نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: مشکل در upload سایت

  1. #1

    مشکل در upload سایت

    من وب سایتی را با #C در visual studio طراحی کردم و بعد از آپلود سایت روی یک فضا کهaspx را ساپورت می کند با این error برخورد کردم
    اگه ممکنه بگین مشکل چیه


    Runtime Error
    Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

    Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".


    <!-- Web.Config Configuration File -->

    <configuration>
    <system.web>
    <customErrors mode="Off"/>
    </system.web>
    </configuration>


    Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.


    <!-- Web.Config Configuration File -->

    <configuration>
    <system.web>
    <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
    </system.web>
    </configuration>

  2. #2
    تگ customErrors رو که در فایل Web.Config وجود داره دقیقا مثل
    <customErrors mode="Off"/>
    اصلاح کن تا پیام خطا نمایش داده بشه ، تا ببینیم خطاش چیه ؟

  3. #3
    شما توی این صفحه اتصال به بانک دارید؟
    ممکنه این error مربوط به مشکل connect به بانکتون باشه؟

  4. #4
    من تگ customErrors رو اصلاح کردم،هیچ تاثیری نداشت!
    و در ضمن از هیچ گونه بانک اطلاعاتی هم استفاده نکردم.
    لطفا باز هم کمکم کنید.....

  5. #5
    web.Config رو بذار ببینیم چرا کار نمیکنه!

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94
    سلام
    منم دقیقا" به همین مشکل برخوردم یه صفحه ساده بدون هیچ کانکشنی درست کردم اما موقع آپلود همین خطا رو میده (تصویر خطا رو گذاشتم). Customerror رو هم set کردم اما باز هم همین خطا رو میده. فایل Web.config رو هم پیوست کردم.
    اگر لازم باشه آدرس و پسورد رو هم میتونم بهتون بدم شما چک کنید.
    ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی کارم گیر کرده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    احتمالا ورژن دات نت فریمورک سرور با برنامه ای که نوشتید همخونی نداره

    مثلا شما با 2005 پروژه رو نوشتی ولی تنظیم پیش فرض سرور دات نت فریمورک 1 هست

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94
    سلام
    .NET 2 رو هم پشتیبانی می کنه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار manager
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Z
    سن
    38
    پست
    771

    Exclamation

    <?xml version="1.0"?>
    <!--
    Note: As an alternative to hand editing this file you can use the
    web admin tool to configure settings for your application. Use
    the Website->Asp.Net Configuration option in Visual Studio.
    A full list of settings and comments can be found in
    machine.config.comments usually located in
    \Windows\Microsoft.Net\Framework\v2.x\Config
    -->
    <configuration>
    <appSettings/>
    <connectionStrings/>
    <system.web>
    <!--
    Set compilation debug="true" to insert debugging
    symbols into the compiled page. Because this
    affects performance, set this value to true only
    during development.
    -->
    <customErrors mode="Off"/>
    <compilation debug="true"/>
    <!--
    The <authentication> section enables configuration
    of the security authentication mode used by
    ASP.NET to identify an incoming user.
    -->
    <authentication mode="Windows"/>
    <!--
    The <customErrors> section enables configuration
    of what to do if/when an unhandled error occurs
    during the execution of a request. Specifically,
    it enables developers to configure html error pages
    to be displayed in place of a error stack trace.

    <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="GenericErrorPage.htm">
    <error statusCode="403" redirect="NoAccess.htm" />
    <error statusCode="404" redirect="FileNotFound.htm" />
    </customErrors>

    -->
    </system.web>
    </configuration>


    Authentication mode رو از windows به Forms تغییر بده دوباره تست کن.
    از روی فایل web.config شما که چیزی پیدا نیست. سعی کن صفحه ی error مربوط رو فعال کنی تا بتونیم error رو شناسائی کنیم.

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94
    سلام
    از توجهتون ممنونم
    این کارو انجام دادم اما باز هم درست نشد.
    منظورتون رو از فعال کردن کردن صفحه خطا متوجه نشدم ؟!
    آدرس سایت و تصویر خطا رو در زیر گذاشتم
    http://www.unique.somee.com/

  11. #11
    با هاست تماس بگیر و از اونها بپرس که آیا همچنان در خواب زمستانی به سر می برند و Web App ها رو با NET 1.1 تنظیم می کنند؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار manager
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Z
    سن
    38
    پست
    771
    دوست عزیز این صفحه ی خطا، یک صفحه ی خطای عمومی است واطلاعات فنی نداره و فاقد ارزشه ! از روی این پیغام فقط می شه فهمید خطائی وجود داره ولی کجا و علتش معلوم نیست.
    برای فعال کردن صفحه ی خطا باید همان فایل web.config رو که برای ما upload کردی رو تو سایت خودت هم آپلود کنی و مطمئن بشی که این کار رو انجام دادی.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار manager
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Z
    سن
    38
    پست
    771
    اگر این کار رو کردی و جواب نداد، احتمالا مسئولین هاست شما به قول آقا بهروز در خواب زمستانی به سر می برن و ممکنه سایت شما رو اصلا Active نکردن و یا تنظیمات web app تون رو ست نکردن.

  14. #14
    به این دلیل عرض کردم که دقیقا امروز همین مشکل برای بنده به وجود اومد و چون اولین تجربه با اون هاست بود، این مشکل بروز کرد...
    پس از تماس با اونها (خداوند هیچگاه هیچ خانمی رو مسئول امور فنی یک هاست نکند! آمین) مشکل در ست بودن نسخه ی دات نت در 1.1 بود که با تنظیم به 2.0 برطرف شد.
    توضیح فنی(!) این خانم هم این بود که:
    چون اکثر افراد همچنان از NET 1.1. استفاده می کنند و بی سواد هستند و فکر می کنند مشکل از ماست، به طور پیش فرض سایت ها رو با NET 1.1. تنظیم می کنیم!
    هر فردی که مایل به ارتقا به 2.0 بود، با ما تماس بگیره....

    موفق باشید.

  15. #15
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94
    نقل قول نوشته شده توسط manager مشاهده تاپیک
    اگر این کار رو کردی و جواب نداد، احتمالا مسئولین هاست شما به قول آقا بهروز در خواب زمستانی به سر می برن و ممکنه سایت شما رو اصلا Active نکردن و یا تنظیمات web app تون رو ست نکردن.
    بله اینکارو کردم اما درست نشد
    بقول شما و آقای راد در خواب بسر می برند.

    یه EMail بهشون میزنم ببینم چی میشه.
    از توضیحاتتون ممنونم

  16. #16
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94
    آقای راد، جناب Manager واقعا" ممنونم.
    درست شد، مشکل از NET 1.1. بود، وقتی روی NET 2. تنظیم شد مشکل حل شد

تاپیک های مشابه

  1. upload کردن عکس
    نوشته شده توسط maryam_jamshid در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 08 مهر 1385, 10:26 صبح
  2. مشکل در کدهای upload کردن فایل
    نوشته شده توسط ali_sorouri2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 14 خرداد 1385, 00:55 صبح
  3. upload
    نوشته شده توسط Sarah_Rastegar در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 02 خرداد 1385, 14:44 عصر
  4. upload بانک اطلاغاتی
    نوشته شده توسط karim.h در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 اردیبهشت 1385, 19:08 عصر
  5. جایگزین فایل در upload
    نوشته شده توسط gole_maryam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 25 شهریور 1384, 00:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •