نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل با GlobalResource در سایت چند زبانه و MasterPage

  1. #1

    مشکل با GlobalResource در سایت چند زبانه و MasterPage

    من دارم روی یک سایت چند زبانه کار می کنم
    از کد زیر برای تغییر زبان استفاده کردم

    Protected Overrides Sub InitializeCulture()

    Dim lang As String = Session("lang")
    If lang <> Nothing And lang <> "" Then
    Thread.CurrentThread.CurrentUICulture = New CultureInfo(lang)
    Thread.CurrentThread.CurrentCulture = CultureInfo.CreateSpecificCulture(lang)
    End If

    MyBase.InitializeCulture()

    End Sub



    من از Masterpage برای طراحی سایت استفاده کردم ولی کد فوق باید در تمامی صفحات Aspx.vb وجود داشته باشه چون داخل مسترپیج کار نمی کنه
    چجوری این کد رو داخل مسترپیج بگذارم که کار کنه؟

  2. #2
    دو راه داری.

    یا یک Base Class ایجاد کنی و با Override کردن روال InitializeCulture و نوشتن کدهای فوق در این روال، بقیه ی صفحات رو از این کلاس پایه به ارث ببری و یا ...

    کدهای مورد نظرت رو در رویداد Application_PreRequestHandlerExecute فایل Global.asax بنویسی.
    شاید به نظرت روال Application_BeginRequest هم مناسب بیاد اما Session در این روال شناخته نمیشه!
    البته اگر از کوکی به جای Session استفاده کنی می تونی از Application_BeginRequest استفاده کنی.


    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. چگونه MasterPage ، قالب اش را از بانک بخونه !
    نوشته شده توسط merlin_vista در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 29
    آخرین پست: یک شنبه 06 آبان 1386, 21:30 عصر
  2. اجرا نشدن کد های جاوا اسکریپت در masterpage
    نوشته شده توسط abadanboy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 26 مهر 1386, 11:10 صبح
  3. سوال درمورد Css و MasterPage
    نوشته شده توسط safari123 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 11 شهریور 1386, 20:45 عصر
  4. مشکل با نمایش جاوااسکریپت در MasterPage
    نوشته شده توسط sarasara در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 28 مرداد 1386, 19:46 عصر
  5. مثالی از طرز استفاده از MasterPage ؟
    نوشته شده توسط Behnama در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 08 مرداد 1386, 20:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •