نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ثبت تغییرات از dataset به بانک اطلاعاتی

  1. #1

    ثبت تغییرات از dataset به بانک اطلاعاتی

    من وقتی داده ها را در datagrid قرار میدهم و بعد از اعمال تغییرات در داده های گرید در هنگام update این تغییرات روی بانک انجام نمیشود اشکال کار کجاست؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    240
    چه جوری داری update میکنی؟کدش رو بنویس بگم اشکال کجاست

  3. #3

    کد update

    این کدی است که در رویداد ثبت تغییرات نوشته ام
    If m_DataSet.HasChanges() Then
    Dim data_adapter As SqlDataAdapter
    (data_adapter = New SqlDataAdapter(SELECT_STRING, CONNECT_STRING
    (data_adapter.TableMappings.Add("Table", "c"
    (command_builder = New SqlCommandBuilder(data_adapter
    ( data_adapter.Update(m_DataSet
    End If

  4. #4
    ببین هر شی SQLdataadapter چهار تا شی command داره یکی برای selecte یکی برای حذف و یکی برای ویرایش واخری هم برای insert که باید قبل از هر ]چیز commandtext انها set شود تا متد update کار کند .

    مثل
    "(sqldatadapterOBj.insertcommand.commandtext="INSE RT INTO TblDars (Dars_Name) VALUES (@Dars_Namet


    باز اگر مشکل داری و نتونستی بگو یک نمونه برنامه با database sqlserver2000 بفرستم تا ببینی

  5. #5
    دست شما درد نکنه تا حدودی گرفتم ولی اگه لطف کنید و مثال رو برام بفرستید فکر میکنم مشکلم حل بشه

  6. #6
    سلام

    دوست عزیز ببین جدولت دارای فیلد کلیدی هست چون اگر نداشته باشد آپ دیت نمیشود

    در ضمن عملیات مربوطه را در یک Try و Catch قرار بده و از خطاهای مربوط به کلاس Data استفاده کن تا پیغام خطای دقیق رو بتونی ببینی اون موقع بهتر میشه عمل کرد

    با تشکر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار a.maleki
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    یه جائی تو گرانشهر تهران
    پست
    310
    سلام
    دیکه دارم دیونه می شم چرا هیچکس کد درج و حدف را با استفاده از بانک sql را برام نمی زارررررررررررررررر ررررهههههههههههههههههه

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    147
    دستور update مشخص هست شما فیلد کلیدی نداری البته اگه دیتا گرید را با کوئری از جند جدول پر کرده باشی هم به مشکل بر می خوری

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 25 مهر 1386, 11:37 صبح
  2. تغییر یک فیلد در dataset
    نوشته شده توسط samansad در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 27 خرداد 1386, 15:11 عصر
  3. حرکت و تغییر در یک dataset
    نوشته شده توسط mirza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 اسفند 1385, 12:18 عصر
  4. تغییرات صورت گرفته در DataSet
    نوشته شده توسط aidinwashere در بخش C#‎‎
    پاسخ: 16
    آخرین پست: یک شنبه 26 شهریور 1385, 14:05 عصر
  5. اعلام تغییر در Dataset
    نوشته شده توسط sh_m در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 12 آبان 1383, 12:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •