نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: share کردن بانک اکسس و برنامه برای کلاینتها

  1. #1

    Question share کردن بانک اکسس و برنامه برای کلاینتها

    برنامم با بانک اکسس کار میکنه و میخوام با بقیه دسنگاههای متصل یه شبکه share کنم
    اما وقتی از مسیر share باز میکنم موقع کانکت شدن با بانک پیغام خطا میده راجب securityException
    چیکار باید کرد تا 10تا کاربر دیگه هم بتونن با استفاده از shortcut اون برنامه رو اجرا کنند و کار کنند؟
    ممنون

  2. #2
    مسیر رو باید به شکل زیر بدی:

    Data string myCnn = "Data Source=\\" + "\\Server_Name\\Share_Name\\Share_Path\\Your_Datab ase_Name.mdb";
    آخرین ویرایش به وسیله Behrouz_Rad : چهارشنبه 23 اسفند 1385 در 08:59 صبح

  3. #3
    مسیر اینجوریه و باز همون خطا میده
    private string constr = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=\\\\myservername\\mysharedfolder\\database.  mdb";


    با همین مسیر از روی سرور کار میکنه اما وقتی از مسیر سرور میارم و برنامه اجرا میکنم این خطارو میده!
    کجای کار اشتباه هست؟!

  4. #4
    اگر Sharing به درستی انجام شده باشه و کلاینت مشکلی برای دسترسی به فایل Share شده نداشته باشه، مسلما نباید خطای Security دریافت کنی...

  5. #5
    sharing مشکلی نداره. یعنی اینکه تو کلاینت همین آدرس میتونم باز کنم و ببینم
    تنها چیزی که هست اینه که به محض اجرای دستور کانکت این خطارو میگیره!!!
    کاری نباید برای خود فیال mdb انجام بدم؟
    کاربر نباید تعریف کنم؟
    ...

  6. #6
    بهترین راه حل استفاده از ODBC هست

    اینجوری امنیت هم بیشتره

  7. #7
    بهترین راه حل استفاده از ODBC هست
    خوب روشش چجوریه؟
    کامل بگو لطفا (با کد)

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    شما به جای این همه دردسر . دیتابیست رو ببر توی sql راحت میشی

  9. #9
    شما به جای این همه دردسر . دیتابیست رو ببر توی sql راحت میشی
    کاملادرست میگی تا حالا هم همینکارو میکردم
    اما این یک مورد میخوام با اکسس باشه
    خیلی عجیبه که هنوز اینجا جواب نگرفتم!

  10. #10
    خیلی عجیبه که هنوز اینجا جواب نگرفتم!
    اینجا کسی وظیفه ای برای پاسخگویی به تو رو نداره!
    وقتی با مشکل غیر معقولی مواجه میشی که حل اون مستلزم حضور فیزیکی هست و ممکنه به خاطر سوتی ای باشه که خودت دادی، کسی نمی تونه کمکت کنه!

    خوش باشی.

  11. #11
    ببین عزیز من

    برنامه نویسی یک سری مسائل داره که فقط خود آدم باید بهشون پی ببره

    مثلا آموزش اینکه چه جوری با Odbc Connection به پایگاه داده وصل شی

    کار یکی دو تا تاپیک و یکی دوتا مثال نیست

    اگه اینجوری بود هرکسی با یه دور زدن تو یه سایت می رفت سیستم اتوماسیون اداری می نوشت

    ///

    موفق باشید

  12. #12
    ممنون از کمک دوستان.
    اشتباه میکردم. فکر کنم خودم حلش کنم بهتر باشه

تاپیک های مشابه

  1. برای Share کردن اینترنت یک نرم افزار لازم دارم.
    نوشته شده توسط saharv در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 24
    آخرین پست: سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 17:24 عصر
  2. Share کردن پروژه
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 22 بهمن 1385, 15:08 عصر
  3. share نبودن یک فولدر روی شبکه
    نوشته شده توسط azizkhani در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 20 خرداد 1385, 15:27 عصر
  4. فلدر Share در شبکه
    نوشته شده توسط صنم در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 27 دی 1384, 18:26 عصر
  5. سوال : چطور میتوانم توسط رجیستری درایو CD رو share کنم
    نوشته شده توسط danial82 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 06 دی 1384, 17:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •