نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: error :cannot convert null to string در جدول ado

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    40

    error :cannot convert null to string در جدول ado

    سلام من یه برنامه نوشتم با ado که دیتا بیسش اکسس این برنامه اطلاعات پرسنلی رو میگیره و امکان گزارش گیری با rave داره موقع ورود اطلاعات اگر کاربر بعضی از اطلاعات رو وارد نکنه در قسمت گزارشگیری مثلا بر حسب محل کار که می خواد جستجو کنه و نمایش بده error میده : cannot convert null to string .
    من توی جدول اکسس default value رو "نامشخص " نوشتم اما بازم error میده . میشه کمک کنید.

    2- یه فیلد tell دارم که شماره تلفن میگیره و نوعش number است میخوام وقتی کاربر text یا علایم + یا ... را وارد کرد بهش پیغام بده که کاراکتر صحیح وارد کنه میشه کمکم کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله vcldeveloper : سه شنبه 07 فروردین 1386 در 16:07 عصر دلیل: حذف تگ های اضافی

  2. #2
    VIP آواتار hr110
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    1,460
    احتمالاً در جایی از برنامه fields.value استفاده کرده اید و این مقدار را در یک رشته یا عدد منتقل میکنید. به جای آن از asString یا asInteger استفاده کنید.
    ... چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    40
    سلام hr110 ممنون از راهنماییتون من توی برنامم از field.value استفاده کرم و طبق توصیه شما asstring گذاشتم s1:=adotable1.FieldValues['nam'].asstring; اما پیغام invalid variant operation میده میشه راهنمایی کنید

  4. #4
    VIP آواتار hr110
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    1,460
    متغییر S1 هم باید string باشد.
    ... چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار arshia_
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران-شهر فرزانگان( بروجرد )
    پست
    1,226
    ممکنه از توابع رشته ای استفاده کردی که باعث ایجاد مشکل می شه مثل تابع trim در زمانی که رشته ای وجود نداشته باشه باعث مشکل می شه
    در مورد بعدی هم می تونی از maskedit استفاده کنی و یا اینکه خودت در هنگام فشرده شدن کلید اونو کنترل کنی

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    40
    h110 متغیرم از نوع string است اما بازم error میده من یه پروسیجر برای جستجو دارم که وقتی قسمتی از کلمه مورد نظر رو بنویسیم واسمون تمام کلماتی که شامل اون هست رو نشون میده به این پروسیجر که میرسه پیغام میده
    var str1,s1,s2,s3,s4,s5,s6 ,s7:string;
    adotable1.FieldValues['nam'].asstring:=s1;
    adotable1.FieldValues['famil'].asstring:=s2 ;
    آخرین ویرایش به وسیله northkh_rah : چهارشنبه 15 فروردین 1386 در 09:56 صبح دلیل: افزودن کد

  7. #7
    VIP آواتار hr110
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    1,460
    با این بخش از سورس کد برنامه نمیشه مشکل رو تشخیص داد، بخش بزرگتری رو قرار بده ..
    ... چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    40
     
    while adotable1.Eof=false do
    begin
    s1:= adotable1.FieldValues['nam'].asstring;
    s2:= adotable1.FieldValues['famil'].asstring;
    s3:=adotable1.FieldValues['semat'].asstring;
    s4:= adotable1.FieldValues['mohalkh'].asstring;
    s5:= adotable1.FieldValues['shahr'].asstring;
    s6:=adotable1.FieldValues['tell'].asstring;
    s7:=adotable1.FieldValues['address'].asstring;
    str1:=edit1.Text;
    i:=pos(str1,s4);
    label2.Caption:=inttostr(i);
    if i<>0 then
    adotable2.InsertRecord([s1,s2,s3,s4,s5,s6,s7]);
    adotable1.Next;
    end;

    s1,s2, ...,str:stringهستند
    آخرین ویرایش به وسیله hr110 : چهارشنبه 15 فروردین 1386 در 15:56 عصر دلیل: از ابزار مناسب برای نمایش کد استفاده کنید!

  9. #9
    VIP آواتار hr110
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    1,460
    این بخش از کد شما نمیتواند چنین خطایی را ایجاد کرده باشد، در کدام خط خطا بروز میکند؟
    ... چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار arshia_
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران-شهر فرزانگان( بروجرد )
    پست
    1,226
    احتمال خیلی زیاد یکی از فیلدهای ثبت شده در بانک شما مقدار تهی داره
    بهتره طوری اطلاعات رو ذخیره کنی که مقدار تهی با یه مقدار مثلا - پر بشه
    یا اینکه اول تست کنی اگر مقداری تهی نبود اونو به یه متغیر رشته ای نسبت بدی
    حتی عبارت asstring هم می تونه توی این مورد ایجاد مشکل کنه
    یا باید از مقدار variant استفاده کنی و یا نحوه ذخیره و بازیابی در بانک رو بازنگری کنی

  11. #11
    VIP آواتار hr110
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    1,460
    حتی عبارت asstring هم می تونه توی این مورد ایجاد مشکل کنه
    مقدار asString هیچگاه نمیتواند NULL نشود! و در مواردی که در جدول NULL باشد ، asString مقدار '' خواهد بود و نیازی به توضیح ندارد که ''<>NULL
    ... چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی

تاپیک های مشابه

  1. invalid class string ERROR
    نوشته شده توسط eyes_shut_number1 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 04 دی 1386, 10:15 صبح
  2. دیبیگرید و خطای تبدیل null به string
    نوشته شده توسط javan2754 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 09 آبان 1386, 17:00 عصر
  3. convert string to datetime
    نوشته شده توسط ab1234 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 04 آبان 1386, 23:35 عصر
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مرداد 1385, 23:53 عصر
  5. [public string this[string key معنی این تابع چیست؟؟؟فوری
    نوشته شده توسط izadi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 11 آبان 1383, 15:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •