نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مخفی کردن یک image در gridview

  1. #1

    Red face مخفی کردن یک image در gridview

    با سلام
    در سایتی که طراحی می کنم که سایت پرسش و پاسخ هست هر کاربر یک آواتار داره و من با استفاده از این

    دستورات

    <asp:Image ID="Imgavatar" border=0 Height =74 Width =100
    ImageUrl='<% #eval("avatar") %>' runat="server" />
    که در قسمت source می نویسم آواتار مربوط به کاربران را نمایش می دهد اما ممکن هست که کاربری آواتار نداشته باشه و من بخوام این طوری برنامه ش رو بنویسم که اگه فیلد آواتار مربوط به کاربری null بودvisible را false کن اگه من بخوام این قسمت رو در قسمت کد نویسی بنویسم باید در چه رویداد از gridview برنامه مربوطه را وارد کنم؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار samanes
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    106
    در رویداد RowDataBound باید چک کنی

  3. #3
    من برای مخفی کردن کنترل image موجود در gridview کاربری که آواتار ندارد از دستورات زیر استفاده کردم


    Protected Sub GridView1_RowDataBound(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Web.UI.WebControls.GridViewRowEventArgs) Handles GridView1.RowDataBound
    Const strConnString As String = "server=SHAHAB-74E4CD09;database=bn;uid=sa;pwd=1"
    Dim objConn As New SqlConnection(strConnString)
    Dim strque As String = "select path from table3"
    Dim objcmd1 As New SqlCommand(strque, objConn)
    objConn.Open()
    Dim a As Object
    a = objcmd1.ExecuteScalar()
    If Not ((Convert.IsDBNull(a))) Then
    GridView1.TemplateControl.FindControl("imgavatar") .Visible = True
    Else
    GridVGridView1.TemplateControl.FindControl("imgava tar").Visible = False
    End If


    این هم بگم که از طریق itemtamplate ایمیج را در gridview ساختم اما دستورات بالا جواب نمی دن و تازه به خط GridView1.FindControl("Imgavatar").Visible = True
    ارور گرفته می شود که ارور مربوطه این است
    object refrence not set to an instance of an object

    مشکل کجاست؟؟؟

  4. #4
    کار های راحت تری هم هست
    شما میتونید برای فیلد مربوط به عکس داخل دیتابیس یک defaulyvalue بگذارید مثلا nopic.gif حالا هر کسی آواتار آپلود نکرد عکسش میشه nopic.gif ، و کافیه شما داخل هاستتون یک عکس پیش فرض به نام nopic.gif بگذارید
    راه راحت تر دیگه اینکه یک تابع از نوع public داخل کد هاتون تعریف کنید که عمل چک کردن عکس و خالی بودن و تغیر اسم رو بر عهده داره و هنگام بایند کردن از اون استفاده کنید
    اینجوری :
    ImageUrl='<% # CheckImage(eval("avatar")) %>' runat="server" />
    تابه CheckImage رو داخل کد بیهاند بسازید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059
    سلام
    روش کاربر nazaninam بسیار کامل است و بهترین حالت است ولی برای کارهای ساده تر میتوانید از تابع IIF نیز کمک بگیرید و در صورت خالی بودن یک تصویر دیگر را نشان دهید یا کل تگ IMG را در داخل IIF قرار دهید و در صورت خالی بودن اصلاَ تگ IMG اضافه نشود.

تاپیک های مشابه

  1. image در gridview
    نوشته شده توسط prettynina در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 07 بهمن 1386, 22:47 عصر
  2. GridView با گوشه های کمانی (Rounded Gridview Corner)
    نوشته شده توسط maryam_80 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 24 دی 1386, 04:31 صبح
  3. سه کنترل در یک سلول GridView
    نوشته شده توسط amirferdowsi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 04 شهریور 1386, 16:16 عصر
  4. خطا هنگام قراردادن مقادیر در gridview
    نوشته شده توسط hamhik در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 06 فروردین 1386, 09:02 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •