نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تغییر سایز کنترل ها در Runtime

  1. #1

    Tick تغییر سایز کنترل ها در Runtime

    چطور میشه در زمان اجرا اندازه کنترل ها رو تغییر داد (بدون توجه به نوع کنترل) ؟

    البته با حالتی مثل طراح ویژوال استودیو 2005 (مربع های سفید و خط چین ها) .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking

    نقل قول نوشته شده توسط arsp_2004 مشاهده تاپیک
    چطور میشه در زمان اجرا اندازه کنترل ها رو تغییر داد (بدون توجه به نوع کنترل) ؟

    البته با حالتی مثل طراح ویژوال استودیو 2005 (مربع های سفید و خط چین ها) .
    با سلام

    من مربع ها رو نمی دونم می خواهی چطوری بیاریشون در زمان اجرا ولی

    کد زیر برای تغییر ساز در زمان اجراست


    Button1.Size = New System.Drawing.Size(20, 20)


    از کد فوق می تونی تویه یه تایمر استفاده بکنی

    اینطوری که وقتی رویداد mousedown روی button انجام شد تایمر فعال بشه

    و بعد جای مقادیر 20 و 20 دو تا متغیر بزاری و انها رو توی تایمر برابر با موقعیت

    ماوس بکنی در حالت mousemove از button

    دیگه بیشتر از این نمی تونم توضیح بدهم یعنی بلد نیستم

    باید دوستانه دیگه هم کمک کنند فکر کنم رو ی همین ایده یه خورده کار بشه

    قابل استفاده هست

    با ارزوی موفقیت

  3. #3
    این مثال رو دانلود کن و بدقت نگاه کن
    http://www.windowsforms.net/Samples/...207&tabindex=4

    امکان داره شما بخوای صرفا یک کنترل رو در حالت اجرا تغییر بدی :
    http://www.codeproject.com/vb/net/Ru...leControls.asp
    http://www.codeproject.com/csharp/Re...olsRuntime.asp

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط sh مشاهده تاپیک
    این مثال رو دانلود کن و بدقت نگاه کن
    http://www.windowsforms.net/Samples/...207&tabindex=4

    امکان داره شما بخوای صرفا یک کنترل رو در حالت اجرا تغییر بدی :
    http://www.codeproject.com/vb/net/Ru...leControls.asp
    http://www.codeproject.com/csharp/Re...olsRuntime.asp
    دستت درد نکنه اون لینک اولی واقعا عالی بود (اون دو تای دیگه رو دیده بودم)

تاپیک های مشابه

  1. دسترسی به مشخصات کامپوننت ها و تغییر اونها در زمان runtime
    نوشته شده توسط rmb_ali در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 04 تیر 1386, 16:42 عصر
  2. تغییر فونت تمام کنترلهای برنامه در runtime
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 01 خرداد 1386, 19:32 عصر
  3. تغییر سایز کنترل ها در Runtime
    نوشته شده توسط Alireza_Salehi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 14 بهمن 1385, 06:41 صبح
  4. ذخیره تغییرات ایجاد شده کنترل ها درRuntime
    نوشته شده توسط Alireza_Salehi در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 09 بهمن 1385, 20:12 عصر
  5. کنترل زمان اعمال تغییرات در RunTime
    نوشته شده توسط omid_Ahmadi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 21 مرداد 1385, 14:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •