نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: جمع ردیف ها و تعداد ردیف ها

  1. #1

    جمع ردیف ها و تعداد ردیف ها

    سلام

    چه طور می تونم تعداد ردیف ها ی یک جدول رو که از نوع عددیه در یک lable با text بزارم ؟

    و چه طور می تونم تعداد ردیف های مشخصی رو که از جدول انتخاب کردم بشمارم و در یه تکست باکس بزارم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehran_337
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    رشت
    پست
    1,305
    شمردن تعداد رکوردهای یک جدول :

    AllRec = reccount()
    thisform.text1.value = AllRec
    ویا
    thisform.label1.caption = str(AllRec)


    از تابع str به این دلیل استفاده شد که عدد را به حروف تبدیل کند چون caption در برچسب باید کارکتری باشد.

    ردیف های مشخص :

    count for شرط مورد نظر to نام متغیر

  3. #3
    سوال اول:

    str یک تابعی است که عدد را به رشته تبدیل میکنه اما بیشتر جاها لازم نیست اینکار را انجام بدهید.

    سوال دوم:

    count to this.textbox1.value
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  4. #4
    ممنون برای AllRec = reccount() چه طور مشخص می کنیم کدوم جدول ؟

    راستی چه طور مقادیر ذخیره شده یک سری فیلد در ردیف های پشت سر هم رو با هم جمع کنم ؟مثلا در جدول فاکتور به اضای هر ردیف از اجناس یه قیلد تعداد داریم چه طور می تونم جمع کل اجناس رو به دست بیارم ؟

  5. #5
    جدول جاری اگر ذکر نشود و شماره محیط جدول به عنوان پارامتر

    با دستور sum cFiealdName to VarName for lExertion
    cFieldName نام فیلد
    varname نام متغیری که در آن ذخیره میشود
    lexpertion هم اگر شرط بخواهید بگذارید مثلا در این نمونه فیلد شماره فاکتور مساوی عدد شماره فاکتور
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •