نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: Drag کردن یک دایره

  1. #1

    Drag کردن یک دایره

    سلام
    اگه ما بخوایم یه موجودیتی مثل یه دایره که خودمون رسم کردیمو روی فرم Drag کنیم چطور باید این کارو بکنیم. اگه میشه مثال بنویسید ممنون میشم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111

    Smile

    دوست عزیز من این راه حل را استفاده کردم ابتدا یک graphic path ایجاد کردم سپس ان را به region تبدیل کردم سپس ان را رسم کردم حالا هر وقت رویه فرم کلیک شد با متد isvisible نقطه را چک می کنم در رپناحیه است یا نه اگر بود برود رویه حالت دراگ و در نهایت دوباره graphic path را ایجاد کرده و رسم می کنم البته من کدی به زبان وی بی نوشتم که جواب میدهد فکر کنم شما یک نگاهی بیندازید کارتون را می افتد اگر نتوانستید بگید تا به سی شارپ تبدیلش کنم

    Public Class Form1
    Dim p As New Drawing2D.GraphicsPath
    Dim r As Region

    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    p.AddPie(0, 0, 50, 50, 0, 360)
    r = New Region(p)
    Me.CreateGraphics.FillRegion(Brushes.Blue, r)
    End Sub

    Private Sub Form1_MouseDown(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs) Handles Me.MouseDown
    If e.Button = Windows.Forms.MouseButtons.Left Then
    If r.IsVisible(e.X, e.Y) = True Then
    DoDragDrop(r, DragDropEffects.Move)
    End If
    End If
    End Sub

    Private Sub Form1_DragDrop(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.DragEventArgs) Handles MyBase.DragDrop
    p.ClearMarkers()
    p.AddPie(e.X - 50, e.Y - 100, 50, 50, 0, 360)
    r = New Region(p)
    Me.CreateGraphics.FillRegion(Brushes.Blue, r)
    End Sub

    Private Sub Form1_DragEnter(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.DragEventArgs) Handles MyBase.DragEnter
    e.Effect = DragDropEffects.Move
    End Sub
    End Class

تاپیک های مشابه

  1. نحوه drag کردن تصاویر
    نوشته شده توسط parandeh1383 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 02 خرداد 1389, 16:51 عصر
  2. Drag کردن یک فایل روی فرم
    نوشته شده توسط iman_Delphi7 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 15 مرداد 1385, 07:57 صبح
  3. چطور یک فایل رو لیست باکس درگ(Drag) کنیم؟
    نوشته شده توسط hex161 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 فروردین 1385, 08:49 صبح
  4. Drag (فوری)
    نوشته شده توسط STI در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 26 اسفند 1384, 18:33 عصر
  5. drag کردن فرم
    نوشته شده توسط afshincomputer در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 12 مرداد 1383, 09:58 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •