نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: vb.net 2005

  1. #1

    Exclamation vb.net 2005

    سلام به دوستان .
    من میخوام این تاپیک رو حالا حالا ها سر پا نگه دارم.plzشما هم کمکم کنید.
    کسی بلده با
    ProgressBarبرنامه بنویسه؟


  2. #2
    ProgressBarویکbuttonداسته باشم وکه با هر بار کلیک یک خط به خطهای
    ProgressBarاضافه بشه.

    آخرین ویرایش به وسیله M-Gheibi : دوشنبه 25 دی 1385 در 17:33 عصر دلیل: حذف مطالب اضافی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking

    سلام

    می تونی از یکی از دو روش زیر استفاده کنی برای کار با پروگرسبار

    اولی :

    همون که خودت گفتی که کدش مثل کد زیره

    progressbar1.value+=3

    که با هر بار کلیک کردن روی دکمه یک مقدار سه واحدی به مقدار پروگرسبار اضافه می کنه

    دومی : استفاده از یک trackbarبه همراه progressbar هست

    trackbar.maximum=100 یا در پنجره پروپرتیز دستی وارد می کنی

    روی ترک بار دو بار کلیک کن و کد زیر رو بنویس

    progressbar1.value=trackbar1.value

    که با اسکرول کردن ترک بار مقدار پروگرسبار کم و زیاد می شه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    progreesbar1.value+=10;
    این نمونه کد در سی شارپ

    برای خالی شدن هم
    progreesbar1.value=0;

  5. #5

    Cool

    حالا میخوام اگه مقدار پرگرس بار از یه مقدار(مثلا 90)بیشتر شد alarm بده
    و یک button که مقداری رو نشون بده و بوسیله ی timer از اون مقدار کم کنه
    آخرین ویرایش به وسیله M-Gheibi : دوشنبه 25 دی 1385 در 17:25 عصر دلیل: حذف مطالب اضافی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631

    if(progressbar1.value>=90){
    messagebox.show("vay vay ");
    }


    //
    برای اون button که گفتی

    progressbar1.value=progressbar1.value-10;

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط ali_kolahdoozan مشاهده تاپیک

    if(progressbar1.value>=90){
    messagebox.show("vay vay ");
    }


    //
    برای اون button که گفتی

    progressbar1.value=progressbar1.value-10;
    خیلی ممنون اقای کلاه دوزان.
    if(progressbar1.value>=90){
    messagebox.show("vay vay ");
    }

    کد button رو از روی کد پروفسر نوشتم.شما در مورد قطعه کد بعدی چیزی نمیدونید؟(یک button که مقداری را نشان
    بده و مقدارش رو بوسیله ی timer کم کنه؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    متوجه سوال نمیشم اصولا button مقدار نداره توضیح بدید

  9. #9
    نقل قول نوشته شده توسط ali_kolahdoozan مشاهده تاپیک
    متوجه سوال نمیشم اصولا button مقدار نداره توضیح بدید
    فکر کنید یک ماشین داریم این button قراره مقداره بنزین رو نشون بده که با یک تایمر مرتبا از مقداره بنزین کم کنه.میشه اون رو توی lable نمایش داد

  10. #10

    Unhappy

    راستش من کار کردن با تایمر رو خیلی خیلی کم بلدم
    فقط بلدم بنویسم ( )timer1.start
    ( )timer1.stop

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Sub Zero
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    443
    دوست عزیز بهتون پیشنهاد می کنم هر چه سریعتر برای خودتون یک MSDN تهیه کنید . اینجوری خیلی زودتر به جوابهاتون می رسید .

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    حالا شد . ببین تایمر یک رویداد داره به نام timer_tick برو روی تایمر دابل کلیک کن میبینی بعد توی این رویداد هر چی بنویسی توی زمانهای متناوب عمل میکنه . در ضمن باید خاصیت interval تایمر رو برای 1 ثانیه بودن عملها بزاری 1000 .

  13. #13
    یه کد!امیدوارم به درد یکی بخوره:
    اگه خواستی برنامهای بنویسی که از داخل ویندوز یه برنامه مثلا wordرو باز کنه:


    ("button1:system.diagonestic.process.start("wordpa d.exe

  14. #14
    چطوری میتونم برای مثال زمانی که دکمه Button1 را می زنم و اطلاعات از درون دیتابیس شروع به جستجو می کنه یک progressbar شروع به پر شدن بکنه تا زمانی که جستجو پایان یابد هم اگر مورد یافت و هم اگر موردی پیدا نکرد
    -------------------------------------------------------------
    با تشکر

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    روند سرچ زیاد طولانی نیست ولی با تردها میتونی مدیریتش کنی .

  16. #16
    این تاپیک به چند دلیل قفل میشه :
    قانون شماره 7
    کاربران می بایست به هنگام ارسال سوالات، مشکلات و پیغامهای خود از یک عنوان مناسب استفاده نمایند. این عنوان می بایست در رابطه با سوال، مشکل و یا پیغام ایشان بوده و نشان دهنده محتوای آن باشد. در غیر اینصورت در حالتی که کاربر جدید باشد به او اخطار داده خواهد شد. در صورت تکرار این عمل توسط کاربران - چه جدید و چه قدیمی - با وی برخورد خواهد شد.

    قانون شماره 8
    لطفاً در هنگام طرح سوالات خود آن ها را به صورت جداگانه مطرح فرمایید. بدین معنی که در صورتی که سوال های گوناگونی دارید، آنها را در چندین گفتگو مطرح نمایید و از مطرح کردن تمامی سوالات در یک ارسال خودداری فرمایید.
    قوانین کلی سایت

    قبل از ساخت تاپیک قوانین رو حتماً مطالعه کنید .
    در صورت تکرار ، دسترسی شما قطع خواهد شد .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •