نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: مطلبی درباره text-to-speech

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    قلب دوستان
    پست
    191

    مطلبی درباره text-to-speech

    تقدیم به دوستان


    http://www.developerfusion.co.uk/show/5370/

    غیر از متن راهنما کافیست یکی از فایل Microsoft Agent character files رالود و اجرا کنید.
    اطلاعات تکمیلی دوستان راهگشا خواهد بود.
    با تشکر.


  2. #2
    دستت درد نکنه خیلی جالب بود
    فقط نمی دونم چرا متنی رو که من می نویسم speach نمیکنه .اگه بگی چه طوری این کار رو هم بکنیم خیلی ممنون میشم من LanguageID مربوط به Agent رو مقدار دهی کردم فقط مقدار 1 رو قبول می کرد ولی صدایی پخش نمی کرد

  3. #3
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    خود text-to-speech رو نصب کردی؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    قلب دوستان
    پست
    191
    نقل قول نوشته شده توسط iranrose63 مشاهده تاپیک
    دستت درد نکنه خیلی جالب بود
    فقط نمی دونم چرا متنی رو که من می نویسم speach نمیکنه .اگه بگی چه طوری این کار رو هم بکنیم خیلی ممنون میشم من LanguageID مربوط به Agent رو مقدار دهی کردم فقط مقدار 1 رو قبول می کرد ولی صدایی پخش نمی کرد
    همانطور که دوستمان فرمودند باید Microsoft Agent Control 2.0 را اول نصب کنید.
    موفق باشید.

    Step 2

    Right click on Toolbox, select Customize Toolbox Option, select Microsoft Agent Control 2.0 from the Com Component List, click on Select button and press Ok button to add the control to your project

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار essa_61
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    164
    من یه مشکل دارم

    genie.Show(false);
    genie.Think("Test Message2");
    genie.Hide(true);
    من می خوام وقتی مسج نشان داده شد مکث کنه حدود 5 ثانیه و بعد دستور بعد رو اجرا کنه چی کار باید بکنم ضمنا از دستور
    System.Threading.Thread.Sleep(500);
    استفاده کردم ولی کار نکرد

  6. #6
    نقل قول نوشته شده توسط majid325 مشاهده تاپیک
    خود text-to-speech رو نصب کردی؟
    اگه منظورتون همون Text-to-speech engines است که تو خود سایت گفته شده بله من اولیش رو انتخاب کردم و نصب کردم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار essa_61
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    164
    من هم نصب کردم ولی باز هم حرف نمیزنه
    حالا مشکلم شد 2 تا

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    قلب دوستان
    پست
    191
    سلام دوستان
    من طبق راهنمایی سایت عمل کردم و در اولین اجرا جواب گرفتم
    1- اجرا در 2005 (البته شخصی)
    2-در منوی ابزار کلیک راست و choose item و در تب کام کامپوننت ابزار Microsoft Agent Control 2.0 را اضافه کردم
    3- فایل Genie.exe را که دانلود کرده بودم اجرا کردم
    4- در رویداد مورد نظر کدهایی که در سایت اشاره شده بود رو نوشتم
    در ضمن برای صحبت:
    genie.Show(false);
    genie.Speak(textBox3.Text, "");
    genie.Hide(true);

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    قلب دوستان
    پست
    191
    درضمن نویسنده کلاس تدبیری برای مکث ارائه نداده.باید دنبال راه حل خلاقانه باشید.
    موفق باشید

  10. #10
    کسی speesh to text سراغ نداره ؟؟؟

  11. #11

    axAgent1 چیه؟

    با سلام و تشکر
    The type or namespace name 'axAgent1' could not be found
    axAgent1 را باید چی تعریف کنم ؟ این error از چیه مگه همون کامپوننت agent اضافه شده به صفحه نیست

تاپیک های مشابه

  1. Speech To Text
    نوشته شده توسط soroush_vs در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 09 مهر 1385, 14:24 عصر
  2. text to speech
    نوشته شده توسط amir_civil در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 بهمن 1384, 23:27 عصر
  3. Text To Speech
    نوشته شده توسط habdolah در بخش Foxpro
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 18 آبان 1383, 06:32 صبح
  4. چگونه می شود از Text to speech استفاده کرد؟
    نوشته شده توسط rezaTavak در بخش Foxpro
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 30 فروردین 1383, 21:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •