نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تغیر background با قرار دادن ماوس

  1. #1

    تغیر background با قرار دادن ماوس

    سلام دوستان
    چطوری میشه background یک سلول(که یک تصویر می باشد ) از جدول را با قراردادن ماوس روی آن تبدیل به تصویر دیگری شود؟
    با تشکر

  2. #2
    تصویر خود را در تگ <img> قرار دهید.(داخل <td>)
    برای onclick آن بنویسید:this.src=xxx
    جای xxx ، آدرس URL بنویسید

  3. #3
    از جوابتون ممنونم ولی من میخوام تصویر در background سلول باشه،طوری که با حرکت ماوس روی اون سلول، background به تصویری دیگه تبدیل بشه

  4. #4
    روش کلی به این شکل خواهد بود :
    1. دو استایل برای دو حالت : قرار گرفتن اشاره‌گر در الف) محدوده‌ی سلول ، ب) خارج از محدوده‌ی سلول ، تعریف کنید .
    2. در دو رویداد onmouseover و onmouseout سلول مورد نظر ، با استفاده از تکه کد جاوا اسکریپت ، استایل مناسب هر وضعیت را به عنوان استایل سلول ست کنید .

    برای مثال به نمونه‌ی زیر توجه کنید :
    <html>
    <body>
    <style type="text/css">
    .stat1 {
    background-image: url(background1.jpg);
    }
    .stat2 {
    background-image: url(background2.jpg);
    }
    </style>

    <table border="1" width="100%" id="table1">
    <tr>
    <td class="stat1" onmouseover="this.className='stat2'" onmouseout="this.className='stat1'">&nbsp;</td>
    </tr>
    </table>

    </body>
    </html>

تاپیک های مشابه

  1. background ویستا
    نوشته شده توسط arsalansalar در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 18 بهمن 1386, 21:16 عصر
  2. background
    نوشته شده توسط benyamin_pc در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 15 دی 1385, 11:54 صبح
  3. اگه من بخوام به این TH یه Background دیگه هم بدم با CSS امک
    نوشته شده توسط cybercoder در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 17 مهر 1385, 13:09 عصر
  4. منو background
    نوشته شده توسط DADpardaz در بخش Access
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 26 خرداد 1385, 18:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •