نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل با TreeView

  1. #1

    Question مشکل با TreeView

    من می خوام هر آیتمی (Node) را که انتخا می کنم مثلا خاصیت Visible تکست باکس 1 به True تغییر کنه چکار باید بکنم
    بعد چطوری یک Node همیشه در حالت Expand باشه من هر کاری می کنم تو VB.NET 2005 نمی شه
    چطور میشه که به صورت پیش فرض یکی از Node ها انتخاب شده باشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار behzad_gh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    205
    من می خوام هر آیتمی (Node) را که انتخا می کنم مثلا خاصیت Visible تکست باکس 1 به True تغییر کنه چکار باید بکنم
    برای Node ها خصوصیت Tag را ست کنید و سپس :

    Private Sub myTreeView_AfterSelect(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.TreeViewEventArgs) Handles treeSettings.AfterSelect

    Select Case e.Node.Tag.ToString
    Case "a tag"
    text1.visible = true
    Case "b tag"
    text2.visible = true
    Case "c tag"
    .
    .
    End Select
    End Sub


    بعد چطوری یک Node همیشه در حالت Expand باشه من هر کاری می کنم تو VB.NET 2005 نمی شه
    قسمت آبی کد پایین.

    چطور میشه که به صورت پیش فرض یکی از Node ها انتخاب شده باشه
    کد زیر برای یک مرحله root و یک مرحله child است که اگر بیشتر بود باید کد زیر را تغییر دهید :

    DefaultNode = "a tag" or "b tag" or "c tag" or ....
    For Each TempNode As TreeNode In mytreeview.Nodes
    If TempNode.Tag = DefaultNode Then treeSettings.SelectedNode = TempNode
    For Each TempChildNode As TreeNode In TempNode.Nodes
    If TempChildNode.Tag = DefaultNode Then
    TempNode.Expand()
    mytreeview.SelectedNode = TempChildNode
    End If
    Next
    Next

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629
    با سلام
    یه مشکل هم من دارم، نمى‌دونم راه‌حل داره یا نه.
    مى‌خوام یه کارى کنم که با Click شدن یا Double-Click شدن روى متن هر Node عمل Expand یا Collapse انجام نشه، فقط اگه روى Icon "+" یا "-" اگه Click شد این عملیات انجام بشه.
    توى یه برنامه یه TreeView دارم که با Double-Click یا Click روى هر Node عمل خاصى رو انجام مى‌دم و نمى‌خوام با هر Click اون Node باز و یا بسته بشه.

    یه پرسش دیگه هم دارم، آیا مى‌شه براى هر گره یه UserControl بجاى Item استاندارد گذاشت؟
    منظورم اینه که خود TreeView به همراه جدول درختى و Iconهاى باز و بسته سرجاشون باشن فقط بجاى اون Text که نمایش داده مى‌شه من مى‌خوام یه RichTextBox نمایش بدم یا یه چیزى شبیه به اون. آیا امکانش هست؟


    صبا صبوحى

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار behzad_gh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    205
    نقل قول نوشته شده توسط SabaSabouhi مشاهده تاپیک
    با سلام
    یه مشکل هم من دارم، نمى‌دونم راه‌حل داره یا نه.
    مى‌خوام یه کارى کنم که با Click شدن یا Double-Click شدن روى متن هر Node عمل Expand یا Collapse انجام نشه، فقط اگه روى Icon "+" یا "-" اگه Click شد این عملیات انجام بشه.
    توى یه برنامه یه TreeView دارم که با Double-Click یا Click روى هر Node عمل خاصى رو انجام مى‌دم و نمى‌خوام با هر Click اون Node باز و یا بسته بشه.

    یه پرسش دیگه هم دارم، آیا مى‌شه براى هر گره یه UserControl بجاى Item استاندارد گذاشت؟
    منظورم اینه که خود TreeView به همراه جدول درختى و Iconهاى باز و بسته سرجاشون باشن فقط بجاى اون Text که نمایش داده مى‌شه من مى‌خوام یه RichTextBox نمایش بدم یا یه چیزى شبیه به اون. آیا امکانش هست؟


    صبا صبوحى
    سلام .
    همه این کارها با درست کردن Custom Control قابل انجام است (‌البته زمان زیادی می‌گیرد و حوصله زیاد می‌خواهد. ) لینک زیر یک نمونه کنترل TreeView است که این امکان را می‌دهد تا قسمتی از Text بصورت Bold نوشته شود.
    http://www.codeproject.com/vb/net/Cu...awTreeview.asp

  5. #5
    دوست عزیز در کد دوم این DefaultNode چی هست آخه میزنه تعریف نشده و اشکال میگیریه این کد در همون روال Afterselect نوشته بشه در ضمن چطوری میشه در کد دوم به جای استفاده از خاصیت تگ از خاصیت نام استفاده کرد من در کد اول این کار را کردم میشه به صورت سورس در بیارید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار behzad_gh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    205
    سلام . DefaultNode یک متغییر از نوع string است که خودتون باید تعریف کنید و مقدار اون رو برابر با Tag یا نام Node ی که می‌خواهید به صورت پیش فرض انتخاب شده باشد قرار دهید.
    کد دوم رو می‌تونید در FormLoad قرار دهید. من سورسش رو هم درست می‌کنم و می‌آپلودم.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار behzad_gh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    205
    این هم سورس . همینطور که در سورس می‌بینید من از خصوصیت Node.Name استفاده کردم که شما می‌توانید به جای اون از خصوصیت Tag یا Text نیز استفاده کنید .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    سلام من می خوام ببینم چطوری میشه برای هر فیلد tree View یک رکورد چند فیلدی قرار داد

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار majid_labbeiky
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    79

    نقل قول: مشکل با TreeView

    کسی کار با tree view توی vb6 رو آموزش میده ؟؟؟
    خیلی فوری
    کارم لنگه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: مشکل با TreeView

    نقل قول نوشته شده توسط Archin مشاهده تاپیک
    سلام من می خوام ببینم چطوری میشه برای هر فیلد tree View یک رکورد چند فیلدی قرار داد
    بستگی داره چند فیل بخواهی نسبت بدی ،‌ اگه تا سه تا باشه می تونی از خاصیت text,tag و name هر نود استفاده کنی و اگر بیشتر باشه باید آرایه تعریف کنید و تگ هر نود رو در آرایه قرار بدید
    نقل قول نوشته شده توسط majid_labbeiky مشاهده تاپیک
    کسی کار با tree view توی vb6 رو آموزش میده ؟؟؟
    خیلی فوری
    کارم لنگه
    در خدمتم ،‌ هر سؤالی دارید چون با tv زیاد کار کردم

تاپیک های مشابه

  1. کار با Treeview !
    نوشته شده توسط rtech در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 27 فروردین 1393, 01:17 صبح
  2. انتخاب از TreeView
    نوشته شده توسط Ghalandari در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 اسفند 1386, 17:08 عصر
  3. درست کردن TreeView با VB
    نوشته شده توسط mohebbi.saeed در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 18 اردیبهشت 1386, 08:13 صبح
  4. مشکل با TreeView
    نوشته شده توسط Alireza_Salehi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 07 اسفند 1385, 20:43 عصر
  5. عدم نمایش Treeview
    نوشته شده توسط ar_monti@ در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 12 بهمن 1385, 19:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •