نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: آیا می توان از Theme های ویندوز به عنوان اسکین برای پروژه های VB استفاده کرد؟

  1. #1

    آیا می توان از Theme های ویندوز به عنوان اسکین برای پروژه های VB استفاده کرد؟

    سلام دوستان
    لطفا بفرمائید
    آیا می توان از Theme های ویندوز به عنوان اسکین برای پروژه های VB استفاده کرد؟

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار CodeMasterX
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Iran, Shiraz
    سن
    36
    پست
    960

    Wink

    بله. شما می تونی از شماهای ویندوز با استفاده از یک API Call استفاده کنی.
    این API رو به برنام ات اضافه کن:


    Private Declare Function InitCommonControls Lib "ComCtl32.dll" () As Long


    و بعد این کد رو در قسمت Initialize فرم هات قرار بده:


    Call InitCommonControls


    حالا توی برنامه NotePad ویندوز این کد رو بنویس و با فرمت exe.manifest. ذخیره کن:


    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?>
    <assembly xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1" manifestVersion="1.0">
    <assemblyIdentity type="win32" processorArchitecture="*" version="6.0.0.0" name="mash"/>
    <description>Enter your Description Here</description>
    <dependency>
    <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity
    type="win32"
    name="Microsoft.Windows.Common-Controls" version="6.0.0.0"
    language="*"
    processorArchitecture="*"
    publicKeyToken="6595b64144ccf1df"
    />
    </dependentAssembly>
    </dependency>
    </assembly>


    این فایل رو باید کنار فایل اجرایی برنامت قرار بدی.دقت کن که باید نام این فایل با نام فایل اجرایی برنامه یکی باشه،برای مثال:

    System.exe و System.exe.manifest

    حالا این کارا رو که کردی وقتی برنامه رو اجرا کنی بیشتر کنترل هات رو به شکل شمای فعال ویندوز در میاره.

    موفق باشی.

  3. #3
    سلام
    دوست عزیز از لطفتون ممنونم. ولی منظورم این بود که از Theme ی استفاده بشه که Theme فعال ویندوز نیست. آیا این کار امکان پذیره؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار CodeMasterX
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Iran, Shiraz
    سن
    36
    پست
    960
    دوست عزیز تا جایی که من میدونم همچین امکانی وجود نداره چون شماهایی که برای ویندوز طراحی میشن داده هاشون ربطی به محیط های گرافیکی ای که وی بی میسازه ندارن.شما اگه میخوای به برنامه هات Skin و Theme بدی می تونی از نرم افزار ها و کامپوننت هایی مثل ActiveSkin و SkinCrafter استفاده کنی و یا اینکه یا استفاده از یه سری توابع API و کمی کد نویسی خودت این کار رو انجام بدی.

  5. #5
    شدنش که میشه و مخصوصا برای ویندوز 98 خیلی کاربرد داره ولی با کامپوننت .
    Skin Framework از شرکت codejock
    http://www.codejock.com/products/skinframework
    البته نواقصی داره و کم کم داره تکمیل میشه...

  6. #6
    دوست عزیز می تونی از نرم افزار ActiveSkin استفاده کنی

    ActiveSkin 4.3

    کرک

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط romina2006 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز می تونی از نرم افزار ActiveSkin استفاده کنی

    ActiveSkin 4.3

    کرک
    سلام دوستان

    به خاطر کمکتون از همگی متشکرم. رومینا جان لینک دانلود کار نمی کنه لطفا اگه زحمتی نیست لینک رو اصلاح بفرمائید.

    ممنونم

  8. #8
    لینک برنامه درسته، من الان تستش کردم،متاسفانه برنامه رو نمی تونم این جا آپلود کنم

  9. #9
    از فــــــیـــــــــــــــــ ــلــــــــــــــــــــتـ ــــــــــــــــــــــر شــــــــــــــــکـــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــن استفاده کنید
    فکر کنم Geocities رو فیلتر کرده باشن

  10. #10
    نقل قول نوشته شده توسط romina2006 مشاهده تاپیک
    لینک برنامه درسته، من الان تستش کردم،متاسفانه برنامه رو نمی تونم این جا آپلود کنم
    سلام دوست عزیز
    من الان امتحان کردم پیام خطای زیر رو داد.
    We're sorry, but this page is currently unavailable for viewing.
    لطفا اگه ممکنه تو Rapidshare.com آپلود کن.

    با تشکر

  11. #11
    نقل قول نوشته شده توسط oVERfLOW مشاهده تاپیک
    از فــــــیـــــــــــــــــ ــلــــــــــــــــــــتـ ــــــــــــــــــــــر شــــــــــــــــکـــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــن استفاده کنید
    فکر کنم Geocities رو فیلتر کرده باشن
    فیلتر نیست. کرک رو دانلود کردم.

    ممنون

  12. #12
    لینک رو کپی بعد تو آدرس بار مرورگر paste کنین ، بعدش دانلود ok دیگه
    http://www.geocities.com/ar_karami/ActiveSkin.zip
    روش کلیک نکنین

تاپیک های مشابه

  1. دادن XP Theme به برنامه های VC++‎6
    نوشته شده توسط Moharram در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 02 بهمن 1386, 11:53 صبح
  2. نحوه ی تعویض Theme جاری سایت.
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 دی 1386, 02:21 صبح
  3. ایجاد Theme در فرم های VB.NET
    نوشته شده توسط ir_programmer در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 14 آذر 1386, 21:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •