نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: sort در dbgrid

  1. #1

    sort در dbgrid

    سلام:
    تورو خدا به این سوالم دیگه جواب بدین .
    چون چند وقتیه که هیچکی منو دوست نداره .
    می خواستم بدونم چه جوری میشه اطلاعات در دیتاگرید رو مرتب کرد البته با این شروط که :
    1- اطلاعات فارسی باشه
    2- بر اساس حروف الفبای فارسی
    3- بانک هم اکسس باشه
    از order by استفاده کردم ولی اصلاًَ تغییری نکرد
    خیلی ممنون میشم این دفعه منو کمک کنید

  2. #2
    شما نگفتید که از چه طریق و یا چه کامپوننتی فرمتون را به دیتا بیس وصل کردید، اما بهترین و مناسبترین کامپوننت ، ADO هست ، با این فرض کافیه که روی هدر DATA Grid دوتا کلیلک بزنید و در Event مربوطه DATAGRID1_Click
    کدزیر را وارد نمایید

    Ado1.RecordSource = "Select * From myTable Order By [" & DataGrid1.Columns(ColIndex).DataField & "]"
    Ado1.Refresh
    DataGrid1.Refresh

    نام جدول در کد بالا Mytableاست
    نام کامپوننت: Ado1
    نام DataGrid: Datagrid1

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sjj
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    304
    بهتره قبل از باز کردن تاپیک از امکانات جستجوی سایت هم استفاده کنید! این مباحث قبلا مفصل مطرح شده :
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=57907
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=56396

  4. #4
    سلام :
    فایل ضمیمه به آدرس
    http://www.barnamenevis.org/sh...t=56396&page=3
    دانلود نمیشه
    اگه لطف کنید و دوباره بزارید ممنون میشم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sjj
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    304
    چرا دانلود نمی شه ؟ من که همین الان دانلود کردم هیچ مشکلی هم نداشت.

  6. #6
    ممنون که جواب سوالم رو دادید اما من می خوام که تنها براساس یک ستون از دیتابیسم که در قسمت کد خودم مشخص می کنم مرتب سازی رو انجام بدم مشکل بعدی هم فارسی بودن اطلاعات هست ستونی که حروف فارسی دارند مرتب نمیشه اما ستونی که عدد هست با دستورorder by مرتب می شود آیا دستوری وجود دارد که بتوان حروف فارسی رو از الف تا ی مرتب کرد

  7. #7
    بابا من کدهایی که دادین رو نمی خوام .انگار هنوز متوجه سوالم نشدین .
    میخوام بدونم شما اگه بخواین اطلاعات بانکتون رو با گزارش گیری با کریستال ریپورت مرتب کنین اون هم بر اساس حروف الفبای فارسی چه می کنین .ببینین من اول یه فرم درست کردم که تنها یه دیتاگرید داره که در page load اون اطلاعات از بانک به دیتاگرید منتقل می شه حالا اینجا می خوام مرتب سازی انجام بشه . که وقتی دکمه نمایش رو زدم فرم کریستال ریپورتم با اطلاعات مرتب شده نمایش داده بشه .فکر می کنم بازم خیلی مسئله رو پیچوندم.
    ولی اگه می شه سوالم رو جواب بدین . از همه شما خیلی خیلی متشکرم ...

  8. #8
    بابا یکی نیست به من جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    به خدا تنها برنامه ام گیر همین موضوعه !!!!!!

تاپیک های مشابه

  1. export dbgrid to excel وپرینت اطلاعات یک dbgrid
    نوشته شده توسط amir_rahimi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 05 دی 1386, 08:37 صبح
  2. sort کردن یه فیلد راست به چپ به صورت از چپ به راست
    نوشته شده توسط sarasara در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 27 آبان 1386, 13:16 عصر
  3. کامپوننت خوب Farsi DBGrid برای دلفی 7 ترجیحا با قابلیت Sort, Combo , Check
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 29 شهریور 1386, 13:16 عصر
  4. sort
    نوشته شده توسط probit در بخش VB.NET
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 17 مرداد 1386, 10:47 صبح
  5. sort شدن ستون dbgrid با کلیک بر روی عنوان آن
    نوشته شده توسط MNosouhi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 25 مهر 1384, 23:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •