نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل provider در کانکشن استرینگ OLE DB

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1

    مشکل provider در کانکشن استرینگ OLE DB

    سلام.
    من در برنامه ام برای پاک کردن یک سطر از دیتانیس از کد زیر استفاده کردم:

    string iserial = textBox31.Text;
    OleDbCommand cmd = new OleDbCommand();
    string sqldel = "delete from dastgah where serial='" + iserial + "'";
    oleDbConnection1.Open();
    cmd.CommandText = sqldel;
    cmd.Connection = oleDbConnection1;
    cmd.ExecuteNonQuery();


    که connection string هم بصورت زیر است:


    string cstr = "Provider=SQLNCLI.1;Data Source=localhost;Integrated Security=SSPI;Initial Catalog=VC-cc"


    حالا این برنامه روی سیستم خودم بخوبی کار میکنه ولی وقتی اونو روی لپ تاپم میبرم میگه که پرووایدر "SQLNCLI.1" روی این ماشین رجیستر نشده.
    .NET Frame work هم بر روی لپ تاپم نصب هست.
    به نظر شما مشکل از کجاست؟

    ممنون.

  2. #2
    من هم این مشکل رو با لپ تاب داشتم ;

    من روی یه سیستم دیگه امتحان کردم و جواب گرفتم ولی روی لپ تاب نتونستم از ole db جواب بگیرم ; از SqlClient استفاده کردم ;

    موفق باشید

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط SIR_asad مشاهده تاپیک
    من هم این مشکل رو با لپ تاب داشتم ;

    من روی یه سیستم دیگه امتحان کردم و جواب گرفتم ولی روی لپ تاب نتونستم از ole db جواب بگیرم ; از SqlClient استفاده کردم ;

    موفق باشید
    خوب نفهمیدی علتش چیه؟؟؟

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط icmaster مشاهده تاپیک
    خوب نفهمیدی علتش چیه؟؟؟
    گفتم که , نتونستم با OLE DB روی لپ تاب نتیجه بگیرم و منصرف شدم ;

    موفق باشید

  5. #5
    آخه میشه بفرمایید شیوه اتصال به دیتابیس چه ربطی به لپ تاپ بودن یا نبودن سیستم داره؟!؟!؟!؟

    دوستان دیگه راه حلی به ذهنشون نمیرسه؟؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    اولن کانکشن استرینگ شما غلطه
    دوما یا access یا jet4 provider رو روی سیستمت نصب کن

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط ali_kolahdoozan مشاهده تاپیک
    اولن کانکشن استرینگ شما غلطه
    دوما یا access یا jet4 provider رو روی سیستمت نصب کن
    اولا میشه بفرمایید کانکشن استرینگم کجاش غلطه!!
    این کانکشن استرینگو خودم ننوشتم بلکه ویزارد ویژوال استدیو نوشته.

    دوما من بانکم sql server 2000 هست و فکر نمیکنم نیازی به access داشته باشم.


    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  8. #8
    شما که دیتابیستون sql server هست , چرا از sqlClient استفاده نمیکنید ؟؟؟

    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server
    نوشته شده توسط rasame در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 دی 1386, 11:29 صبح
  2. اضافه کردن Provider
    نوشته شده توسط programmable در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 28 مهر 1386, 16:56 عصر
  3. اضافه کردن Provider
    نوشته شده توسط programmable در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 26 مهر 1386, 14:02 عصر
  4. زبان فارسی در Help Provider
    نوشته شده توسط Hamedm در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 09 تیر 1384, 18:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •