صفحه 19 از 27 اولاول ... 91718192021 ... آخرآخر
نمایش نتایج 721 تا 760 از 1080

نام تاپیک: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

  1. #721
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    کیبورد مجازی


    سورس یه کیبورد مجازی

    یه چیزی تو مایه های osk ویندوز

    برای ورود اطلاعات محرمانه مثل نام کاربری یا کلمه عبور در سایتها بدون استفاده از تایپ و ...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #722
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    انتقال اطلاعات بین دو برنامه

    انتقال اطلاعات بین دو برنامه با استفاده از توابع API
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #723
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    FTP Downloader

    یه برنامه واسه دانلود فال از سرورهای FTP
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #724
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    FTP Uploader


    یه برنامه واسه Upload فایل به سرورهای FTP
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #725
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    تغییر عکس پس زمینه ویندوز

    تغییر عکس پس زمینه ویندوز
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #726
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    ذخیره و بازیابی AppConfig

    ذخیره و بازیابی AppConfig
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #727
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    استفاده از فونت بدون نصب کردن


    در پاسخ به سوال یکی از دوستان عزیز یه برنامه کوچیک نوشتم واسه

    نحوه استفاده از فونت بدون نصب کردن آن


    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #728
    کاربر دائمی آواتار navid_8x
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    130

    بازی مین روب با wpf

    این بازی رو خودم ساختم و برای ایجاد محیط روش خاصی دارم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #729
    کاربر دائمی آواتار navid_8x
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    130

    نمایش دهنده ی آواتار یاهو

    این برنامه توانایی آواتار یک پروفیل یاه رو با داشتن نام کاربری شخص داره و از روشی کاملا قانونی استفاده می کنه.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #730
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    انکریپت و دیکریپت فایل



    انکریپت و دیکریپت فایل
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #731
    کاربر دائمی آواتار ya30ien2
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    بوشهر-برازجان
    پست
    715

    دفترچه تلفنی کوچک

    مشکل اجرا برطرف شد
    پروژه دفترچه تلفن
    امکانات :
    ثبت شماره تلفن
    حذف
    ویرایش
    ثبت نظر
    حذف نظرات
    محدودیت کاربری
    بلوکه کردن کاربران

    لینک دانلود
    آخرین ویرایش به وسیله ya30ien2 : جمعه 04 شهریور 1390 در 00:29 صبح

  12. #732
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    پرینت DataGridView با استفاده از StimulReport

    در پاسخ به سوال یکی از دوستان که پرسیده بود

    چطور میشه گزارش پویایی ایجاد کرد که هر دیتاگریدویویی با هر تعداد ستونی رو بشه بهش ارسال کرد؟
    این برنامه رو نوشتم

    داخل کد قسمتهای فوتر و بعضی قسمتها رو ریمارک کردم خودتون میتونید از ریمارک درش بیارید و مطابق نیاز

    تغییرش بدید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Esmail Solhkhah : چهارشنبه 30 شهریور 1390 در 00:19 صبح

  13. #733

    Talking سورس کد تبدیل تاریخ میلادی به شمسی و بالعکس در سی شارپ

    یک برنامه کامل برای تبدیل تاریخ میلادی و شمسی به یکدیگر همراه سورس کامل برنامه
    miladi_to_shamsi.zip

  14. #734
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    پست
    32

    hyper terminal

    چون ویندوز 7، hyper terminal نداره این برنامه رو نوشتم. البته ناقصه ولی اون زمان کار من رو راه انداخت. هم باهاش تونستم با میکرو ارتباط برقرار کنم هم با گوشی. امید است که به کار شماها هم بیاد.

    پی نوشت 1: شاید اسم برنامه رو اشتباهی انتخاب کردم (به بزرگی خودتون ببخشید)
    پی نوشت 2: این برنامه تحت هیچ شرایطی برای فروش نوشته نشده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #735

    Post نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    با سلام
    من میخوام یک جدول کلمات متقاطع طراحی کنم
    برای طراحی خود جدول به بن بست خوردم
    من تعدادی textboxبه عنوان خانه های جدول روی فرم قرار دادم
    قصدم اینه که با کلیک بر دکمه خانه ها یی به صورت رندم سیاه شوند
    چه جور میتونم این کار رو انجام بدم

  16. #736
    کاربر دائمی آواتار malloc
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران (ام الوک)
    پست
    1,284

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط eiman_ghasemy مشاهده تاپیک
    یک مسیج باکس با امکانات :
    1-تمامی امکانات کلاس مسیج باک net.
    2-بیشتر از 30 آیکن مختلف
    3-امکان تغییر بک گراند به هر رنگی که می خواهید
    4-امکان تغییر رنگ متون
    5-امکان تغییر Opacity
    6-دارای دو افکت Fade که شما می توانید فعال یا غیر فعال کنید(یکی برای باز شدن پنجره و دیگری برای بسته شدن) با امکان تغییر سرعت Fade
    7-امکان تغییر Boarder Style (سه حالت)
    8-همراه با صداهای ویندوز ویستا

    with VS2005

    فقط یه چیز کم داره جان مادرت اضافه کن و اونم راست چین شدن متن برای فارسی

  17. #737

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    سلام . این یه برنامه ای هستش برای تغییر wallpaper ویندوز البته با امکانات:
    1-پشتیبانی از تمام فرمت ها
    2-استفاده از چندین تصاویر و تنظبم کردن time برای نمایش آنها(مانند win 7(
    ,
    .
    .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  18. #738

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط whitemagnolia مشاهده تاپیک
    با سلام
    من میخوام یک جدول کلمات متقاطع طراحی کنم
    برای طراحی خود جدول به بن بست خوردم
    من تعدادی textboxبه عنوان خانه های جدول روی فرم قرار دادم
    قصدم اینه که با کلیک بر دکمه خانه ها یی به صورت رندم سیاه شوند
    چه جور میتونم این کار رو انجام بدم
    فرض کن جدول 15*15 هست وقتی دکمه رو کلیک کرد به تعدادی که شما مشخص میکنید عدد تصادفی بین 1 تا 225 انتخاب بشه
    و فرض کنید که در tag هر textbox عدد اون textbox رو نوشتی با استفاده از foreach میتونید اون textbox رو که tagاش با عدد تصادفی برابر است را سیاه کنید
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    for (int i = 0; i < 3; i++)
    {
    Random rnd = new Random();
    int myInt = GetRandomInt(0, 9, rnd);
    string rand = Convert.ToString(myInt);
    foreach (Control c in Controls)
    {
    if (c is TextBox)
    {
    if (c.Tag.ToString() == rand)
    {
    c.BackColor = Color.Black;
    }
    }
    }
    }
    }

    protected int GetRandomInt(int min, int max, Random rnd)
    {
    return rnd.Next(min, max);
    }

    من اینجا 8 تا textbox داشتم و میخواستم سه تاشونو سیاه کنم
    آخرین ویرایش به وسیله headfon : چهارشنبه 02 شهریور 1390 در 01:06 صبح

  19. #739
    کاربر دائمی آواتار Directx
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    243

    Talking کار با فایل ها به صورت بایت و ادغام فایل ها و مفاهیم اولیه ذخیره و بازیابی

    سلام
    امروز می خوام برنامه ای رو بذارم که یه اطلاعاتی درباره ی ذخیره فایل ها به ما میده.تاپیک های زیادی رو دیدم که از اونا می شد فهمید مفاهیم ذخیره و بازیابی به درستی درک نشده گاهی اوقات تازه کارها این سوال به ذهنشون می رسه که فایلهای تولیدی برنامه هایی مثل office یا خیلی از نرم افزارای دیگه چه جوری با اینکه خیلی کم حجمن اطلاعات زیادی رو تو خودشون دارن مثل راست چین یا چپ چین بودن انداز فونتا و ... واقیت اینه که اینها طراحی فایل خاصی داردن که هر کدوم از ویژگی هایی که گفته شد رو تو یه قسمت مشخصی از فایل ذخیره می کنند مثلا تو این قطعه کدی که نوشتم طول فایل اولی رو که یه int ه و می دونیم که چهار بایت هستش تو چهار بایت اول فایل ذخیره می کنم خوب حالا این یه تیکه کد چیکار میکنه؟

    قضیه از این قراره که ما تو این برنامه دو تا فایل یکی فایل متنی و دیگری فایل عکس رو انتخاب می کنیم و هردو رو به بایت تبدیل میکنیم بعد هردو رو با هم ادغام می کنیم طول فایل متنی رو به صورت بایت تو چهار بایت اول فایل می نویسیم که بعدا اگه خواستیم مثلا فایل رو تو برنام مون باز کنیم بدونم که n بایت اول(که تعدادش از 4 بایت اول مشخص میشه) مربوط به فایل متنیه و بقیه اش هم مربوط به عکسه حالا این میتونه به عنوان یه ایده به شما کمک کنه تا فایل خودتون رو طراحی کنید(البته فقط یه شروعه و طراحی فایل شاید نیاز به ماهها و شایدم سالها مطالعه داشته باشه)
    VS 2010
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Directx : پنج شنبه 10 شهریور 1390 در 10:02 صبح

  20. #740

    Text Editor Panel for Windows Applications

    دوستان حتما در محیط های وب ، Text Editor Panel های زیادی شبیه نرم افزار Office دیده اند که با فناوری CSS/HTML/JavaScript ایجاد شده اند .
    بد نیست که یکی شبیه همین ها را در محیط Windows Application داشته باشیم ؛ کامپوننت ای که قرار میدم یک TextEditor جمع و جور و مناسب
    هست با امکانات قابل قبول ، که میتونه برای اکثر پروژه ها مفید واقع بشه .

    Text_Editor.png

    موفق باشید ./

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه






  21. #741
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175

    یک میسج باک فارسی و کمی پیشرفته

    این dllکه گذاشتم یک مسج باکس فارسی و کمی پیشرفته است
    قابلیت ارسال ایمیل را بهش اضافه شد.
    که انشالا در ورژنهای بعدی قابلیت ارسال اس ام اس بهش اضافه مکنم

    اگر دوستان جهت بهتر شدن نظری داشتن از طریق پیام خصوصی اطلاع دهند.
    نمونه کد جهت اریال ایمیل

     catch (Exception ed)
    {


    string result = MesageBox.ShowBox(ed, "نرم افزار ", "@GMAIL.COM", "", "093", "نرم افزار ");
    MesageBox.send( "نرم افزار","@gmail.com","@gmail.com", ed);

    }
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله HAMRAHSOFT.IR : سه شنبه 29 شهریور 1390 در 13:49 عصر

  22. #742
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    ذخیره و بازیابی فونت انتخاب شده از FontDialog در دیتابیس

    در پاسخ به سوال یکی از دوستان عزیز که میخواستند فونت را بطور کامل در دیتابیس ذخیره و بازیابی کنند

    این برنامه رو نوشتم، امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگیره.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  23. #743
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    یه برنامه طراحی شبیه Microsoft Visio

    اگه با Visio کار کرده باشید محیط این برنامه براتون آشناس

    درسته مینیمم Visio هست ولی با سورس کد کامل

    ایده و کمک خوبیه برا دوستانی که میخان تو این مایه ها کار کنن

    اینم یه عکس از محیط برنامه اجرا شده

    Painter.jpg
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  24. #744
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    ایجاد بارکد با قابلیت پرینت



    ایجاد بارکد با قابلیت پرینت
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  25. #745
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    نرم افزار مخاطبین من (نسخه ازمایشی)
    با سلام
    امروز یه برنامه رو که در مورد کار با بانک اطلاعاتی هست برای دانلود گذاشتم
    نام نرم افزار:مخاطبین من
    موتور دیتا بیس:Microsoft SQL 2008
    ساخته شده با:Micsosoft Visual Studio 2010 final
    زبان برنامه نویسی:SQLو#C
    امکانات:
    1-کاربران:
    ورود - خروج- فراموشی کلمه عبور(با استفاده از روش سوال امنیتی)-تغییر کلمه عبور
    2-بخش مخاطبین:
    ایجاد-حذف-ویرایش- نمایش -جستجو
    دانلود:
    شما می توانید فایل فشرده.(rar.) با منبع باز رااز اینجا دانلود کنید
    حجم فایل: 4.678 MB
    زمان دانلود(ایران): 7~ دقیقه (17 kb/s)
    دیتا بیس:
    توجه:فایل دیتا بیس رو در پوشه My Docuement کپی کنید (در صورت عدم وجود فایل داده سیستم بعد از دادن هشدار برنامه را موقف کرده و می بندد)
    دانلود از اینجا
    حجم فایل: 10.666 MB
    زمان دانلود(ایران): 10~ دقیقه (17 kb/s)
    تصاویری از این نرم افزار:
    ضمیمه 75938
    ضمیمه 75939
    ضمیمه 75940
    ضمیمه 75941
    ضمیمه 75942



    در ضمن این نرم افزار حاوی اشکالاتی می باشد که در این تاپیک حل شده است
    آخرین ویرایش به وسیله Farshid007 : جمعه 08 مهر 1390 در 16:10 عصر

  26. #746
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    مسیج باکس فارسی با آیکون های زیبا همراه باسورس

    سلام دوستان این مسیج باکس رو قبلا گداشته بودم و لی یادم رفته بود سورسش رو بذارم
    ایندفه با سورس گذاشتم که دوستان بتونن از اون تو برنامه هاشون استفاده کنند یا بسته به نیازشون تغیر بدن و در کل تقریبان یه آموزش ساده هست در مورد نحوه به کارگیری کلاس ها و Enum ها....

    از اینجا دانلود کنید

  27. #747
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    مدیریت کاربران ویندوز

    ایجاد کاربر و گروه کاربری در ویندوز به همراه تعیین نام کاربر - رمز - گروه - توضیحات

    نمایش لیست کاربران و گروه ها به همراه کلی اطلاعات مفید دیگه در رابطه با گروه ها و کاربران ویندوز
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  28. #748
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    ارسال و دریافت عکس تحت شبکه با سوکت پروگرمینگ

    دو برنامه یکی سرور یکی کلاینت

    برای ارسال عکس تحت شبکه با سوکت پروگرمینگ
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  29. #749

    خواندن اطلاعات از فایل اکسل(excel)

    سلام
    نمونه برنامه ای کوچک برای خواندن فایل های اکسل می باشد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  30. #750
    کاربر دائمی آواتار bazardeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    فضای بینامتنی
    پست
    290

    نمونه برنامه های کوچک

    سلام خدمت دوستان
    پروژه زیر رو وقتی می خواستم برای امتحان عملی مباحث ویژه (C#‎‎‎) آماده بشم جمع کردم


    شامل:
    محاسبه سالهای کبیسه
    امضای روی عکس انتخاب شده
    خواندن فایل txt
    محاسبه تاریخ روز
    کنترل های زمان اجرا (ایجاد کنترل ها مثل باتون در زمان اجرای برنامه)
    کار با فایل و درایو ها پیدا کردن فایل با پسوند خاص
    کار با بانک access
    ایجاد فایل های تصادفی در بازه مشخص
    اجرای فایل اجرایی
    فایل دیالوگ
    گرافیک و رسم و لود عکس و اشکال
    برعکس کردن اسم و کار با sub string
    کار با کیبورد
    مرتب سازی
    آرایه
    فیبوناچی
    توان
    کار با حلقه
    انشالله گره ای از مشکلات شما باز کنه
    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  31. #751
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    تشخیص دیوایس های نصب شده در سیستم و فعال یا غیر فعال کردن آنها

    با این برنامه میتونید دیوایس های نصب شده در سیستم رو لیست کنید و قابلیت فعال یا غیر فعال کردن اونا رو
    داشته باشید.

    یه کاربردش اینه که میتونید با این برنامه کارت شبکه رو فعال یا غیر فعال کنید

    برا بقیه دیوایس هایی هم که سیستم عامل اجازه غیر فعال کردنشون رو میده این امکان رو دارید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  32. #752
    کاربر دائمی آواتار ya30ien2
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    بوشهر-برازجان
    پست
    715

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    با این نرم افزار شما میتونید به تعداد دلخواهتون شماره موبایل ایجاد کنید
    با امکان درج پیش شماره تا 7 رقم
    اینم برنامه
    هر کس خوشش اومد فقط کافیه دکمه تشکر رو بزنید

  33. #753
    کاربر دائمی آواتار mas'oud
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    120

    Smile سورس برنامه "مديريت پسورد رايگان"

    سورس برنامه "مديريت پسورد رايگان"
    حاوي نكات آموزشي مفيد

    براي دانلود و اطلاعات بيشتر به تاپيك مربوطه مراجعه كنيد



  34. #754
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نمایش فایلهای PSD فتوشاپ در پیکچرباکس

    یه DLL و برنامه نمونه مربوطه جهت نمایش فایلهای PSD فتوشاپ
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  35. #755
    کاربر دائمی آواتار sobaisobai
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    490

    نقل قول: پروژه های Open Source

    سلام
    فرض کنید دارید متنی رو به فارسی تایپ میکنید اما وقتی به صفحه مانیتور خود نگاه میکنید میبینید که اشتباهی انگلیسی تایپ کردید.
    با این برنامه دیگه نیازی نیست متن رو پاک کرده و دوباره تایپ کنید با زدن یه دکمه متن به فارسی و یا بلعکس به انگلیسی تبدیل میشه

    امیدوارم خوشتون بیاد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  36. #756
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    ارسال اطلاعات دیتاگریدویو به کریستال ریپورت(بدون دیتا بیس)

    با استفاده از این برنامه می تونید بدون استفاده از دیتا بیس، اطلاعات دیتاگرید ویو رو به کریستال ریپورت بفرستید.
    تاپیک مربوطه

  37. #757
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    ارسال عکس به کریستال ریپورت در زمان اجرا(بدون دیتا بیس)

    با استفاده از این برنامه می تونید عکس رو بدون اینکه در دیتابیس ذخیره بشه، به کریستال ریپورت بفرستید.
    تاپیک مربوطه

  38. #758
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    78

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    یه برنامه خیلی ساده که کارای زیر رو انجام میده .
    1 - تغییر تصادفی رنگ فرم
    2- تغییر تصادفی مکان فرم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  39. #759
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    باز کردن فایل های زیپ با مدیریت پسوردها و جستجو در پسوردها

    با سلام
    یه برنامه رو قبلا نوشته بودم ولی الان بهینش کردم(البته از نظر خودم) حالا هم گذاشتم تا :
    1-میدونم بکار همتون میاد
    2-اگه نظری دارید بگید تا در ورژنای بعد برطرفش کنم
    3-اگرم برنامه به کارتون اومد یه تشکر بزنید

    با تشکرات عدیده.......

    به لینک زیر مراجعه شود

    https://barnamenevis.org/showthread.p...30#post1175930
    آخرین ویرایش به وسیله group45 : شنبه 09 دی 1391 در 01:02 صبح دلیل: اصلاح لینک ها

  40. #760
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    خاصیت های پر کاربرد دیتاگریدویو

    توی این برنامه تا جایی که ممکن بوده خاصیت های پر کاربرد دیتاگریدویو رو استفاده کردم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

صفحه 19 از 27 اولاول ... 91718192021 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •