نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: structure برای یک کتاب

  1. #1

    Smile structure برای یک کتاب

    با سلام خدمت همه دوستان عزیز و گرامی . دوستان من راجع به این برنامه از شما راهنمایی می خوام خوشحال میشم اگه به من کمک کنید .

    structure برای یک کتاب با مشخصات زیر : در سی پلاس
    - شماره کتاب
    - نام کتاب
    - قیمت کتاب
    - نام نویسنده

    با تشکر از همه شما دوستان عزیز و گرامی

  2. #2
    مشکل کجاست؟
    You never know what you can do until you try

  3. #3
    با سلام آقای مدیر محترم مشکل اینجاست که من تازه کارم و زیاد اطلاعات ندارم یه نمونه سورس یا یه برنامه اگه به من بدهید ممنون میشم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار CodeMasterX
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Iran, Shiraz
    سن
    36
    پست
    960

    Cool ساختارها در ++C

    این هم یه مثال ساده از ساختار ها در ++C که ساختاری با نام Book میسازه و بعد متغیری هم با نام book1 از این نوع ساختار تعریف می کنه.دیگه مقدار دادن اولیه به ساختارها و کار با ساختار ها به عهده مطالعه و بررسی شماست.
    اگه چیزی خواستی بگو همین حا یه مثال هایی بزنم:


    // structures.cpp
    // demonstrates a simple struction called Book
    #include <iostream>
    using namespace std;
    //////////////////////////////////////////////////////////
    struct Book
    {
    int BookID;
    float Cost;
    char Title;
    char Author;
    };
    ///////////////////////////////////////////////////////////
    int main()
    {
    Book book1;

    book1.BookID=00001
    book1.Title="C++‎ On Demand"
    book1.Cost = 125.00
    book1.Author="CodeMasterX"

    cout << "BookID: " << book1.BookID;
    cout << "Title: " << book1.Title;
    cout << "Cost: " << book1.Cost;
    cout << "Author: " << book1.Author
    cout << endl;
    return 0;
    }


    این کد رو الام از حفظ نوشتم شاید مشکلی داشته باشه یه چکش بکنید.

تاپیک های مشابه

  1. نوشتن Structure در فایل باینری
    نوشته شده توسط ealireza در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 28 تیر 1386, 15:47 عصر
  2. Mdb Structure!
    نوشته شده توسط rezaTavak در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 23 تیر 1384, 10:29 صبح
  3. دستور Structure
    نوشته شده توسط coder در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 خرداد 1384, 22:41 عصر
  4. پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 09 آبان 1383, 20:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •