نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: Transaction

  1. #1

    Transaction

    از کجا بفهمیم که تراکنش رول بک شده ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار miimii
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    ايران/ تهران
    پست
    128
    اگر توی database تغییری ایجاد نشده باشد یعنی اینکه Transaction شما rollback شده
    مثلا اگر در مورد insert نوشته باشید و چیزی در Database وارد نگردد یعنی rollback شده
    یا اگر در مورد update نوشته باشید و database شما update نشده باشد یعنی rollback شده و همینطور در مورد delete.
    امیدوارم متوجه شده باشید.

  3. #3
    منظور من این بود .
    می خوام ببینم که اگر rollback شده دیگه Commit نکنم .
    یعنی با یه If یا یه چیز دیگه این کار را انجام بدم

  4. #4
    معمولا وقتی از شی Command استفاده میکنی (متد ExecuteNonQuery)اگر عملیات درست انجام شده باشه تعداد رکورد هایی که تحت تاثیر قرار گرفته اند رو برمیگردونه اگر صفر برگردونه یعنی هیچ کاری انجام نشده اونوقت می تونی متد RollBack شی SqlTransaction رو فراخونی کنی !

    یه حالت هم وقتیه که Exception رخ میده اونوقت هم از متد RollBack توی Catch استفاده میکنی!


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار zerobit-ltd
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    283
    بهتره شما transaction ها رو داخل sp ها استفاده کنید. چون سرعت بالاتری داره و کنترل راحت تری داره.
    اگر داخل sp از transaction استفاده می کنید، می تونید بعد از insert یا update یا هر دستور دیگه ای مقدار متغیر error@@ رو چک کنید و اگر نامساوی صفر بود یا هر اتفاقی که مد نظر شما بود رخ داد، می تونید rollback کنید. بعد اگر return value شما مساوی مثلا 99 بود، یعنی تراکنش شما rollback شده.

    begin tran
    if @@error <> 0
    begin
    rollback tran
    return 99
    end
    commit tran

  6. #6
    می خوام ببینم که اگر rollback شده دیگه Commit نکنم .
    یعنی با یه If یا یه چیز دیگه این کار را انجام بدم
    برعکس که نباید کار کنی

    اول باید Commit کنی توی یک Try و بعد از Catch دستور RollBack رو بنویسی

  7. #7
    مرسی از دوستان که جواب دادین .
    جواب Sh عزیز به کارم خورد . مرسی

تاپیک های مشابه

  1. پیغام Transaction Cannot ......
    نوشته شده توسط nashkani در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 06 بهمن 1388, 12:00 عصر
  2. خطا در ثبت اطلاعات توسط transaction
    نوشته شده توسط hasti.lm در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 18 دی 1386, 19:58 عصر
  3. سوال در مورد transaction
    نوشته شده توسط miladr در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 دی 1386, 10:26 صبح
  4. اشکال در Transaction
    نوشته شده توسط dontcare در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 28 آذر 1386, 15:16 عصر
  5. سیستم سه لایه - استفاده از Transaction
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 05 آذر 1386, 09:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •