Click(Sender: TObject);
    private
    { Private declarations }
    public
    { Public declarations }
    end;

    var
    Form1: TForm1;

    implementation

    {$R *.dfm}

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    Var TmpOle1 : Variant;
    FileName : String;
    Word : OLEVariant;
    begin
    FileName := 'D:\1.htm';
    TmpOle1 := wdFormatHTML;

    try
    word := CreateOleObject('Word.Application');
    except
    ShowMessage('Cannot start Word !');
    Exit;
    end;
    // Show Word
    word.Visible := True;
    // Add a new Document
    word.Documents.Add;
    if word.ActiveWindow.View.SplitSpecial <> 0 then
    word.ActiveWindow.Panes[2].Close;
    if (word.ActiveWindow.ActivePane.View.type = 1) or
    (word.ActiveWindow.ActivePane.View.type = 2) or
    (word.ActiveWindow.ActivePane.View.type = 5) then
    word.ActiveWindow.ActivePane.View.type := 3;
    word.ActiveWindow.ActivePane.View.SeekView := 9;

    word.Selection.Font.Name := 'Times New Roman';
    word.Selection.Font.Size := 12;
    word.Selection.Font.Bold := True;
    word.Selection.ParagraphFormat.Alignment := 1;
    word.Selection.TypeText(Text := 'Kohlenhandel Brikett-GmbH & Co.-KG. - Holzweg 16 -54633 Steinhausen');

    if word.Selection.HeaderFooter.IsHeader = True then
    word.ActiveWindow.ActivePane.View.SeekView := 10
    else
    word.ActiveWindow.ActivePane.View.SeekView := 9;
    word.Selection.TypeText(Text := 'Bankverbindung: Stadtsparkasse Steinhausen BLZ 123456789KtoNr. 782972393243');
    word.ActiveWindow.ActivePane.View.SeekView := 0;
    word.Selection.TypeText(Text := Edit2.Text + ' ' + edit1.Text);
    word.Selection.TypeParagraph;
    word.Selection.TypeText(Text := edit3.Text);
    word.Selection.TypeParagraph;
    word.Selection.TypeParagraph;
    word.Selection.Font.Name := 'Times New Roman';
    word.Selection.font.Size := 12;
    word.Selection.font.Bold := True;

    word.Selection.TypeText(Text := edit4.Text + ' ' + edit5.Text);
    word.Selection.TypeParagraph;
    word.Selection.TypeParagraph;
    word.Selection.TypeParagraph;
    word.Selection.TypeParagraph;
    word.Selection.Font.Name := 'Arial';
    word.Selection.Font.Size := 14;
    word.Selection.Font.Bold := True;
    word.Selection.TypeText(Text := Combobox1.Text);
    word.Selection.TypeParagraph;
    word.Selection.TypeParagraph;
    word.Selection.TypeParagraph;
    word.Selection.Font.Name := 'Times New Roman';
    word.Selection.Font.Size := 12;
    word.Selection.Font.Bold := True;
    if radiogroup1.ItemIndex = 0 then
    word.Selection.TypeText(Text := 'Sehr geehrter Herr ' + edit1.Text)
    else
    word.Selection.TypeText(Text := 'Sehr geehrte Frau ' + edit1.Text);


    Word.ActiveDocument.SaveAs(FileName, TmpOle1, EmptyParam, EmptyParam, EmptyParam,
    EmptyParam, EmptyParam, EmptyParam, EmptyParam, EmptyParam, EmptyParam);


    end;

    end.

  10. #10
    با سلام
    دوست عزیز من متاسفانه الان اینجا دلفی ندارم که کد شما رو چک کنم ...
    ولی کد رو که تگاه کردم مشل باید از اینجا باشه که شما باید متغییرهای Filename و tmpOle1 رو از نوع OLEVariant تعریف کنید. چرا که شما دارید از OLE استفاده میکنید. این متغییرها نیز باید از این نوع باشند
    حالا اینکارو انجام بدین حتما مشکل بر طرف میشه. من کد شما رو تست میکنم و اگر مشکل دیگری داشت حتما راهنمایی خواهم کرد ..

    موفق باشید

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    854
    با سلام
    دوست عزیز من متاسفانه الان اینجا دلفی ندارم که کد شما رو چک کنم ...
    ولی کد رو که تگاه کردم مشل باید از اینجا باشه که شما باید متغییرهای Filename و tmpOle1 رو از نوع OLEVariant تعریف کنید. چرا که شما دارید از OLE استفاده میکنید. این متغییرها نیز باید از این نوع باشند
    حالا اینکارو انجام بدین حتما مشکل بر طرف میشه. من کد شما رو تست میکنم و اگر مشکل دیگری داشت حتما راهنمایی خواهم کرد ..
    متغییرهای Filename و tmpOle1 رو از نوع OLEVariant تعریف کنید
    من تست کردم دیگه مشکلی نداشت

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702
    من الان میرم تست میکنم
    از کم :oops: :) ک دوستان ممنون :shock:

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,035
    سلام

    در مورد outlook و دسترسی به ایمیل گرفته شده در فولدر

    با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. office
    نوشته شده توسط mohssen_mz در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 26 شهریور 1385, 19:33 عصر
  2. در رابطه با بانک های office
    نوشته شده توسط zarrin_306 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1385, 08:55 صبح
  3. برقراری ارتباط office & vb.net
    نوشته شده توسط sanaz_amiri در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 07 آذر 1383, 00:38 صبح
  4. منوی مشابه office XP
    نوشته شده توسط ara_prg در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 28 شهریور 1383, 11:56 صبح
  5. نیاز به منو های office xp
    نوشته شده توسط مهدی فهمیده غلامی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 18
    آخرین پست: چهارشنبه 18 شهریور 1383, 07:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •