نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: ارتباط با پایگاه داده accses

  1. #1

    Cool ارتباط با پایگاه داده accses

    با سلام
    چه جوری می شه با کد نویسی بدون استفاده از دستورات sql , فیلدی را ایجاد کنم.
    add,edit,update,delete

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    میشه منظورتو واضح تر بگی، یعنی میخوای از دیتابیس استفاده نکنی ؟؟ اگر میخوای از دیتابیس استفاده کنی باید از زبان SQL استفاده کنی،اگه میخوای از دیتابیس استفاده نکنی باید داده ها رو در Arraylist بریزی و اونا رو Serialize کنی و روی هارد ذخیره کنی،اگه بیشتر توضیح بدی شاید بتونم بیشتر کمکت کنم ..

  3. #3

    Exclamation

    من می خواهم ار دیتابیس استفاده کنم ولی دستورات برای add,delete,update,search نمیدونم.
    اگر میشه این کد ها را توضیح دهید.

  4. #4
    فکر کنم شما لازم دارید که یه کتاب در این زمینه مطالعه کنید، با توضیح این دستورات مشکل شما حل نمیشه.
    موفق باشید.

  5. #5

    Question

    من چند تا کتاب گرفتم ولی هیچ کدام واضح در ضمینه پایگاه داده توضیح نداده

  6. #6

    Talking معرفی کتاب

    نقل قول نوشته شده توسط M * M * A مشاهده تاپیک
    من چند تا کتاب گرفتم ولی هیچ کدام واضح در ضمینه پایگاه داده توضیح نداده
    درود و صد بدرود بر مردمان ایران زمین

    با اجازه مدیر بخش و آقای امید احمدی:

    شما کتاب آموزش SQL در 21 روز از انتشارات نص رو مطالعه کنید فوق العاده است، مطمئن باشید بدون استاد همه چیز رو یاد می گیرید.

    پایدار باشید.

  7. #7

    Question در خواست کد

    نقل قول نوشته شده توسط hdv212 مشاهده تاپیک
    میشه منظورتو واضح تر بگی، یعنی میخوای از دیتابیس استفاده نکنی ؟؟ اگر میخوای از دیتابیس استفاده کنی باید از زبان SQL استفاده کنی،اگه میخوای از دیتابیس استفاده نکنی باید داده ها رو در Arraylist بریزی و اونا رو Serialize کنی و روی هارد ذخیره کنی،اگه بیشتر توضیح بدی شاید بتونم بیشتر کمکت کنم ..
    ببخشید استاد اگر می شه یک مثال ساده (نمونه کد) در این مورد بزارید
    با تشکر

    پایدار باشید.

  8. #8
    اگر می خوای با دیتابیس کار کنی SQL حتما لازمه ، اگر داده ها زیاد (البته امیدوارم مفهوم زیاد رو بدونید) باشند اون Array List و ... کارایی نداره ، چه کاریه داده هارو توی فایل ذخیره کنیم بعدش هم جستجو و .... ، کی میره این همه راهو!
    تازه این طوری امکانات دیتابیس رو هم در اختیار ندارید!


    پیشنهاد میکنم حتما یه کتاب درست وحسابی بخونید (کتابهای ترجمه فقط برای شروع خوبند )، البته اگر از MSDN و Sample های خود مایکروسافت استفاده کنید خیلی بهتره!


  9. #9
    اگر میشه یک برنامه با قابلیت حذف و اضافه و جستجو بگزارید

  10. #10
    اگر میشه یک برنامه با قابلیت حذف و اضافه و جستجو بگزارید
    دوست عزیز، طبق مواردی که شما گفتید، مشکل شما با سمپل و نمونه برنامه حل نمیشه. باید کتابی در این مورد مطالعه کنید.

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    188
    using System.Data.OleDb;
    .
    .
    private void Main_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    con.Open();
    OleDbDataAdapter oleDataAdapterbimeh = new OleDbDataAdapter("select * from tell", con);
    DataSet datasetbimeh = new DataSet();
    oleDataAdapterbimeh.Fill(datasetbimeh, "tell");
    dataGridView1.DataSource = datasetbimeh;
    dataGridView1.DataMember = "tell";
    }

    سلام این کد ارتباط با پایگاه داده اکییه.
    حالا یه خورده رو این کدها فک کن حذف و اضافه و ویرایش و خودت بنویس

تاپیک های مشابه

  1. accses
    نوشته شده توسط farhad_sh_63 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 28 آذر 1386, 08:51 صبح
  2. در مورد Sort در Accses
    نوشته شده توسط RamezanBeik در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اردیبهشت 1386, 21:54 عصر
  3. چگونه یک بانک اطلاعاتی accses رابه دلفی ببرییم واز ان گزارش بگیریم لطفا هر کس بلد .
    نوشته شده توسط میثم از دوستان میخواهد در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اردیبهشت 1386, 09:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •