صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 51 از 51

نام تاپیک: مقاله آموزشی ارتباط کریستال با C#‎

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    206

    نقل قول: مقاله آموزشی ارتباط کریستال با C#‎

    سلام عزیز جان. مقاله خوبی بود. من از روش شما استفاده کردم برای گرفتن گزارش توی asp.net.
    ولی 2 تا مشکل دارم.
    1- من این کریستال رو در موقع فراخوانی صفحه بهش پارامتر پاس میدم و نشون ميده ولي موقع كليك بر روي آيكون پرينت جهت پرينت گرفتن دوباره از من مقدار پارامتر رو ميخواد. نمي دونم چكارش كنم كه دوباره از من پارامتر رو نخواد.
    2- توی IE کلمات فارسی رو درست نشون نموده یعنی به جای فاصله (اسپیس) علامت مربع میندازه.
    ممنون میشم مشکل رو بفرمایید.
    آخرین ویرایش به وسیله javad.nic63 : یک شنبه 04 اردیبهشت 1390 در 07:22 صبح

  2. #2

    نقل قول: مقاله آموزشی ارتباط کریستال با C#‎

    فايلش بدون مشكل دانلود شد.ممنون

  3. #3

    نقل قول: مقاله آموزشی ارتباط کریستال با C#‎‎

    سلام من با vs2010 کار می کنم.همون روش هایی که تو مقاله توضیح داده شده برای vs2010 هم صادق هست؟؟
    با تشکر

  4. #4

    نقل قول: مقاله آموزشی ارتباط کریستال با C#‎

    در اینجا دو حال پیش می آید یا گزارش subreport , هست یا داکیومنت معمولی
    ابندا باید داکیومنت گزارش و کانکشن اینفو را به توابع بدهد
    نحوه پر کردن connectionInfo




    ConnectionInfo ConnectionInfoRpt = newConnectionInfo();
    ConnectionInfoRpt.IntegratedSecurity =
    true;
    ConnectionInfoRpt.DatabaseName =
    "database";
    ConnectionInfoRpt.Password =
    "pass";
    ConnectionInfoRpt.UserID =
    "user";
    ConnectionInfoRpt.ServerName =
    SystemInformation.ComputerName.ToString();
    Finassl rpt = newFinassl();
    حالا نوبت به ارسال هم داکیومنت و کاننکشن است
    ApplyLogOnInfoForSubreports(rpt, ConnectionInfoRpt);

    تابع را فراخوانی می کنیم
    privatevoid ApplyReportLogon(CrystalDecisions.CrystalReports.E ngine.ReportDocument RptYears, ConnectionInfo sa)
    {
    foreach (CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.Table tablex in RptYears.Database.Tables)
    {
    tablex.LogOnInfo.ConnectionInfo.AllowCustomConnect ion =
    true;
    TableLogOnInfo tablelog = tablex.LogOnInfo;
    tablelog.ConnectionInfo = sa;
    tablex.ApplyLogOnInfo(tablelog);
    }
    }

    حال اگر فرم شما ساب ریپورت داشته باشد فرم ریپورت خود را به جای ارسال به تابع فوق به تابع زیر ارسال می نمایید

    privatevoid ApplyLogOnInfoForSubreports(CrystalDecisions.Cryst alReports.Engine.ReportDocument rpt, ConnectionInfo ConnectionInfoRpt)
    {


    Sections Sections = rpt.ReportDefinition.Sections;
    foreach (Section section in Sections)
    {
    ReportObjects reportObjects = section.ReportObjects;
    foreach (ReportObject reportObject in reportObjects)
    {
    if (reportObject.Kind == ReportObjectKind.SubreportObject)
    {
    var subreportobject = (SubreportObject)reportObject;
    ReportDocument SubReportDocument = subreportobject.OpenSubreport(subreportobject.Subr eportName);
    ApplyReportLogon(SubReportDocument, ConnectionInfoRpt);
    }
    }
    }


    }










    امیدوارم تونسته باشم مشکلی را حل کرده باشم

  5. #5

    نقل قول: مقاله آموزشی ارتباط کریستال با C#‎

    سلام این هم یک مثال خیلی خیلی ساده واسه کسانی که تا به حال اصلا با کریستال ریپرت کار نکردند
    http://www.4shared.com/file/S-5Kk053..._reporter.html

  6. #6

    نقل قول: مقاله آموزشی ارتباط کریستال با C#‎

    خوب بید. دانلود کردم

  7. #7

    نقل قول: مقاله آموزشی ارتباط کریستال با C#‎

    سلام خیلی به درد خورد.
    ممنون

  8. #8

    نقل قول: مقاله آموزشی ارتباط کریستال با C#‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط In_Chan_Nafar مشاهده تاپیک
    دوستان این مقاله جدید کاملا فارسی و جدید است

    https://barnamenevis.org/attachment.p...5&d=1190030009
    مرسی واقعا دستتون درد نکنه.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    109

    نقل قول: مقاله آموزشی ارتباط کریستال با C#‎‎

    سلام
    ممنون از مقاله خوبتون ولی من یک مشکل بزرگ دارم اونم اینه که میخوام گزارش رو براساس مقادیری که می خوام بهم بده پس لازم هست query بدم به گزارشم. لطف می کنید بگید چطور باید این کار رو انجام بدم؟
    ممنون

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار omidrayaneh.68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    99

    نقل قول: مقاله آموزشی ارتباط کریستال با C#‎

    very good tnx

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,080

    نقل قول: مقاله آموزشی ارتباط کریستال با C#‎

    کاش کسی بصورت تصویری نشون بده چگونه از کریستال رپورت در ویژوال استادیو 2010 استفاده کنیم.6 ماهه تو این سایت دنبالش میگردم موفق نشدم.خود برنامه و برای ویژوال 2010 دانلود کردم نصب هم میشه ولی استفاده نمیشه

صفحه 2 از 2 اولاول 12

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •