نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: متد shell

  1. #1

    متد shell

    با متد shell می توان برنامه های exe را در وی بی 6 اجرا کرد فایلهای با پسوند .cpl مربوط به اپلت های control panel را چطوری می توان اجرا کرد ؟

  2. #2
    Private Sub Command1_Click()
    ID = Shell("rundll32.exe shell32.dll,Control_RunDLL appwiz.cpl", vbNormalFocus)
    ID = Shell("rundll32.exe shell32.dll,Control_RunDLL desk.cpl", vbNormalFocus)
    ID = Shell("rundll32.exe shell32.dll,Control_RunDLL intl.cpl", vbNormalFocus)
    ID = Shell("rundll32.exe shell32.dll,Control_RunDLL joy.cpl", vbNormalFocus)
    ID = Shell("rundll32.exe shell32.dll,Control_RunDLL mlcfg32.cpl", vbNormalFocus)
    ID = Shell("rundll32.exe shell32.dll,Control_RunDLL mmsys.cpl", vbNormalFocus)
    ID = Shell("rundll32.exe shell32.dll,Control_RunDLL modem.cpl", vbNormalFocus)
    ID = Shell("rundll32.exe shell32.dll,Control_RunDLL netcpl.cpl", vbNormalFocus)
    ID = Shell("rundll32.exe shell32.dll,Control_RunDLL password.cpl", vbNormalFocus)
    ID = Shell("rundll32.exe shell32.dll,Control_RunDLL sysdm.cpl", vbNormalFocus)
    ID = Shell("rundll32.exe shell32.dll,Control_RunDLL timedate.cpl", vbNormalFocus)
    End Sub

  3. #3
    با تشکر از پاسخ زیبای شما
    لطف کنید در مورد rundll32.exe shell32.dll,Control_RunDLL appwiz.cpl کمی توضیح دهید.

  4. #4
    ID = Shell("rundll32.exe shell32.dll,Control_RunDLL appwiz.cpl", vbNormalFocus)


    کد بالا اپلت Add or Remove Programs کنترل پنل را اجرا می کند.

    روش دیگر برای اجرای اپلتهای کنترل پنل :

    ابتدا از قسمت References گزینه Microsoft Shell Controls And Automation را انتخاب کن

    Private Sub Command1_Click()
    Dim SH As New Shell
    SH.ControlPanelItem "access.cpl" 'Accessibility Option
    SH.ControlPanelItem "appwiz.cpl" 'Add/Remove Programs
    SH.ControlPanelItem "desk.cpl" 'Display Properties
    SH.ControlPanelItem "hdwwiz.cpl" 'Add Hardare Wizard
    SH.ControlPanelItem "inetcpl.cpl" 'Regional and Language Options
    SH.ControlPanelItem "intl.cpl" 'Internet Options
    SH.ControlPanelItem "joy.cpl" 'Game Controllers
    SH.ControlPanelItem "main.cpl" 'Mouse Properties
    SH.ControlPanelItem "main.cpl @1" 'Keyboard Properties
    SH.ControlPanelItem "mmsys.cpl" 'Sounds and Audio Devices Properties
    SH.ControlPanelItem "modem.cpl" 'Phone and Modem Options
    SH.ControlPanelItem "ncpa.cpl" 'Network Connections
    SH.ControlPanelItem "nusrmgr.cpl" 'User Accounts
    SH.ControlPanelItem "powercfg.cpl" 'Power Options Properties
    SH.ControlPanelItem "sapi.cpl" 'Speech Properties
    SH.ControlPanelItem "sysdm.cpl" 'System Properties
    SH.ControlPanelItem "telephon.cpl" 'Phone and Modem Options
    SH.ControlPanelItem "timedate.cpl" 'Date and Time Properties
    End Sub

  5. #5
    خوب دوست عزیز این عبارتهای قبل از cpl. رو از کجا میشه استخراج کرد . منظورم اسامی قسمتهای مختلف در کنترل پنل هست

  6. #6
    نقل قول نوشته شده توسط vb341 مشاهده تاپیک
    خوب دوست عزیز این عبارتهای قبل از cpl. رو از کجا میشه استخراج کرد . منظورم اسامی قسمتهای مختلف در کنترل پنل هست
    برای بدست آوردن اسم اپلتها کافیه عبارت cpl.* را جستجو کنید که در پوشه System32 ویندوز قرار دارند

تاپیک های مشابه

  1. معادل Shell در C#‎
    نوشته شده توسط amir_3530 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1391, 01:31 صبح
  2. فرمان Shell
    نوشته شده توسط m_zi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 16
    آخرین پست: یک شنبه 07 بهمن 1386, 11:24 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 14 بهمن 1385, 23:43 عصر
  4. گزینه dos shell در c
    نوشته شده توسط sialk graph در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 12 آذر 1385, 10:54 صبح
  5. سوالاتی در مورد یک shell که با ++C نوشته شده
    نوشته شده توسط mostafa_mn7 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 12 بهمن 1384, 08:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •