نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: Crystal-vb.net

  1. #1

    Crystal-vb.net

    1.چه جور می شه داخل crystal Report اعداد فارسی نشون داده بشن؟
    2.چه جور می شه با زدن tab در بین چند تا textbox متن داخل هر کدام انتخاب بشه یعنی فوکوس روی متن کافی نیست می خوام متن داخلش هم انتخاب بشه اینجور واسه Delete کردن راحته؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Payam Moradi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    بيرجند
    سن
    40
    پست
    524
    نقل قول نوشته شده توسط negar_programmer مشاهده تاپیک
    1.چه جور می شه داخل crystal Report اعداد فارسی نشون داده بشن؟
    2.چه جور می شه با زدن tab در بین چند تا textbox متن داخل هر کدام انتخاب بشه یعنی فوکوس روی متن کافی نیست می خوام متن داخلش هم انتخاب بشه اینجور واسه Delete کردن راحته؟
    1) برای آبجکت یک فونت فارسی انتخاب کن. (مثل Nazanin)
    2) در رویداد Enter کنترل مربوطه :
     
    TextBox1.SelectAll()

  3. #3
    برای آبجکت یک فونت فارسی انتخاب کن. (مثل Nazanin)
    این کارو قبلا کردم الانم دوباره کردم ولی فایده نداشت اعداد همچنان English هستن ولی تو خوده فرم ها تو Datagrid فارسی هستن!!!!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار leilav_1984
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307
    نقل قول نوشته شده توسط negar_programmer مشاهده تاپیک
    1.چه جور می شه داخل crystal Report اعداد فارسی نشون داده بشن؟
    از fontهای IPT استفاده کن
    مثل Ipt-Zar و Ipt-Nazanin و ...

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط negar_programmer مشاهده تاپیک
    1.چه جور می شه داخل crystal Report اعداد فارسی نشون داده بشن؟
    2.چه جور می شه با زدن tab در بین چند تا textbox متن داخل هر کدام انتخاب بشه یعنی فوکوس روی متن کافی نیست می خوام متن داخلش هم انتخاب بشه اینجور واسه Delete کردن راحته؟

    با سلام
    1-برای دیدن اعداد به صورت فارسی کافیه که از فونت B Nazanin استفاده کنی من خودم استفاده می کنم مشکلی هم نداره .
    2-
    ابتدا خاصیت Keypreview فورمت رو true کن بعد Tabindex جعبه های متن رو هم به ترتیب مقدار بده بعد
     
    Private Sub TextBox1_GotFocus(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles TextBox1.GotFocus, TextBox2.GotFocus
    sender.selectall()
    End Sub
    Private Sub TextBox1_KeyDown(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyEventArgs) Handles TextBox1.KeyDown, TextBox2.KeyDown
    If e.KeyCode = 13 Then SendKeys.Send("{tab}")
    End Sub

    موفق باشی

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار shervin110uk
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران.نیاوران
    پست
    69
    از فونتهایی که اولش B است استفاده کن ، من کردم و 100 درصد جواب داده B Zar

  7. #7
    شما میتونید با یک left to right کردن نتیجه بگیرید

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در اضافه کردن crystal 11 به vb
    نوشته شده توسط مرتضی حمزه ئی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 05 آبان 1386, 10:23 صبح
  2. Crystal Reports and Crystal Enterprise
    نوشته شده توسط Mona-Manochehry در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 16 دی 1383, 19:05 عصر
  3. What is Crystal
    نوشته شده توسط MF در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 اسفند 1382, 23:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •