نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: راهنمایی syntax در vba ؟

  1. #1
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247

    راهنمایی syntax در vba ؟

    سلام دوستان:
    Error کد زیر برای چیه؟
    rstSerch.Open "SELECT Tb_Book.B_Code, Tb_Book.B_Publisher_Date_1 " _
    & " FROM Tb_Book " _
    & "WHERE (((Tb_Book.B_Code) Like Forms!frm_serch!txtCodeFind)"

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار davood-ahmadi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    568

    Smile

    چه Error ی می ده اگر میشه توضیحات بیشتری بدین. یا اگر ممکنه نمونه بگذارید که خیلی بهتره.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157
    rstSerch.Open "SELECT Tb_Book.B_Code, Tb_Book.B_Publisher_Date_1 " _
    & " FROM Tb_Book " _
    & "WHERE (Tb_Book.B_Code) Like " & Forms!frm_serch!txtCodeFind

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار davood-ahmadi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    568

    Smile

    درسته شاپرک. من اصلاً حواسم جایه دیگه است. منو باش

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره -فکر- هوا- عشق- زمین مال من است.
    پست
    837
    برای سادگی کار همیشه کوئری رو بطور گرافیکی طرحی کنید درنمای sqlview کدهای اون رو مشاهده کنید یاکپی کنید به ماژولها

  6. #6
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    دیدم مشکل جدیدم بی رابطه با عنوان تایپیک نیست گفتم همین جا مطرحش کنم.
    ببخشید اگه میشه یه نگاه به این برنامه بکنید , نمیدونم مشکل چی هست که subForm فقط یک رکورد رو نشون میده؟به عنوان مثال کد 53 رو وارد کنید !
    نمیدونم چرا زمان بایند کردن Erorr میگیره ؟(زمانی که با یهSELECT معمولی وارد میشم مشکلی نداره )

    لطفا اگه مواردی هست که این سرچ رو بهتر میکنه دریغ نکنید.

  7. #7
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    این نمونه که با یه کم تغییر گزاشتم , مشکلی که داره اینه که رکوردست count=20 ولی یه رکورد در sub Form نشون میده؟
    البته به اول sub boundDataFind کد زیر راه هم اضافه کردم ,حالا یه رکود رو در 20 تا سطر نشون میده؟
    Set Me.subformSerch.Form.Recordset = rstSerch
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    جهت اطلاع دوستانی که ممکنه این مشکل بعدها براشون پیش بیاد:
    جدولم رو از فایلServer به فایل Lib ایمپورت کردم:
    یه subForm به صورت باند ساختم و در آخر رکورد سورس اون رو پاک کردم:
    جدول رو از فایل lib پاک کردم و با دستور زیر رکوردستی که ساخته بودم رو به subForm نسبت دادم.
    Set Me.subformSerch.Form.Recordset = rstSerch

  9. #9
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    امروز یه روش دیگه هم پیدا کردم که منطقی تر هستش:

    با کد زیر خود subForm رو باند میکنی :
    Set Me.subformSerch.Form.Recordset = rstSerch


    و با این کد هر آجکتی رو که در subForm داریم رو باند میکنیم:
    Me.subformSerch.Form.Controls.Item("txtFindB_Code"  ).ControlSource = "B_code"


    البته به جای کد دومی(باند کردن آجکت) میشه از این کد هم استفاده کرد:
        Me.subformSerch.Form.Controls.Item("txtFindB_Code"  ).ControlSource = rstSerch.Fields.Item("B_code").Name

  10. #10
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    فقط نمیدونم چرا نمیشه هیچ تغییری در متن txt ها بدم...انگار txt ها Locked شدن.

  11. #11
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    احتمال داره مشکل بالا از نحوه باز کردن رکوردست باشه:
            rstSerch.Open "SELECT * From Tb_Book Where " & strWhere & " Order by Tb_Book.B_Code ; ", CnnSerch, adOpenKeyset, adLockOptimistic


    یعنی کسی تا حالا یه subForm رو با رکوردست باند نکرده ؟

  12. #12
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    سلام دوستان:
    پیرو مطالب قبل این تایپیک به این نتیجه رسیدم که اگه بشه RecordSource یه subFom رو از طریق vba ست کرد (البته به جداول خارجی) مشکل edit هم رفع میشه. حالا کسی میدونه به چه صورت میشه این پروپرتی رو ست کرد؟ با کد زیر که نمیشه .
    Me.subformSerch.Form.RecordSource = rstSerch.Source

    البته اگه کانکشن رو با CurrentProject.Connection ست کنیم با کد بالا میشه ولی چون جداول
    ما در CurrentProject نیست و ما کانکشن رو با Application.CurrentProject.Path ست میکنیم
    نمیشه.

تاپیک های مشابه

  1. ماشین حساب (آشنایی با Syntax Diagram)
    نوشته شده توسط Kambiz در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 01 آبان 1389, 23:10 عصر
  2. syntax
    نوشته شده توسط prince-of-persia در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 07 مرداد 1386, 13:03 عصر
  3. SQL Syntax
    نوشته شده توسط Sepidar در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 16 آذر 1383, 22:51 عصر
  4. Sql Syntax فوری.
    نوشته شده توسط najeeb در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 08 مهر 1383, 10:45 صبح
  5. Sql Syntax فوری.
    نوشته شده توسط najeeb در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 08 مهر 1383, 02:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •