نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: drag & drop مجازی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار prince-of-persia
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    ایران-اصفهان
    پست
    235

    drag & drop مجازی

    سلام

    من یک برنامه دارم که در فرمی از برنامه باید محیطی شبیه ویندوز XP شبیه سازی بشه. برای اینکار من یک explorer bar , یک list view و یک image viewer دارم .
    حالا میخوام کاربر بتونه عکسی هایی که داخل image viewer هست رو drag کنه (که باید آیکون ماوس تغییر کنه و + داشته باشه) و وقتی که بر روی یکی از task item های یکی از expando های explorer bar میرود و رها می شود یک سری دستور اجرا شوند.(مثلا درج یا اصلاح در بانک)
    در واقع با کلیک شدن بر روی هر item میخوام icon ماوس تغییر کنه . اما نمی خوام واقعا عمل drog drop رخ بده چون این عمل ظاهرا فایل را کپی کرده یا یک میانبر به آن ایجاد میکند.در حالی که من نیازی به این کارها ندارم و می خواهم کارهای دلخواه انجام دهم.

    اگر کسی کدی داره یا راهی میدونه بگه

    با تشکر

  2. #2
    اگر منظورتون رو درست فهمیده باشم می تونید از رویدادهای MouseDown و MouseUP به همراه یک متغییر Boolean استفاده کنید و هم آیکون رو تغییر بدید و هم کاری که می خواهید انجام بدید!

    ِDim c As Cursor = new Cursor("مسیر فایل")
    Me.Cursor = c

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار prince-of-persia
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    ایران-اصفهان
    پست
    235
    مشکل دیگه اینه که اگر به فرض خارج از برنامه من کلید ماوس رو رها کرد چطور آیکون ماوس رو برگردونم؟
    تصویر زیر نمای برنامه است و مشخص کردم که می خوام چیکار کنم . اگر کسی نظری داره بگه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: gif 1.gif‏ (62.2 کیلوبایت, 24 دیدار)

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط prince-of-persia مشاهده تاپیک
    مشکل دیگه اینه که اگر به فرض خارج از برنامه من کلید ماوس رو رها کرد چطور آیکون ماوس رو برگردونم؟
        Private Sub Form1_MouseDown(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs) Handles MyBase.MouseDown
    Me.Cursor = Cursors.Hand
    End Sub

    Private Sub Form1_MouseUp(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs) Handles MyBase.MouseUp
    Me.Cursor = Cursors.Arrow
    End Sub
    مشکلی نداره بازم کار انجام میشه !

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار prince-of-persia
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    ایران-اصفهان
    پست
    235
    ممنون
    اما Cursors همه Cursor ها رو نداره مثلا برای cut یا کپی اونها رو چطوری بیارم اگر نخوام از فایل لود کنم.چون میخوام با تغییر Cursors های ویندوز برنامه من هم عوض بشه

    با تشکر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار prince-of-persia
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    ایران-اصفهان
    پست
    235
    دستورات شما رو استفاده کردم اما یک مشکلی هست.
    و اون اینکه اگر click مثلا در یک فریم بشود دیگر رویداد mouseup فرم اجرا نخواهد شد.
    چه راهی را پیشنهاد می کنید؟

  7. #7
    اون روشی که تو پست 2 گفتم غیر از فایل از جاهای دیگه هم میاره (4 روش).

    خب این رویدادها رو برای فریم بنویس!

تاپیک های مشابه

  1. کشیدن و رها کردن (Drag and Drop)
    نوشته شده توسط vb2005 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 17 خرداد 1386, 21:57 عصر
  2. چگونگی انجام عمل Drag and Drop
    نوشته شده توسط Hafez در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 20 بهمن 1385, 09:03 صبح
  3. Drag and drop
    نوشته شده توسط benyamin_pc در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 12 دی 1385, 22:09 عصر
  4. drag&drop
    نوشته شده توسط BAHAR REIHANI در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 10 شهریور 1385, 12:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •