نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چگونه یک عدد خاصی به جدول لیست اعضا اضافه کرد

  1. #1

    چگونه یک عدد خاصی به جدول لیست اعضا اضافه کرد

    چگونه اطلاعات SqlDataReader را به یک متغییر از نوع اعددی رشته و غیره انتقال داد


    SqlConnection Connection1= new SqlConnection();
    Connection1.ConnectionString = ConfigurationManager.ConnectionStrings["DBARHAMConnectionString"].ConnectionString;
    SqlCommand Command1 = new SqlCommand();
    Command1.CommandText = "select * from جدول اعضا where آدی سرگروه='" + var + "' ";
    Command1.Connection = Connection1;
    if (Connection1.State != ConnectionState.Open)
    Connection1.Open();

    SqlDataReader DataReader= cmdsar.ExecuteReader();

    Int32 x=DataReader.GetInt32(1);

    من یک برنامه تحت وب نوشته ام سوالی کردام که چگونه با SqlDataReader کار کرد . این سوال را برای این کار که توضیح میدهم بود که هنوز هم نتوانستم حل کنم می خواهم که (باتوجه به کد داده شده) یک مبلغ را به اعضا خود بصورت سرگروه وارد کنم یعنی وقتی سر گروه را انتخاب کردام مبلغ را به زیر مجموعه این سرگروه اضافه کنه بصورت مساوی به زیر مجموعه اضافه شود

  2. #2
    SqlConnection conm = newSqlConnection();
    conm.ConnectionString =
    ConfigurationManager.ConnectionStrings["DBARHAMConnectionString"].ConnectionString;
    SqlCommand cmdsar = newSqlCommand();
    cmdsar.CommandText =
    "select * from [aza] where [ID_SAP]='" + IDSar + "' ";
    cmdsar.Connection = conm;
    if (conm.State != ConnectionState.Open)
    conm.Open();

    SqlDataReader drsar = cmdsar.ExecuteReader();

    Int32 x=drsar.GetInt32(1);

  3. #3
    این کد که مشکلی نداره (فقط این IDSar اگر از نوع رشته نیست باید یه ()ToString. بهش اضافه کنی) !
    البته قبل از این که چیزی از دیتاریدر بخونی باید متد خواندن رو اجرا کنی!

    ...
    SqlDataReader drsar = cmdsar.ExecuteReader();
    drsar.Read();
    Int32 x = drsar.GetInt32(0);
    ...
    اگر خطا میده پیام خطا رو بذار ببینیم چیه ؟

    غیر از این ، یه کم واضح تر توضیح بده ؟
    می خوای به دیتابیست چیزی اضافه کنی یا ... ؟؟؟؟

  4. #4

    این تاپیک در چند بخش و چندین مرتبه مطرح شده.
    این تاپیک به دلیل نقض قوانین، قفل و کاربر خاطی جریمه شد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •