نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: onleav show

  1. #1

    onleav show

    سلام در اکثر زبان های ویژوال ما یه event برای زمان ترک کردن و خروج textbox ها و ... داریم (on leave) من چه طور می تونم در فاکس کاری کنم همین که در یک textbox کدی رو نوشتم و از حالت فاکوس در اومد بره نام اون کد رو از جدولم بخونه ؟و در یه lable نمایش بده ؟

  2. #2
    متد lostfocus و getfocus برای این منظور شما است.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  3. #3
    ممنون حالا چه طور بگم مقدار مربوطه رو با یه کوئری از دیتابیس بگیره و بریزه تو یه لیبل

  4. #4
    توی فاکس مقداری که در فیلد است مانند متغیر است یعنی اگر فیلدی به اسم cName داشته باشیم اگر مقدار این متغیر را بخوانیم مقدار این فیلد در رکورد جاری خوانده خواهد شد یا می توانیم اسم دیتابیس و جدول را هم بدهیم مانند cDatabaseName!cTableName.cFiealdName
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  5. #5
    خوب چه طوری کوئریمو اجرا کنم با set filter ???

  6. #6
    با دستور select کوئری را بسازید.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  7. #7
    همین کار رو می کنم اما بعد از نوشتن کوئری یه پنجره میاد که از من اسم جدول میخواد و بعد هم یه گرید تو پنجره ایی جدید باز می شه .
    من می خوام محتوای گریدم بازخوانی بشه

تاپیک های مشابه

  1. مشکل Show شدن فرم با Create کردن آن
    نوشته شده توسط Cave_Man در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 13 بهمن 1386, 04:42 صبح
  2. show and hide
    نوشته شده توسط mohsen_csharp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 07 مهر 1386, 13:31 عصر
  3. New BCB New Show
    نوشته شده توسط Inprise در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 14
    آخرین پست: شنبه 01 مرداد 1384, 01:53 صبح
  4. show your ip
    نوشته شده توسط kanymanga در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 04 خرداد 1383, 10:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •